• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
ben susam yağı ve badem yağını karıştırarak her gece uyguluyorum kirpiklerim kısaydı gerçekten kısa sürede gözle görülür derecede uzama oldu :)

ben bugün hint yağına başladım an itibariyle kirpiklerimde inşallah bi faydasını görürürm benim de kirpiklerim seyrelmiş eskiden rimel filan sürünce kaşıma değerdi artık olmuyo bakalım bu hint yağı işe yarayacak mı inşallah yarar:(

ya inanamıyorum bugün aynaya baktım ve sol alt kirpiğim hiç yoktu nerdeyse şimdi uzun uzun olmuşlar iki alt kirpiğim de uzamış üstlerde de çok az uzama var iki kere sürdüm sadece devam edicem sürmeye:D

ben badem ve susam yagini karistirip suruyorum 3gundur faydasini gercekten gordum yatmadan once suruyorum tavsiye ederim

bende kirpiklerime badem yağı sürdüm sonra gözüme kaçtı inanılmaz yandı dikkat etmek gerek gözlerimden çok yaşlar aktı

bende bugün hint yagı badem yagı aldım eczaneden 7.5 tl tuttu.dönüşte istnbl ucuzlk pazarna girdimm ordaki yaglar 2.5liraydı. kalite farkını göz ardı etmemek lazımm. sonra etkisini göremedim demekte mümkün
bakalım ilk olarak bugün denicem ikisini karıstırp sürcm inşAllah bi faydasını görürüm

bende bugün hint yagı badem yagı aldım eczaneden 7.5 tl tuttu.dönüşte istnbl ucuzlk pazarna girdimm ordaki yaglar 2.5liraydı. kalite farkını göz ardı etmemek lazımm. sonra etkisini göremedim demekte mümkün
bakalım ilk olarak bugün denicem ikisini karıstırp sürcm inşAllah bi faydasını görürüm

bende burdan yazan bütün yağları karıştırıp sürüyorum 1 hafta oldu rimel sürünce değişkliği hissediyorum daha gür ve uzun oldular çok mutluyum ama rimelsiz belli olmuyo çünkü kirpik uçlarım sarı inşallah onlarda düzelir kararır dahada mutlu olurum ...

kızlar süpersiniz ...

daha etkileyici bakışlara merhaba diyorum artık erkekler korkun benden kaydirigubbakcemile3:3::sm_cool:

Arkadaşlar hint yağı mint yağı daha kolay yollardan da kirpiklerinizi uzatabilirsiniz mesela kirpiği uzun gösteren kaliteli rimeller var onlara baş vurun

badem yagı 3 gündür falan kullanıyorum az uzadı gibi sanki daha güzel görünüyor.
ama uçları sarı :/
badem yagı koyulastırır mı onlarıı?
hint ve badem yagını sürmeyi planlıyorum simdi de rimelden yıpranan kirpiklerime :/

ben blue ocean kas ve kirpik bakim yagi içine hint yagida ekleyip kullaniyorum henuz çok duzenli kullanamadim ama fark var ozellikle rimel surunce çok belli oluyor

badem yagı 3 gündür falan kullanıyorum az uzadı gibi sanki daha güzel görünüyor.
ama uçları sarı :/
badem yagı koyulastırır mı onlarıı?
hint ve badem yagını sürmeyi planlıyorum simdi de rimelden yıpranan kirpiklerime :/

badem yağı koyulaştırıyor cnm
hint yagıda sıklaştırıyo
benimkiler baya güzelleştibayanssulusmile

benim kirpiklerim gayet uzun ve sk ama ben takma kirpik kullanmis gibi olmak istiyorum ama hala uçlari sari benimde 2-3 kat rimel surunce takma kirpik gibi duruyo ama azcik daha yogun olsa iyi olurdu kullandigim yaga hint yagi ekledim acaba ne kadar surede etki eder? kullanmaya basladigimdan bu yana biraz uzadi ama zaten uzun ve sk oldugu için kirpiklerim pek anlayamiyorum ben :S

Merhaba kızlar:)
Benim kirpiklerim kısa ve düz.:(
Kirpiklerimin yukarı doğru kıvrılmış ve uzun olmasını istiyorum.
Bunu gerçekleştirecek bir ürün ve ya yağ var mı?
Bir de hangi yağ daha iyi fayda sağlar?
Gerçi kişiden kişiye değişiyor:)

Back