- Konu Sahibi kardelenes
- #1.361
aktara bi gitsem en az 100 liralık alışveirş yapıcam bu site sayesinde kaydirigubbakcemile3 listeye hint yağını da ekleyelim bakalım, denemekte fayda var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yo bendeki donmuyo ilk defa duydum donduğunu
valla ben 1 aydır sürüyorum bi faydasını göremedim inatla uzamak istemiyolar ama azimliyim uzayana kadar denicem test edip onaylanmış ya faydası olcaktır elbet.
arkadaşlar bn kirpiğimi uzatmak değilde kirpiklerimin daha sık olmasını istiyorum dolgun ve sık:Saruboceq:
Yav badem yağı ne kadder iğrenç kokuyor. İğğğğğğğğ.Banyodan sonra tüm vücuda sürdüm 1-2 kere ama kokusuna dayanamadım yav. Midem kalkıyor resmen.
Arkadaşlar çam terebentini şu şekilde kullanıyorsunuz:1 kutu şampuanın içerisine aktardan aldığınız çam terebentinden sadece 1 kapak koyuyorsunuz."çam terebentini şişesinin kapağıyla 1 kapak".birde size farklı bir yöntem daha sölicem bunu deneyen arkadaşlarım olmuş sonuç ise güzel...bu yöntem şu şekilde:750 ml şampuanın içerisine,1 kutu (markası önemli değil) doğum kontrol hapını ezip bu şampuana karıştırıyorsunuz ve saçlarınızı bu şampuanla yıkıyorsunuz,şampuan bitmeden saçlarınızdaki hızlı uzamanın farkına varıyormuşsunuz,ben bugün başlıyorum,gelişmeleri sizlerle paylaşacağım..[/