• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
yaa arkadaşlarr ben kirpik uzatmak için her yolu denedim.. hint yağı, badem yağı, hazır satılan kirpik yağları(şöyle bir tarafı rimel gibi bir tarafı da stick gibi olanlardan) hiç bişeyin faydası yok.. aktar yılan yağı sür güçlenir dedi ama hep fos çıkınca yaptıklarım güvenemedim.. ne yapmalı ki acaba?

yaa arkadaşlarr ben kirpik uzatmak için her yolu denedim.. hint yağı, badem yağı, hazır satılan kirpik yağları(şöyle bir tarafı rimel gibi bir tarafı da stick gibi olanlardan) hiç bişeyin faydası yok.. aktar yılan yağı sür güçlenir dedi ama hep fos çıkınca yaptıklarım güvenemedim.. ne yapmalı ki acaba?

Ben 2 hafta gibidir eeose'yi kullanıyorum, ciddi anlamda iş yaptı. Kendi sitelerinde kampanya başlatmışlar 2 tane alınca indirim yapıyorlar. Kızkardeşimi kafalarsam ortak alayım diyorum 2. şişeyi. Doğal yağlar yapış yapış ediyor.

kızlar badem yağını bende kullandım fakat bana fayda etmedi uzatmayı geçtim güçlense yeter :58: çok fazla rimel sürmeyi bıraktım hint yağı diyosunuz onu yapsam fayda edermi ki ?:50:

bi arkadaşım yılan yağı kullandı...sonuç vallahi şaşırtıcıydı baya baya çıktı kaşları kalınlaştı...ben kullanmadım ama bizzat şahit oldum..

Ben badem yağı, bepanthe ve e vitaminin ampüllerini karıştırdım. Günlerce kullandım ama bir faydasını göremedim..Bir de arkadaşlar sarışınım ve kaşlarım da kirpiklerim de sarı. Doğal yollardan koyulaştırmak istiyorum. Ne yapabilirim? Ceviz yağı sürsem işe yarar mı?

Badem yağı ve hint yağı kesınlıkle işe yarıyo kızlar hem uzatıyo hem sıklastırıyo tavsıye ederım kullanmak ısteyen herkese seffaf rımel kutusuna koyup hergun surun :34:

Son düzenleme:
çok güzel bir tarife benziyor ancak bu kaynamış bir bardak suyun içine mi karıştırıyoruz yağları tam olarak olarak anlamadım. :44:

Kirpikleri uzatmak için

1 bardak suyu kaynatın.
1 çay kaşığı hint yağı ve 12 gr kakao yağı (1 yemek kaşığından biraz az) ekleyip karıştırın.
Kabı sıcak su dolu bir başka kabın içine yerleştirip krem kıvamına gelene kadar ısıtın.
Karışımı soğutup 15 gün boyunca yatmadan önce gözlerinize kaçırmamaya dikkat ederek kirpiklerinize sürün.Sürme işlemini kirpik kökünden uca doğru uygulayın.

Kirpikleri gürleştirmek için

Eşit ölçüde hint yağı ve badem yağını bir şişede karıştırıp 15 gün boyunca akşamları yatmadan önce gözlerinize kaçırmamaya dikkat ederek kirpiklerinize dipten uca doğru sürün.

arkadslar oncelıkle ben de yenı katıldım bu arada aranıza hosgeldım .) bu arada ben de bı haftadır hınt yagı kullanıyorum kırpıkden cok kaslarımı gurlestırdı kırpıklerımde henuz faydasını goremedım kırpıkler kaslardan hassas oldugu ıcın mı kı acep

arkadslar oncelıkle ben de yenı katıldım bu arada aranıza hosgeldım .) bu arada ben de bı haftadır hınt yagı kullanıyorum kırpıkden cok kaslarımı gurlestırdı kırpıklerımde henuz faydasını goremedım kırpıkler kaslardan hassas oldugu ıcın mı kı acep

hoşgeldin aramıza :)) aslında aktarda böyle rimel şeklinde bu yagları satıyolarmış..kirpikler için ben duydumda çıkıpta bakamadım..ilk çıktıgımda gidip bi bakmak olucakk :)) belki fayda eder..

hos bulduk:) bence rımel seklınde almana gerek yok mesela ben bos rımel kutumu yıkadım ııce ıcıne bıraz hınt yagı doktum gunluk kırpık dıplerınden baslayarak suruyorum bı defasında hem hınt yagı hem de rımel surum dedım okula o sekıl gıttım bı baktım göz altlarım sımsıyah olmus kımse de uyarmadı rezıllık :) sakın yapmayın ole

Bu yazılanların hepsi boş benim kirpiklerim stresten tamamen dökülmüştü ne yaptıysam çıkmadı sonra duydum ve yılan yağı aldım 1 haftada çıkrdı ve yaklaşık 1 ay da uzattı bu aralar yine başladım dökülme var yine hemen çıkmış deneyin mutlaka....

