• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
aktara bi gitsem en az 100 liralık alışveirş yapıcam bu site sayesinde kaydirigubbakcemile3 listeye hint yağını da ekleyelim bakalım, denemekte fayda var

valla ben 1 aydır sürüyorum bi faydasını göremedim inatla uzamak istemiyolar ama azimliyim uzayana kadar denicem test edip onaylanmış ya faydası olcaktır elbet.

Arkadaşlar çam terebentini şu şekilde kullanıyorsunuz:1 kutu şampuanın içerisine aktardan aldığınız çam terebentinden sadece 1 kapak koyuyorsunuz."çam terebentini şişesinin kapağıyla 1 kapak".birde size farklı bir yöntem daha sölicem bunu deneyen arkadaşlarım olmuş sonuç ise güzel...bu yöntem şu şekilde:750 ml şampuanın içerisine,1 kutu (markası önemli değil) doğum kontrol hapını ezip bu şampuana karıştırıyorsunuz ve saçlarınızı bu şampuanla yıkıyorsunuz,şampuan bitmeden saçlarınızdaki hızlı uzamanın farkına varıyormuşsunuz,ben bugün başlıyorum,gelişmeleri sizlerle paylaşacağım..[/

mecitefendi'nin hazır karıştırılmışı var kızlar :)
bir sürü yağ var içinde ve bikaç kullanımda saçları epeyce toparlıyor. .

arkdaşlar kirpiği uzatmak için değil ama daha uzun gstermek için bn de kuzenmden öörendm rimel sürmeden önce krem sürün çk uzun duruor :)

arkadaşlar bn kirpiğimi uzatmak değilde kirpiklerimin daha sık olmasını istiyorum dolgun ve sık:Saruboceq:

aynen ben de yaaa
hem dolgun hem uzun istiyorum.
kirpiklerim hem dökülüyo ve aralarında boşluklar var bi de uzunlu kısalı rimel sürünce de garip duruyo ya napabilirm??
bu hint yağı badem yağı krpiğe sürünce gözüme kaçıyo yaa:gitme::gitme:

Yav badem yağı ne kadder iğrenç kokuyor. İğğğğğğğğ.Banyodan sonra tüm vücuda sürdüm 1-2 kere ama kokusuna dayanamadım yav. Midem kalkıyor resmen.

evt ya çok iğrenç kokuyor bende kirpiklerime ve kaşlarıma sürüyorum bakalım faydasını görücem mi sizin cildinize iyi geldi mi _? hala sürüyor musunuz peki cildinize _??

Arkadaşlar çam terebentini şu şekilde kullanıyorsunuz:1 kutu şampuanın içerisine aktardan aldığınız çam terebentinden sadece 1 kapak koyuyorsunuz."çam terebentini şişesinin kapağıyla 1 kapak".birde size farklı bir yöntem daha sölicem bunu deneyen arkadaşlarım olmuş sonuç ise güzel...bu yöntem şu şekilde:750 ml şampuanın içerisine,1 kutu (markası önemli değil) doğum kontrol hapını ezip bu şampuana karıştırıyorsunuz ve saçlarınızı bu şampuanla yıkıyorsunuz,şampuan bitmeden saçlarınızdaki hızlı uzamanın farkına varıyormuşsunuz,ben bugün başlıyorum,gelişmeleri sizlerle paylaşacağım..[/

saqolun bnmde saçlarım hızlı büyümüyo ama büyümesini istiyorum yaa :(

kızlar kirpiklerinize yağ sürerken göz kapaklarınıza değmemesine özen gösterin. göz derisi yüzümüzden farklı çok ince ve hassas.tahriş sebebi ile kalıcı lekeler oluşabiliyor.dikkat edin

ya arkadaslar bnm kırpıkler normal uzunlukta ama bn rımelı hergun kullanıyorum ve bır de rımelden sonra kırpık kıvıracak aletle kıvırıyorum ama en son kıvırdım ve kırpıklerımın yarısı koptu cok kotu oldu sımdı bazı yerlerınde yarısından azı var dıgerı yok kotu bır gorunum sızce o kırılan kırpıklerım uzarmı tekrardan ve bunun ıcın ne yapmalıyım?cevaplarsınız cok sevınırım....

benim kirpiklerde orta boylu geçen sene burdan okuduklarımın gazıyla yarısını kestim fisfisfis
sonra yağlardan falan kullandım yaklaşık bir ay dümdüz kirpiklerle gezdim gören soruodu :kedi: şimdi gözle görülür fark yok ama .. belki olmayınca olmuyodr bence en iyisi maskara kullanmak, uzun kirpiğin doğuştan olduğu kanısına vardm çünkü

Back