• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
ben bitmiş rimel fırçalarımı atmıyorum rimel fırçasıyla sürüyorum kirpiklerime hint yağı kirpiklerin renklerinide koyulaştırıyor sanırım :1ninca:

kızlar benim cildim yaglı hiçbir makyaj yüzümde kalmıyor kajal marka sürmeyide kullandım oda akıyor ne yapmalıyım nasıl kullanmalıyım yardımcı olun lütfen...............

munucum mesajın yanlış yerde makyaj bölümüne gir arşivden orda sorunun ve daha bir çok şeyi bulursun.ben kullanmıorum ama aynı sorunu paylaşan bi arkadaşa makyj sabitleyici kullan demişler.onu uygulayınca makyaj daha uzun süre kalıomuş yüzde.baz heralde bu söledikleri.yinede makyaj bölümünden bak yada orda sorunu tekrarla sölerler arklar..sevgiler..

sadece hint yagını 15 gün boyunca sürdm kirpiklerime işe yarıyor ama fazla kaçırdıgmdan göz kapagmda d kirpik çıktı xd

ben bi ara badem yağı sürdüm kaş ve kirpiklerime kaşlarımda işe yaramadı ama kirpiklerimi biraz uzattı...

gözüme kaçıyo çok yakıyo benimkileri ya :=D kulak çubuğuyla yada rimel fırçasıyla sürüyorum ben de ama görmemi bulanıklaştırıyo

bi sürüü yağı alıp karıştırcağına kaş kirpik bakım yağları çıktı artık içerisinde fındık yağından hint yağına e vitaminine kadar birçok yağ karışımı var üstelik daha ekonomik... tavsiye ederim ilgilenenlere

dikkat edilmesi gereken bişey gözekaçma ihtimali var zarar verici şeylerden uzak durmak gerekiyor içeriğini bilmeden kullanmamak lazım

benimde kirpiklerim çok ii durmdaydı bir ara rimelimi değiştirdim diye mahfoldu kirpiklerim özellikle de evlendikten sonra....
şimdi rimel ne kullanırsam kullanayım çok ii durmuyor bende mi badem yağı kullansam acaba????

badem yağını aldım ben de
hem kirpiklerimi beslesin diye
hem de gözümün üstüne sürdüğüm kalemi temizlemek için
ama o kadar yakıyor ki gözlerimi yarım saat falan göz yaşları içinde yanıyor gözlerim
kullanmadığım rimel fırçasını iyice yıkayıp onunla süreyim dedim badem yağını
ama yine yaktı
kullanan arkadaşlar nasıl sürüyorsunuz allah aşkına yaa

bende rimel fırçasıyla sürdüm ilk sürmemde bütün yağ neredeyse gözümün içindeydi fırçaya çok az badem yağı sürdükten sonra kirpiklere sürmek gerekiyo yoksa fırçadaki bütün yağ kirpiklerinize akıyo oda direk göze geldiği için bi süre bulanık görmeye neden oluyo ilk denememdede korkmuştum açıkçası :) ben uzun süredir kullanıyorum dik durmasını sağlıyo onun dışında bi uzama güçlenme görmedim açıkçası

bende rimel fırçasıyla sürdüm ilk sürmemde bütün yağ neredeyse gözümün içindeydi fırçaya çok az badem yağı sürdükten sonra kirpiklere sürmek gerekiyo yoksa fırçadaki bütün yağ kirpiklerinize akıyo oda direk göze geldiği için bi süre bulanık görmeye neden oluyo ilk denememdede korkmuştum açıkçası :) ben uzun süredir kullanıyorum dik durmasını sağlıyo onun dışında bi uzama güçlenme görmedim açıkçası

teşekkür ederim tatlım bi de öyle deneyim bakalım
benim kirpiklerim uzamasa da olur o konuda sıkıntım yok ama benimkiler kaşınıyor kaşımaya çalışınca da her seferinde 3-5 tane kopuyor
bakalım işe yarayacak mı

Kirpikleri uzatmak için
Kirpik.jpg

1 bardak suyu kaynatın.
1 çay kaşığı hint yağı ve 12 gr kakao yağı (1 yemek kaşığından biraz az) ekleyip karıştırın.
Kabı sıcak su dolu bir başka kabın içine yerleştirip krem kıvamına gelene kadar ısıtın.
Karışımı soğutup 15 gün boyunca yatmadan önce gözlerinize kaçırmamaya dikkat ederek kirpiklerinize sürün.Sürme işlemini kirpik kökünden uca doğru uygulayın.
Kirpikleri gürleştirmek için
Eşit ölçüde hint yağı ve badem yağını bir şişede karıştırıp 15 gün boyunca akşamları yatmadan önce gözlerinize kaçırmamaya dikkat ederek kirpiklerinize dipten uca doğru sürün.​
dogadangelenguzellik.com

Son düzenleme:
Back