E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kardelenes
- #1.121
hiç duymamıştım hint yağını ciddi uzatıyor mu deneyelim ya:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ebnımde kullanmadıgım yag kalmadı coguda gozumu yakıyordu
bende yakan seylerde vzgectım ve hıc alakası olmayan bır yag denedım
sırf kokusu guzel dıye ama kırpıklerımı 2 katı gurlestırdı
ıyıkı denemısım aylardır rımel kullanmıyorum cunku hııııccc gerek yok
hatta normalde sızı rahatsız edecek hale gelıyorsunuz
benım skıdende gurdu kırpıklerım ama rımellerın kımyasal yapısından sanırımyarısı dokuldu
ama bu yagla fazlasıyla geldı dıyebılırım
bakarken bılr kırpıkler gozunuzun oneuen gelıp rahatsız edıyor ve agırlıgından uykunuz gelıy o derece yogunlastırıyor
ıyıkı denemısım hemde gozlerımı yakmıyor bırde cok guel kokuyor
ama pıyasada buluna bır yag degıl cunku ben aktarlardan aldıgım yagların sahte oldugnu deneyerek ogrendım malesef
bırde kırısıklık ıcın yag buldum super bısey
esımde denedım onun kırısıkları vardı
guldugunde 4 cızgısıoluyordu sadece 1 gun durdu ertesı gun sadece 2 cızgısı vardı guldugunde ama cok kotu koktgu ıcın surmek ıstemıyor zaten ıs yogunlugundan unutuyor surmeyı
Ne kadar süredir kullanıyorsunuz peki ?kızlar kirpiklerim takma kirpik gibi olmuş öyle söylüyorlar benim gözlerimi yakmıyor hint yağı deneyin pişman olmazsınız sürmeye devammm
ebnımde kullanmadıgım yag kalmadı coguda gozumu yakıyordu
bende yakan seylerde vzgectım ve hıc alakası olmayan bır yag denedım
sırf kokusu guzel dıye ama kırpıklerımı 2 katı gurlestırdı
ıyıkı denemısım aylardır rımel kullanmıyorum cunku hııııccc gerek yok
hatta normalde sızı rahatsız edecek hale gelıyorsunuz
benım skıdende gurdu kırpıklerım ama rımellerın kımyasal yapısından sanırımyarısı dokuldu
ama bu yagla fazlasıyla geldı dıyebılırım
bakarken bılr kırpıkler gozunuzun oneuen gelıp rahatsız edıyor ve agırlıgından uykunuz gelıy o derece yogunlastırıyor
ıyıkı denemısım hemde gozlerımı yakmıyor bırde cok guel kokuyor
ama pıyasada buluna bır yag degıl cunku ben aktarlardan aldıgım yagların sahte oldugnu deneyerek ogrendım malesef
bırde kırısıklık ıcın yag buldum super bısey
esımde denedım onun kırısıkları vardı
guldugunde 4 cızgısıoluyordu sadece 1 gun durdu ertesı gun sadece 2 cızgısı vardı guldugunde ama cok kotu koktgu ıcın surmek ıstemıyor zaten ıs yogunlugundan unutuyor surmeyı
Ne kadar süredir kullanıyorsunuz peki ?
Anladım.canım ben 1 ay kullandım badem ve hint yağını sonra bıraktım bir 15 20 gün zaten hemen etkisini görüyorsunuz şimdi sadece hint yağı sürüyorum etkisini 15 günde fark edeceksinn kaydirigubbakcemile5
Siz ne kadar sürede farkettiniz bu değişimi ?kızlar bende hınt yagı ve badem yagını kullandım kırpıklerım acayıp uzadı ve sıklastı