• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Kirpikleri uzatmak için :

1 bardak suyu kaynatın. 1 çay kaşığı hint yağı ve 12 gr kakao yağı ekleyip karıştırın. Kabı sıcak su dolu bir başka kabın içine yerleştirip krem kıvamına gelene kadar ısıtın. Karışımı soğutup 15 gün boyunca yatmadan önce gözlerinize kaçırmamaya dikkat ederek kirpiklerinize sürün. Sürme işlemini kirpik kökünden uca doğru uygulayın.
Daha uzun ve gür kirpikler için eşit miktarda Hint yağı ile badem yağını küçük bir şişede karıştırın. Bu karışımı 15 gün boyunca yatmadan önce, gözlerinize kaçırmamaya özen göstererek, kulak temizleme pamuğu yardımıyla kirpiklerin kökünden ucuna doğru sürün. Kirpiklerinizin beslenerek güçlendiğini ve uzadıklarını fark edeceksiniz.
Dökülen Kirpikler İçin :
10 gr. badem yağı, 5 gr. lanolin ve 5 gr. vazelini karıştırıp benmari usulü karıştırarak eritin. Küçük bir cam kavanoza koyup her gün düzenli olarak sürün. Ardından da papatya çayına pamuk batırıp göz çevrenizde bekletin
Ben hint yağı ve badem yağını ayrı ayrı karıştırmadan denedim uzatıyor.Hint yağı daha koyu kıvamlı kirpiklere çok sürülürse biraz ağırlık veriyor.

merhaba arkadaşlar.yardım edin bana :( saçlarım kuaför gazabına uğradı.uçlarını düzelttirmek için gittiğim kuaförden saçlarımın yarısını orada bırakarak çıktım.şimdi çabuk uzatmanın yollarını arıyorum.kullandığınız ve memnun kaldığınız tavsiyeleriniz varsa lütfen yazarmısınıız.:(

tatlım aktarlardaki karışık yağları tavsıye ederım içlerinde her türlü yağ var hepsının yararı bir sürü yan etkisi yok,şişeyi bir suya koyup ısıtırsan ılık yağ daha iyi gelır şampuanla gayet güzel arınıyor,ayrıca doğal şampuanlarda kullanabilirsın sarımsak yağlı şampuan falan ben kullandım iyi geliyor :)

Arkadaşlar merhaba. ben de 3 haftadır kirpiklerime hint yağı sürüyorum.Gerçekten uzatıyor. İlk günler gece yatmadan sürdüm gözlerim şiş uyandım.artık gündüzleri sürüyorum bir sorun kalmadı.Saçlarımı da yumuşacık yaptı.

1,5 yıl düzenli olarak badem yağı kullandım ve şunları söyleyebilirim. Badem yağı kirpiklerimi uzatmadı, sadece az da olsa gürleştirdi ve daha da siyahlaştırdı. Ayrıca düzenli kullandığınızda farkediyorsunuz kirpikleriniz daha da güçlü oluyor, çok fazla dökülmüyor. Rimel fırçasıyla sürüyordum daha iyi oluyordu. Çok fazla sürünce gözlerimde yanma oluyordu. Şu an badem yağını bıraktım hint yağına geçtim. Badem yağından daha yoğun bir kıvamı var. 2 hafta oluyor kullanmaya başlayalı. Pek bi değişiklik yok ama devam etmekten zarar çıkmaz :) Bende durum böyle ama tabi ki kişiden kişiye farklılık gösteriyor :)

selam kızlar bende badem yağıyla hint yağını karıstırdım bakalım denıyıcem inş ıyı gelır bende ne kırpık var nede kaş bende cıkarırsa herkezde cıkarır :1:

hint yağını 6 ay boyunca hergün kullanmış biri olarak söyleyebilirimki kesinlikle kirpikleri uzatıyor ve gürleştiriyor yani yeni kirpik çıkartıyor ama yapısı biraz kıvamlı bu yüzden sürünce biraz ağırlık yapıyor sanki o yüzden ben eski bir şeffaf rimel kabına eşit miktarda hint yağı susam yağı ve badem yağını karıştırdım artık böyle devam edicem :3:

