• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
arkadaşlar tatlı badem yağını geceleri yatmadan kirpiklerinize sürmenizi tavsiye derim. gün içinde sürerseniz hem yağlı görünüm oluyo hemde görmenizi bulanıklaştırabilir. geceleri yatarken sürün işe yarıyor düzenli kullanımda

kızlar tatlı badem yağını KESİNLİKLE tavsiye ediyorum ben cumartesi günü aldım akşamları yatmadan sürdüm pamuklu çubukla bugün 4. gün ilk kez rımel sürdüm kirpiklerimin rengi açık diye ve fark harikaydı ya baya uzamış kirpiklerim ve en kenardada çıkmaya başladı bakalım devam edecem sürmeye ama iyiki alıp sürmüşüm ya

arkadaşlar hint yağını kirpik ve saçlarınıza uygulayın inanın işe yarıyor. kirpikleriniz rimel sürmüş gibi oluyor saçlarınızda daha hızlı uzuyor benden tavsiye:dance:

Benim kirpiklerimde seyrek ve pek siyah değil saçlarım gür maşallah .Hint yağını kirpiklere sürünce nekadar zamanda fayda göstermeye başlar ve bu yağı kirpiğe sürdükten sonrada yıkamak gerekiyor mu? Kesin bir şekilde kirpiklerimi nasıl gürleştirir ve uzatabilirim yardım arkadaşlarrrrrsenağlama

kardelenes kullanıcısından alıntı
arkadaşlar hint yağını kirpik ve saçlarınıza uygulayın inanın işe yarıyor. kirpikleriniz rimel sürmüş gibi oluyor saçlarınızda daha hızlı uzuyor benden tavsiye:dance:

canım saçına nasıl uyguladın?

ya ben uyguladım kirpiklerime birazz gürleşti gibime geldi ama sonra döküldü 1 kaçtane bende korktum hepsi döklür die kullanmadım ama geri baslamayı düşünüorum...
saçlara gelince gercekten cok işe yarıo benm sacım siyah sürünce muhtesem oluo..

Ben de sürüyorum bademle hint karişimini, kesinlikle uzadı kirpiklerim :D
Azıcık dökülüyor aman o kadar olur takmıyorum kafaya rimel sürdüğümde çok güzel oluyorlar.

Yanlız bir sorum olacak bitmiş rimel şişesini ve fırçasını yıkadım temizledim, içine yağ koydum. Ama rimel fırçasıyla sürünce yağlar kirpiğimin ucunda damla damla birikiyor hem ağırlık yapıyor o şekilde durulmaz hem de bu yağları kirpiğin dibine sürmek lazım fırçayla dibe sürülmüyor siz nasıl kullanıyorsunuz anlamadım? Sürdükten sonra parmağınızla sıvaştırıyor musunuz?

ben badem+hint yağı karışımını kullandım bi kaç ay önce, hem uzadı hem de çok gürleşti kirpiklerim, rımel sürüyorum takma gibi duruyo herkes soruyo walla.. ben 15 gün boyunca sürmüştüm..
sonra tekrar denedim bi 15 gün daha.. ama bu sefer uzama yada herhangi bişey olmadı.. hee belki güçlenmiştir bilmem..

bu yüzden hint+kakao karışımına başlamayı düşünüyorum, henüz bi defa yaptım, gözüme ateş değmiş gibi yandı, bi daha yapamadım..

siz ne dersiniz kızlar? denesem faydasını görür müyüm sizce?

kizlar ben hint yagiyla badem yagini esit derecede tabi icinede su ekleyerek göz makyajimi her aksam onunla siliyorum hem yipratmadan cikariyor hemde gercekten besliyor hemde extra bir temizleyiciye ihtiyac kalmiyor deneyin bence.

kizlar ben hint yagiyla badem yagini esit derecede tabi icinede su ekleyerek göz makyajimi her aksam onunla siliyorum hem yipratmadan cikariyor hemde gercekten besliyor hemde extra bir temizleyiciye ihtiyac kalmiyor deneyin bence.

Ben bunu denedim az önce ama pamuk göz çevremi acıttı biraz belki birşeyleri yanlış yapmışımdir.
Bu yağlar gözüme kaça kaça gözlerim yana yana süper parladı yanlız :roflol:
bir de azıcık çift görüyorum şu sıralarda :roflol:

Ben de badem yağını eski rimel şişeme koyup sürüyorm şimdilik yanma falan yok bakalım .

Canım bana bir deyiver, rimel fırçanla sürdüğünde kirpiğinin ucunda minik damlalar halinde yağ birikmiyor mu_ nasıl sürüyorsun? Rimel gibi olmuyor bende gözüme kaçıyor?

13 gündür kullanıyorum gerçekten işe yaradı kirpiklerim uzadı ve yeni kirrpiklerde çıkmaya başlamış ablamda kullanıyor şimdi birazda ha gürleşince bırakcam 1 ay daha kullanmayı düşünüyorum

Canım bana bir deyiver, rimel fırçanla sürdüğünde kirpiğinin ucunda minik damlalar halinde yağ birikmiyor mu_ nasıl sürüyorsun? Rimel gibi olmuyor bende gözüme kaçıyor?

Ben çok az koydum yağdan öyle damlalar oluşmadı. Akşam sürüp sabaha kadar beklemek iyi gündüz kendimi riske edemem öyle yüzüme gözüme akar sonra kaydirigubbakcemile3

yağlar kirpikleride saclarıda beslıyo bızzat uyguladım sonuctan memnunum
mavalanın kırpık uzatma ürününü kullanıyorum ben ayrıca.

nereuss badem yagındanmı bahsedıyosun uzattı kırpıklerının cvppp

canım ben hint ve badem yağını karıştırdım ikisini birlikte uyguluyorum sanırım hint yağını biraaz daha fazla koydum badem yağından zaten deneyince 10 günde fark ettiriyor

Back