• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
slam kızlar ben blue ocean ı kullanıyorum kaşlarım çok seyrektı ve şimdi baya kalınlar kirpiklerimden memnundum ama bu üründen sonra çok daha memnunum inanın=) tavsiye ederim..fiyatıda 15tl kadar birsey çok pahalı bir üründe değil..Eki Görüntüle 407740

hımm bakım yağının içinde hangileri varmış ki
biz onları aktardan alsak :26:

hımm bakım yağının içinde hangileri varmış ki
biz onları aktardan alsak :26:

canım hepsını ayrı ayrı aktardan almaya kalksan baya tuzlu olur yani bu hem uygun fıyatı hemde gerckten çok guzl bı ürün..İçeriğindeki bitki özleri ve beraberindeki vitaminler ve enzimler sayesinde, kaş ve kirpiklere düzenli uygulandığında dipten uca besleyerek doğal bir bakım sağlar. Canlı ve sağlıklı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.etkisi bu Blue Ocean Kaş Kirpik Bakım Yağı, kaş ve kirpik bakımında yaygın olarak kullanılan bitki yağlarının karışımından oluşmaktadır. Kaşları onaran, besleyen ve şekil veren bir bakım yağıdır.
Kayısı çekirdeği yağı: Kaşları besler. Hızlı emilir ve rahatlatır.

Fındık yağı: zayıf ve şekilsiz kaşları onarır, güçlendirir ve düzgün bir şekil almasını sağlar.

Buğday yağı: Antioksidan özelliklidir. Kaşları zararlı etkenlere karşı korur. Güneşin UV ışınlarına karşı korur. Özellikle kaşların renk kalitesi de korunmuş olur.

Susam yağı: Kaş altındaki derinin nemlenmesini, kaşların yumuşayarak şekillenmesini sağlar.

Çörek otu yağı: Antiseptik özelliği vardır. Kaşları besler, köklerini sağlamlaştırır, dış etkenlerden korur ve parlak görünmesini sağlar.

Jojoba yağı: Kaş yapısını güçlendirir ve korur. Kaşlar daha parlak ve sağlıklı görünür.
Isırgan otu yağı: Kan dolaşımını hızlandırır ve hücrelerin yenilenmesini sağlar.
Hint yağı: bilinen en eski bakım ve şifa yağıdır. Kirpiklerin hem güçlenmesini hem de uzamasını sağlar. Hint yağı, aynı zamanda kirpikleri kalınlaştırır.

Buğday yağı: antioksidan özelliklidir ve kirpikleri görebileceği zararlara karşı hatta güneşin UV ışınlarına karşı korur. Kirpiklerin güneşin etkisi ile sararmasını önler.

Fındık yağı: zayıf ve şekilsiz kirpikleri onarır, güçlendirir ve kıvrımlı bir şekil verir. Dik ve şekilsiz kirpikleri yumuşatır ve biçimlendirir.
Tatlı badem yağı: kirpikler için en çok kullanılan ve en bilinen bitki yağıdır. Badem yağı, mineral yönünden çok zengindir, kirpikleri besler ve parlatır.
E vitamini: Antioksidan özelliği ile kaşları; güneş, deniz, kum, cilt toksinleri gibi dış etkenlerden ve yıpranmalardan korur. Kaşları besler ve gürleştirir.

Son düzenleme:
kirpiklerim feci dökülmeye başladı acaba mevsimsel mi ? benim gibi olan var mı aranızda ?

ney yapmam lazım ki :43: badem yağı vb. çok yakıyor gözümü.

badem yagi kullaniyorum 3 hafta oldu farki gorebiliyorum...gece yatmadan once suruyorum ben ozaman yanmiyo gozlerim kapali ve uykuya dalmis oluyorum....:16:

aktardan mı alıyosunuz ben biraz tedirgin oldum ya aktardaki yağlar biraz kalitesiz gibi geldi ya başka bir yerde orjinal yağları bulamayabilirim

erguwan ben eczaneden aldim kaslarimada suruyorum yine yatmadan once...baktim kaslarimin ilk baslangic yerindeki bosluklar bayagi dolmus..devam edicem bakalim...:16:

kızlar benim sol kirpiğim çok güzel uzun kıvrık ve gür ama sağ kirpiğimde tam aksine kısacık her hafta badem yağı sürüyorum uzamıyo rimel sürdüğümde aradaki fark çok belli oluyo nasıl dengeleycem?? acaba susam yağı fln mı denesem a101 de bakım yağları vardı hepsinin arkasında ne işe yaradığı yazıyodu badem yağı için saçla ilgili seyler yazarken susam yağıda kaş ve kirpik bakımı için yazıyodu hiç kullanan var mı??

