- Konu Sahibi kardelenes
- #1.461
Bu ozon yağının tam olarak kullanım alanı nedir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fındık yağının bir etkisi var mı kaş ve kirpikte ?
kirpik dökülür mü sizce kızlar? sanki benim kirpiklerim seyreldi? ne önerirsiniz? badem yağı sürdüm bi kere çok rahatsız edici?
arkadaşlar hint yağını kirpik ve saçlarınıza uygulayın inanın işe yarıyor. kirpikleriniz rimel sürmüş gibi oluyor saçlarınızda daha hızlı uzuyor benden tavsiye:dance:
iyide cnm yağların saf olup olmadıını nerden bilecez ben onlarada güwenemiyorm ki aktara gittim kendiside işe yaramaz dediiElidor Yada Başka Yağlar Bence Ne Olursa Olsun Içinde Kimyasal Maddeler Içerir.bu Bahsettiğim Yağlari Bulmak Ve Kariştirmak Inan Hiçte Oyaliyici Değil Canim. Aktarlardan Alabilir Ve Hepsini Bir Şişeye Koyup Kariştirabilirsin Ve Inan Çok Çok Daha Faydali Test Edildi Ve Onaylandi.
size bir tarif veriyim de kirpik derdinden kurtulun :))
1 çay kaşığı hint yağını ve 1 yemek kaşığından biraz az kakao yağını bir kaba alın ve 1 su bardağu suyla dolu bir kabın içerisinde iyice krem kıvamına gelene kadar kaynatın.. zaten kaynarken krem olmuyor 10-15 dk kaynatın soğuyunca kremsi oluyor... bunu gözlerinize kaçırmadan hem kaş hemde kirpiklerinize sürün ve 2 hafta uygulayın..
kesin sonuç!! ben yeni denedim bu 2. haftam ve kirpiklerim acayip uzadı :)) devam etcem ama...
hint yağını ve kakao yağını (kakao yağının büyük ve küçük şişesi var ben küçük aldım) ikisini toğlamda 5,75 ytl ye aldım... bilginize aktarlarda var...