• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
ya arkadaşlar bu hint yağı dediğiniz galiba bide galiba hindistan cevizi yağı o mu diye sordum eczden sordum yoktu bide marketlerden sorucam

kızlar badem yağını sürdükten sonra belirli bir süre bekletip yıkıyormusunuz bende denemek istiyorum yanlış şekilde denemiyim

bende saçkıran var ve kirpiklerimde döküldü hint yağını deneyeceğim.kirpik yağı kullandım ama pek birşey farkedemedim!...

İki gecedir bende uygulamaya başladım şu hint ve badem yağı karışımını.
Umarım işe yarar.

bende yatmadan önce kirpiklerime vazelin sürüyorum kirpiklerimi esnek ve güçlü olmalarını sağlıyor bu tavsiyeyi bir dergide okumuştum faydasını gördüm kızlar..inanın dökülmüyorlar artık kirpiklerrimm

ebnımde kullanmadıgım yag kalmadı coguda gozumu yakıyordu
bende yakan seylerde vzgectım ve hıc alakası olmayan bır yag denedım
sırf kokusu guzel dıye ama kırpıklerımı 2 katı gurlestırdı
ıyıkı denemısım aylardır rımel kullanmıyorum cunku hııııccc gerek yok
hatta normalde sızı rahatsız edecek hale gelıyorsunuz
benım skıdende gurdu kırpıklerım ama rımellerın kımyasal yapısından sanırımyarısı dokuldu
ama bu yagla fazlasıyla geldı dıyebılırım
bakarken bılr kırpıkler gozunuzun oneuen gelıp rahatsız edıyor ve agırlıgından uykunuz gelıy o derece yogunlastırıyor
ıyıkı denemısım hemde gozlerımı yakmıyor bırde cok guel kokuyor
ama pıyasada buluna bır yag degıl cunku ben aktarlardan aldıgım yagların sahte oldugnu deneyerek ogrendım malesef
bırde kırısıklık ıcın yag buldum super bısey
esımde denedım onun kırısıkları vardı
guldugunde 4 cızgısıoluyordu sadece 1 gun durdu ertesı gun sadece 2 cızgısı vardı guldugunde ama cok kotu koktgu ıcın surmek ıstemıyor zaten ıs yogunlugundan unutuyor surmeyı

canım piyasada bulunmuyo demişsin peki sen nerden buluyoırsun bizede adını verirmisin kirpiklerini uzatan yağın?

evet yaa
şu hem krışıklık için hem de kirpikler için olan yağın adını verebilr misin
bizde faydanalalım dimi
:)

kızlar kirpiklerim takma kirpik gibi olmuş öyle söylüyorlar benim gözlerimi yakmıyor hint yağı deneyin pişman olmazsınız sürmeye devammm

ebnımde kullanmadıgım yag kalmadı coguda gozumu yakıyordu
bende yakan seylerde vzgectım ve hıc alakası olmayan bır yag denedım
sırf kokusu guzel dıye ama kırpıklerımı 2 katı gurlestırdı
ıyıkı denemısım aylardır rımel kullanmıyorum cunku hııııccc gerek yok
hatta normalde sızı rahatsız edecek hale gelıyorsunuz
benım skıdende gurdu kırpıklerım ama rımellerın kımyasal yapısından sanırımyarısı dokuldu
ama bu yagla fazlasıyla geldı dıyebılırım
bakarken bılr kırpıkler gozunuzun oneuen gelıp rahatsız edıyor ve agırlıgından uykunuz gelıy o derece yogunlastırıyor
ıyıkı denemısım hemde gozlerımı yakmıyor bırde cok guel kokuyor
ama pıyasada buluna bır yag degıl cunku ben aktarlardan aldıgım yagların sahte oldugnu deneyerek ogrendım malesef
bırde kırısıklık ıcın yag buldum super bısey
esımde denedım onun kırısıkları vardı
guldugunde 4 cızgısıoluyordu sadece 1 gun durdu ertesı gun sadece 2 cızgısı vardı guldugunde ama cok kotu koktgu ıcın surmek ıstemıyor zaten ıs yogunlugundan unutuyor surmeyı

Ya ben gercekten bu tarz insanları anlayamıyorum:1shok: Bu ne şimdi açıklamayacaksan neden yazıyorsun amaç reytingini arttırmakmı?Herkes böyle olsa bu forum hiç olmazdı insanlar birbirine yardım etmek için çabalıyor burada.Ama ben birsey biliyorum söylemem tarzı çok komiklaelaelaelaelae Söyleme senden gelecek hayır da kalsın:delphin:

Vallah bu esrarrengizlik niye?
Söylemiceksen niye yaziyorsun, yaziyorsun niye söylemiyorsun, hic hos degil cocukca birsey.
Benim var sizin yok der gibi.

canım ben 1 ay kullandım badem ve hint yağını sonra bıraktım bir 15 20 gün zaten hemen etkisini görüyorsunuz şimdi sadece hint yağı sürüyorum etkisini 15 günde fark edeceksinn kaydirigubbakcemile5
Anladım.
Bende 1 haftadır kullanıyorum geceleri yatarken sürüyorum.
Sanki biraz değişiklik var gibi geldi bana.
Uzun süreli kullanımda etkisi daha net farkedilir tabi.

kızlar bende hınt yagı ve badem yagını kullandım kırpıklerım acayıp uzadı ve sıklastı ama benım kaslarım cok seyrek orayada surdum ama pek ıse yaramadı sankı yaa bı onerısı olan varmı sarımsak yagı dısında

benim de kaşlarım çok seyrek hint yağının gürleştirdiğini duydum kullandım ama sadece rengini koyulaştırıyor gürleştirdiği fln yok ... belki de çok uzun süre kullanınca gürleştirir bilemiorum..
kirpikleri gerçekten uzatıyor ama .. :)

bir de..
hint ve badem yağı kaşlara ve kirpiklere iyi geldiğini biliyoruz da bi arkdaşım fındık yağının da iyi geldiğini söyledi doğru mu bu ??

hint ve badem yagini bende denemis ve sonuc alamamistimmalesef ben biraz sabirsizim hemen ciksinlar istiyorum ama bu yat tr de bir aktardan yine yag alirken sordum hint badem ve susam yagini kullanmami tavsiye etti ama oyle 10 20 gun degil bunu iyi bi sonuc elde etmek icin 3 ay gibi bir sure kullanmami soyledi.Ama ben bi türlü baslayamadim nede olsa 3 ay hergün sürmem diye ama deniycem insallah

Back