kızlar benim sol kirpiğim çok güzel uzun kıvrık ve gür ama sağ kirpiğimde tam aksine kısacık her hafta badem yağı sürüyorum uzamıyo rimel sürdüğümde aradaki fark çok belli oluyo nasıl dengeleycem?? acaba susam yağı fln mı denesem a101 de bakım yağları vardı hepsinin arkasında ne işe yaradığı yazıyodu badem yağı için saçla ilgili seyler yazarken susam yağıda kaş ve kirpik bakımı için yazıyodu hiç kullanan var mı??

acımı tatlı mı badem yagı suruyordunuz onunla ılgısı olablırı cunku kırpık kas ıcın uygun alını tatlı olanı
ama bana pek etkı etmedı tatlı badem daha cok hınt yagını onerırım o cok ıyı uzatıyo

aktardan mı alıyosunuz ben biraz tedirgin oldum ya aktardaki yağlar biraz kalitesiz gibi geldi ya başka bir yerde orjinal yağları bulamayabilirim

ben de badem yağı kullandım bir süre ama bir değişiklik olmadı gibi kaşlarıma da sürdüm biraz gürleşti gibi

karden marka yağları almanı tavsiye ederim

badem yağı besler ya hint yağı uzatıyor:27:

bende badem yağı ve hint yağını karıstırdım :) bos bi kabın içine koydum. gözlerime sürdüm (temiz rimel cubuyla) .. daha yeni basladım bakalm ne olck:)

ben bugün yılan yağı aldım aktar olan kadın hint yağından daha etkili olduğunu söyledi

yılan yağı çok kötü kokuyormuş diye duydum ama diğer yağları karıştırıp deneyecem bir ara hint yağını bir hafta falan denemiştim sonuç almayınca attım bu defa zeytin yağı badem yağı ve hint yağını karıştırıp uygulayacam inş olumlu bir sonuç alırım

kakao yağı ve hint yağını karıştırdım..hem uzaması hem gürleşmesi hem de daha koyu kirpiklerim olması için..2 hafta gece düzenli olarak kullanın farkı farkediceksiniz..çıkmayan yerlerden kirpik çıkıyor,kirpikler uzuyor ve daha siyahlaşıyor..ben çok memnunum :21:

Blefarit nedeniyle sol göz kapağımdaki kirpiklerin bir kısmı, sağ göz kapağımdaki kirpiklerin tümü dökülmüştü. Kullandığım ilaçlarla blefariti tamamen yok ettim ancak üzerinden üç yıl geçmesine rağmen kirpiklerim çıkmadı. Öyle tek tük kirpik kalsa yine de idare ederdim ama yok işte, sol taraf kirpik dolu sağ taraf boş arazi. İğrenç bir görüntüydü. Sonra internette bir forumda bir krem tavsiyesi okudum, kaybedecek bir şeyim yok nasılsa diye aldım ve uyguladım. 11 Mayıs 2012 tarihinde kullanmaya başlamışım, bugün itibariyle sağ göz kapağımdaki tüm kirpiklerim çıkmış ve uzamış durumda. Aynanın önünden her geçtiğimde acaba gerçek mi rüya mı diye, durup bakıyorum. Yaşasın, rüya değil gerçek. :8:

hemen bende deneyecegim kirpiklerim dökülüyor arada kötü oluoyrum hint susam ve kakao yağı karıştırıp süreceğim inşallah işe yarar....:29:

kakao yağı ve hint yağını karıştırdım..hem uzaması hem gürleşmesi hem de daha koyu kirpiklerim olması için..2 hafta gece düzenli olarak kullanın farkı farkediceksiniz..çıkmayan yerlerden kirpik çıkıyor,kirpikler uzuyor ve daha siyahlaşıyor..ben çok memnunum :21:

cnm hınt yagı koyulastırımıyor sankı ya ben uzun zamandır kullnıyorum yagı uzadı bayagı hala ıstedıgım asamaya gelmesıne cok az kaldı gıbı ama ucları sarı resmen benım kırpıklarımın o yuzden rımelsız gorsen bu kızda bu kırpık nasıl var ya dersın ben rımalı cıkartırca kendımı tanıyamıyorum :52::52:
yanı bu koylastırma ısını nasıl cozucam bnaska yag bılıyomusun

Bende başladım Hint yagi kullanmaya bakalım sonuc ne olacak:)ben doa kozmetikten aldım 1-2 aydır farklı ürünlerini kullandım ve cok memnun kaldım . Umarım Hint yağından da memnun kalırım. Yanliz kafama bır soru takıldı arkadaslardan biri kakao yağıyla kullanın demiş. Kakao yağımda var hazır evde acaba karıştırıp mı sürsem yoksa tek Hint yağımı kullansam. Var mı bır önerisi olan acep??

Back