Ben yaklaşık 1 aydır hint yağı-badem yağı karışımını her gün kirpiklerime sürüyorum, zaten uzundu ama uçları sarı olduğundan sadece rimel sürünce uzunluğu belli oluyordu. Şimdi sanki daha belirginleşti gibi, belki 1-2 mm uzamıştır, yalnız birkaç günde 1-2 kirpik dökülüyor, cansız olanlar düşüyor yerine yenileri geliyor diye düşünüyorum umarım öyledir. Yağın zarar vermediğine eminim çünkü. Bana alerji de yapmadı, gözüme kaçsa bile yakmıyor. Umarım bir zararını görmem, ben de 5-6 ay kullanmayı düşünüyorum. Sizde de kirpik dökülmesi/yenilenmesi şeklinde bir durum olmuş muydu?

kızlar yağları saçlarınıza uyguladıktan sonra ne ile temizliyosunuz?
Hani çok fazla yıkamakta saçı yıpratır arındırıcı doğal bir solüsyon falan mı var?

yağların arınması zor olmuyor. Yıkadıktan sonra doğal saç kremleri var ben onu kullanıyorum saçlarım daha canlı ve parlak oldu. (kuaför saçımı yakmıştı yağ karışımı hazırladım ilaç gibi oldu)

hint ve badem yağ karışımını ben uyguladım sadece 3 hafta. Etkisini gördüm kirpiklerim sert ve siyah çıktı. şimdi tekrar uygulamaya başlıycam.

ben lumigan kullanmıştım gercekten ok uzatıyor ilaç bittiğindede 2 ayda eski haline döndü kirpiklerim 1 aydır tekrar lumigan kullandım ama artık hint yagı ve badem yagıyla devam ediyorum birazda kakako yagı sürme gibi kirpik diplerime ve kaşlarıma sürüyorum kirpiklerim uzun oldu ama daha kalın ve belirginleşmesi için deniyorum bakalım ne olcak

bence mavala double lash kullanın kızlar pişman olmazsınız

bunu burda cok methetmislerdi aldim kirpiklerime bir kez sürdüm, sabaha kadar gözlerim kasindi durdu, sabahta tabi kipkirmizi olmustu. faydasini göremedim malesef, sizler nasil kullaniyorsunuz bunu?
bence badem yagi gibi yaglar daha saglikli gibi

Bu yaglardan başka ne yapabiliriz yaa sevmiom öyle vıcık vıcık

canım bende üşengec biri olarak bi kac gün sürdüğüm halde faydasını gördüm alt kirpiklerim bile felaket uzamış bu kadar etkili olcagını tahmin etmemiştim ama ben cok hızlı sonuç aldım
hatta keşke lumigana okadar para ödemeseymişim diyorum

canım bende üşengec biri olarak bi kac gün sürdüğüm halde faydasını gördüm alt kirpiklerim bile felaket uzamış bu kadar etkili olcagını tahmin etmemiştim ama ben cok hızlı sonuç aldım
hatta keşke lumigana okadar para ödemeseymişim diyorum

hint yağı mı kullandın canım??benim kirpiklerim çok cılızlaşmaya başladı moralim bozuluo:(:59:

ahh bebişim çok özürdilerim... bu kadar aradan sonra aranıza katılmakta güzel... sevgiler..
munucum mesajın yanlış yerde makyaj bölümüne gir arşivden orda sorunun ve daha bir çok şeyi bulursun.ben kullanmıorum ama aynı sorunu paylaşan bi arkadaşa makyj sabitleyici kullan demişler.onu uygulayınca makyaj daha uzun süre kalıomuş yüzde.baz heralde bu söledikleri.yinede makyaj bölümünden bak yada orda sorunu tekrarla sölerler arklar..sevgiler..

Ben 6 ay boyunca hint yağı ile badem yağını karıştırıp kullandım sadece dökülmesini önledi. Uzama veya gürleşme olmadı.

Hint yağı ve badem yağı kullanmaya başladım iki gündür kimileri işe yaradı diyor kimileri sonuç alamadım bakalım sonucu ne olacak ama herseferinde gözüme kaçırıyorum aşırı yanma ve bir müddet görmede bulanıklık yapıyor korkuyorum gözüme bir zarar verecek diye

Back