- Konu Sahibi kardelenes
- #1.301
nasıl geçiçi oluyo ya kirpik uzuyo sonra kısalıyo mu anlamadım
:roflol: bencede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl geçiçi oluyo ya kirpik uzuyo sonra kısalıyo mu anlamadım
arkadaşlar aranızda bepanthene ile entele kullanan varmı bi kaç sorum olacak
1- su ilemi yoksa sirke ilemi kaynatıyosunuz enteleyi ve nekadar miktarda su
2- içine ne kadar yağ atıyorsunuz ben hint yağı ve bademyağı düşünüyorum
3- bepantene kaç ampül katıyosunuz? ayrıca evigen ve bemiks ampülde düşünüyorum sizce olurmu lütfen cvp bekliyorum
arkadaşlar aranızda bepanthene ile entele kullanan varmı bi kaç sorum olacak
1- su ilemi yoksa sirke ilemi kaynatıyosunuz enteleyi ve nekadar miktarda su
2- içine ne kadar yağ atıyorsunuz ben hint yağı ve bademyağı düşünüyorum
3- bepantene kaç ampül katıyosunuz? ayrıca evigen ve bemiks ampülde düşünüyorum sizce olurmu lütfen cvp bekliyorum
Hint yagi aldim kullaniyorum su an kaslarim ve kirpiklerim icin sanki kirpiklerimde bi azalma seyrelme oldu daha 3. gunundeyim soyle bi ay denemeyi dusunuyorum herkes yazmis ilk zamanlar dokuyor sonra uzuyor diye insallah oyle olur bide saclarima denedi gece surdum uyudum oyle sabah uyaninca yikadim sanki pamuk oldu saclarim harikaaa bide cok guzel parliyor simdi
TATLIM HİNT YAĞI DÖKMEZ KİRPİKLERİ AMA BADEM YAĞI FALAN KULLANMAYIN BENCE.BADEM YAĞININ ETKİSİ SADECE UZATMAK İÇİN VE KİRPİKLERİ İNCELTİR AMA HİNT YAĞI GERÇEKTEN GÜÇLÜ BİR ÜRÜN NASIL KULLANIYORSUN BİLMİYORUM AMA ÇOK MİKTARDA KULLANIYORSAN BU BAYA Bİ KONSANTRE YAĞ OLDUĞU İÇİN KİRPİK KÖKLERİ HAVA ALMIYOR OLABİLİR.BİRDE HER YAĞ VS ŞEYLER HER İNSANDA AYNI ETKİYİ GÖSTERMEZ .DİKKATLİ KULLANMAK LAZIM.KULAK TEMİZLEME ÇÖPÜNÜ ÇOK AZ HİNT YAĞINA BATIRIP AZ MİKTARDA KİRPİKLERİNE VE KÖKLERİNE SÜREBİLİRSİN.SÜRDÜKTEN SONRADA TEMİZ BİR TEMİZLEME ÇÖPÜ DAHA AL KENARDA KALAN FAZLALIKLARI AL ÜSTTEN VE GÖZ KENARLARINDAN.ÇÜNKİ YAĞ BEZESİ YAPABİLİR GÖZ ALTLARINDA.bir ay demişsin denemek için bence uzun bir süre bir hafta dene eger hala dökülme yapıyorsa uygulama bu yağı.çünki yaramıyorsa bir ayda kirpiksiz bile kalabilirsin yan etkiSİ bir haftada anlaşılır zaten.
yağlarla falan uğraşmak istemiyenler için mavalanın doble lash kirpik besleyici ürününü önerebilirim fena bir ürün değil
Ben zaten doktu demedim dokmedide zaten sadece psikolojik olsa gerek sanki seyreldigini hissettim ama yanilmisim alt kirpiklerimde cok fazla yeni minicik kirpklerin ciktigini gordum ve cok mutlu oldum ve bugun badem yagi aldim hint yagi ile karistirip kullanmak istiyorum bu konuda bi fikrin varmi genelde herkes yapiyormus ?
ozaman şöyle söyliyim cnm ben çok denedim badem yağını dahada beslesin diye kuzeniminde çok gür ve uzun kirpikleri var.oda denedi bir hafta falan ve kirpikleri inceldi badem yağından.aynı şekilde benimde olmuştu bi ara.Ama bizemi yaramadı bilmiyorum.Daha öncede dediğim gibi ben tek başına kirpik bakımında sabredilirse hint yağının yeterli olduğunu düşünüyorum.kirpikleri kalınlaştırıyor.ben hep sade kullanırım.ve faydasınıda çok gördüm.bunu en çok rimel sürdüğünde test edebilirsin.çünki kirpikler inanılmaz siyah ve dolgun görünüyor hint yağından sonra.
Düzenli kullanmak gerekiyor diye düşünüyorum ama haftada 3 veya 4 gün yeterli bence bu uygulama için.hergün aralıksız uygulamakda iyi olmıyabilir.Arada bir kirpikleri özgür bırakmak lazım ne rimel ne bakım yağları.Yeterince oksijen alamazlarsa beslenemezler çünki.
Birde aktarların önerdiği ürünleri lütfen hemen almıyalım.Elimizde internet gibi müthiş bir arşiv var.önce araştırma yapıp gerçekten istediğiniz ürünlerden yarar veya zarar görmüş insanların yazılarını bulmaya çalışın.emin olduktan sonra ürünleri satın alın.çünki malum adamın işi bu ve malını satmak isteyip size birçok öneride bulunup önünüze birsürü ürün yığıcaktır.Ve ben açıkçası aktardan aldığım her yağıda içimde acaba katkı maddesi varmıdır diye tereddütle alıyorum.çünki fazla para kazanmak için malesef her yola başvurur bizim insanımız.buda neyazıkki acı bi gerçek.
istanbul dışı seyehate veya yazları falan memleketine giden arkadaşlara bu yağları oralardan almalarını gerçekten şiddetle öneririm.Hem yarıdan bile daha ucuz fiyata ve katkısız organik yağlar alıcağınıza emin olun
Dogru soyluyorsun bende badem yagi denedim dun daha koyuyken bugun sanki kirpiklerimin rengi acildi zaten badem yagini kuru cildim icin kullaniyorum cok iyigeliyor gercekten hint yagi basli basinca yetiyor ben etkisini 5 gunde gordum :) benim kullandigim hint yagini eczaneden aldim uzerinde cilt icin yaziyor rengide beyazimsi cok saari degil ilk basta terettut ettim ama ise yaradi.