- Konu Sahibi kardelenes
- #1.601
merhaba kızlar ben sağ gözümden katarakt ameliyatı oldum 12 yaşında kirpiklerimi kesti hemşire zaten normalde uzundur ama o kesilen kirpiklerim daha sık ve daha uzun çıktılar şimdi çok güzeller :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar bende su kirpikleri kiviran makasdan kullandim bir aysonra baktim ki kirpiklerimi kesmisim badeem yagini kulak coounun pamuguyla kirpiklerime sueye basladim uzamaya baskadi ama daha fazla uzaasini istyorummm
hala gürleştirici bir şey bulamadım
cnm hıc o kıvrıstırıcıları kullanma vala seyreltıyo da artı ben kendım surdugum zaman daha guzle duzenlı kıvrılıyo makasla yapamıyorum asıl ben de denedım bı kac kez bı ıkı tuy cıkınca aman aman dedım uzak dursun bu arada hınt yagını onerebılırım cnm benım acayıp uzadı hele altlar :) hala da devam edıyorum ama ıkı gundır surmuyorum ya fınaller basladı bı yorgunluk var kı ustumde anlatamam yarın son fınalım surmeye tekrar devam
valla boyle yaptığını bilseydim hiç kullanmazdım.. badem yağı uzattı biraz ama hint yağını alcam teşşkür edrm canım :*
Bende uzatıyor diye duymuştum ama benim asıl merak ettiğim bu uzatma kalıcı mı oluyor acaba ?
benım hala yanı bı kısalma olmadı zaten uzayan kırpıkın kısalması cok sacma olurdu
Öyle tabi de bazı ürünler var çok uzatıyor fakat sonra uçları yine dökülüp eski halini alıyor kullanmadığın zaman biraz pahalıda bir ürün ondan demiştim :))
canım badem yağı kıllandırır vücuduna sürmemelisin bence aman diyim :)
slm arkadaslar bıraz gec gordum yazılarınızı oyuzden gec yazıyorum kusura bakmayın.hınt yagına kulak copunu batırıyorum kırpıklerıme suruyorum ekstra bısey yok.saca uygularken bıraz ısıtıp surersenız daha ıyı sonuc alırsınız.badem yagını denemıstım kaşları kalınlastırıyo fakat daha sıyahlastırıyo.ılonam kaşıma denemedım oyuzden bılemıyorum,kaşınızın aralarını falan doldurmak ıstersenız sarımsak yagını onerırım kuaforumde soylemıstı ıse yaradı.aktarlarda her cesıt yagı bulabılırsınız.bırde elıdor demısken o kürü kullanmadım ama kullanan arkadaslarım var fena degılmıs yalnız elıdor 7/24 sac dokuyo aklınızda bulunsun.kumpır bence karısımına kakao yagınıda ekle sacların koyuysa parlaklık verıo.optum hepınızı
kaliteli ve pahalı hint yağı bulmak lazım
kalitesiz ucuz yağlarda fayda yok.