Bu yazılanların hepsi boş benim kirpiklerim stresten tamamen dökülmüştü ne yaptıysam çıkmadı sonra duydum ve yılan yağı aldım 1 haftada çıkrdı ve yaklaşık 1 ay da uzattı bu aralar yine başladım dökülme var yine hemen çıkmış deneyin mutlaka....

ya cnm ben de duydum bu yılan yagını bence herkesın bunyesı farklı oldugu ıcın kımene yılan kımıne hınt kımıne badem yagı ıı gelıyo bende kendıme bı ay bıctım bı ay boyunca surcem bu hınt yagını bakım olmazsa busefer yılan yagı alırım onu da denerı bı ay ole gıtcek .) bakalım benım bunyeye hangısı ıı gelıyo artı cnm ya bole bı haftada cıktı demısssın ya enreresan degıl mı be ınanamıyorum bole seylerı duyunca ımrenmıyorum da degıl hanı .) bana hıc bole bısey olmadı vala .(

ya cnm ben de duydum bu yılan yagını bence herkesın bunyesı farklı oldugu ıcın kımene yılan kımıne hınt kımıne badem yagı ıı gelıyo bende kendıme bı ay bıctım bı ay boyunca surcem bu hınt yagını bakım olmazsa busefer yılan yagı alırım onu da denerı bı ay ole gıtcek .) bakalım benım bunyeye hangısı ıı gelıyo artı cnm ya bole bı haftada cıktı demısssın ya enreresan degıl mı be ınanamıyorum bole seylerı duyunca ımrenmıyorum da degıl hanı .) bana hıc bole bısey olmadı vala .(

öncelikle rimel şeklinde dedigim tatlım yani içinde rimel yok, rimel kapında içinde güçlü yaglar varmış kiprik için,::34: daha denemedim yani gidip almadım ama böyle söylüyolar :DDD yılan yağı konusunada gelince ben saç dökülmem için yılan yağı kullanmıştım..pek bi faydasını görmemiştim..tek faydası saçımı inanılmaz derece uzattğıydı :DDD o yüzden kirpiktede aynı etkiyi gösterebilir :DDDDbilemiyorum yani :DD

öncelikle rimel şeklinde dedigim tatlım yani içinde rimel yok, rimel kapında içinde güçlü yaglar varmış kiprik için,::34: daha denemedim yani gidip almadım ama böyle söylüyolar :DDD yılan yağı konusunada gelince ben saç dökülmem için yılan yağı kullanmıştım..pek bi faydasını görmemiştim..tek faydası saçımı inanılmaz derece uzattğıydı :DDD o yüzden kirpiktede aynı etkiyi gösterebilir :DDDDbilemiyorum yani :DD

.) sacları uzatyosa kırpıklerı de uzatır heralde yanı bence de .) ben su an hınt yagını kullanıyorum hala bakalım .)deneme tahtası gıbı olduk vala .)

Kızlaaar ben de aldım sonunda.. Hint yağı ve tatlı bağdem yağını karıştırdım ve eski rimelimi boşaltıp içine koydum. Rimel kutusunu da temizleyene kadar ne lavabo kaldı ne banyo. temizle temizle bitmiyor içindeki boya. Kaynatmak bir nebze de olsa işe yaradı. Dün başladım kaşıma kirpiğime sürmeye :21: Gelişmeleri paylaşıcaam.:34:

Kızlaaar ben de aldım sonunda.. Hint yağı ve tatlı bağdem yağını karıştırdım ve eski rimelimi boşaltıp içine koydum. Rimel kutusunu da temizleyene kadar ne lavabo kaldı ne banyo. temizle temizle bitmiyor içindeki boya. Kaynatmak bir nebze de olsa işe yaradı. Dün başladım kaşıma kirpiğime sürmeye :21: Gelişmeleri paylaşıcaam.:34:

Ben uzuun süre temizlemeye çalıştıktan sonra pes edip atmıştım
Kulak çubuğuyla sürüyorum :1:
Ama uzun zamandır bıraktım gelişmeleri bekliyoruz senden

Kulak çubuğu ile yapamadım gözüme kaçıyodu öyle.
Ben de pes edecektim temizlerken, ancak ortalığı da batırmışken sinirden inat ettim.
Boş diye bitmiş diye atıyoruz bide rimelleri. İçine kurumuş kalmış bütün boya.

Back