How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
badem yağı derken acı bademmi tatlı bademmi-tatlicadiarzu- bide hint yağı aldım kullanmadan önce ısıtmaya gerek varmı varsa her kullanımdan önce ısıtmak gerekirmi yoksa bi kez ısıtsak yetermi??:CüvCüv:

Son düzenleme:
merhaba ben siteye yeni üye oldum ama biraz geç olmuş olabilir cvp :) kirpikler için en iyi ve zahmetsiz yöntem talika diye bi ürün var o ama eczanelerde satılıyomu bilmiorum ben londrada okudugum için burdaki yerinden aldım istanbulda bi etilerde var yeri şimdi de sevil parfümeri getirmiş kesinlikle süper benim o kadar kirpiğim yoktu şimdi o kadar uzadıki arkdaşlarım takmammı diye sormaya başladılar tavsiye ederim 28 günde kendini gösteriyor

Hayırlı sabahlar kıslarrr :1hug:
Ben de hint yağını yaklaşık 20 gündür kullanıyorum. Her akşam düzenli olarak kirpik diplerine sürüyorum. Ama ne yazık ki bir gram değişiklik olmadı :çok üzgünüm: Çok umutluydum ama sonu hüsran oldu :bbo: Şimdi başka yöntemler arıyorum acil bulmam lasımm kirpiklerimi uzatmam lasımmm senağlama

Hint ve badem yağı alacağım da bunlar küçük şişelerde mi satılıyor? Kaç ml'si ne kadar ytl acep bilen var mı?

kızlar ben kakao tatlı badem hint yagını kulak pamuguyla sürüyorum biliyorsunuz daha öncede kesmiştim bide hem güçlendi hem uzadı böle daha bi belirgin rimele gerek kalmıcak düzenli kullansam :D ben aklıma geldilkçe sürüyorum toplam 8 kere falan sürmüşümdür ama cokk ii gelio kesin diorum yani bende yaradı yarasın prensese

ben de bir dönem hint yağı+badem yağı+ kakao yağı+ susam yağı karşımını uyguladım ve çok faydasını gördüm kirpiklerim güçlendi uzadı.

ama 1 aydan fazla kullanımda aksi tesir yapabiliyor kızlar yani dökülmeye sebep olabiliyor

ara ara kullanmanızda fayda var

kızlar sıze haberım var ben hem hınt badem yagı hemde hınt ve kako yagıydı sanırsam denedım ıkısınde de 2 ser hafta mı ne aralıklarla oldu tabı mesela ılk karısımı 2 hafta oldu uyguladım hıc bısey olmadı sonra baya bı zaman gectı ıkıncı karısımı uyguladım o da hıc bıseye yaramadı hüsranla bıttı ve kızlar bı bebek yagı buldum dogal badem yagı ve susam yagı ıceren bugun 27. gunumdeyım ve ınanırmısınız kucuk kucuk kıprıkler cıktı ve uzuyolar yenılerı cıktı cok cok mutluyum 3 ay denıcem galıba cok gür kipriklerım olcak 3 ay sonunda super ya kendıme defter tuttum her aksam bı cızım atıyorum:D 3 ayın dolmasını beklıcem

kızlar sıze haberım var ben hem hınt badem yagı hemde hınt ve kako yagıydı sanırsam denedım ıkısınde de 2 ser hafta mı ne aralıklarla oldu tabı mesela ılk karısımı 2 hafta oldu uyguladım hıc bısey olmadı sonra baya bı zaman gectı ıkıncı karısımı uyguladım o da hıc bıseye yaramadı hüsranla bıttı ve kızlar bı bebek yagı buldum dogal badem yagı ve susam yagı ıceren bugun 27. gunumdeyım ve ınanırmısınız kucuk kucuk kıprıkler cıktı ve uzuyolar yenılerı cıktı cok cok mutluyum 3 ay denıcem galıba cok gür kipriklerım olcak 3 ay sonunda super ya kendıme defter tuttum her aksam bı cızım atıyorum:D 3 ayın dolmasını beklıcem

:1shok: bebek yağı mı nası bişi o?? nerden aldın kaç paraya aldın? çok heyecanlandım kaydirigubbakcemile2 demek etkisini gördün ne güsell :dance::1hug:

canım kusura bakma dun gıremedım de nuvea nın bebbek yagı on tarafında altın dogal badem yagı ve bugday yagı ıcerır yazıyo ,ben susam yagı demısım ama bugday yagıymıs, cok mutluyum kucuk kıprıklerın ıyıce uzamasını beklıyorum ama uzuyolar 2 hafta kadar yhapıp hemen cıkmasını beklemeyın ama sabır etmek lazım ,ben en ınce uclu resım fırcasıyla dıpten uca onunu arkasını suruyom ama yag oldugu ıcın dıger yerlere akabılıyo bende akdıkca kulak copuyle temızlıyom,cok mutluyum ya 3 ay sonra kıprıkten gecılmem artıksırnaşık şeysırnaşık şey

ben buldum ne yapacağımı hihoyyyt kaynak kirpik yaptırcam :jeyyar: sordum bi güsellik merkezine 200 ytl'ye yapıyolarmış, 3 ay kullanırsın dedii kaydirigubbakcemile2 düşen kirpiklerin yenisine yenisini takarıs dedi tuttum ben bunu :sm_cool: şimdi kendi kirpiklerimle bi şekilde rimelle dolgunlaştırıyorum. evlenince de kaynak yaptırcam tam süper olacakkkkk kaydirigubbakcemile2

Ben badem yağı ve hint yağı kullandım, sonuçta kirpiklerim uzadı evet, ama hepsi aynı boyda uzamadı. Bazısı uzarken bazısı kısa kaldı bunun sonucunda da rimel sürdüğümde ayurık ayrık kalıyorlar ve iki saat uğraşiyorum toparlamak için.

Üstelik sol gözümdeki kirpikler sağ taraftaki kirpiklerden daha uzun oldu. Galiba sağ tarafıma doğru yattığım için geceleri o taraftaki badem yağları yastığa bulaştı hep.. üfff uğraş dur. kafamçokkarıştı

Ben badem yağı ve hint yağı kullandım, sonuçta kirpiklerim uzadı evet, ama hepsi aynı boyda uzamadı. Bazısı uzarken bazısı kısa kaldı bunun sonucunda da rimel sürdüğümde ayurık ayrık kalıyorlar ve iki saat uğraşiyorum toparlamak için.

Üstelik sol gözümdeki kirpikler sağ taraftaki kirpiklerden daha uzun oldu. Galiba sağ tarafıma doğru yattığım için geceleri o taraftaki badem yağları yastığa bulaştı hep.. üfff uğraş dur. kafamçokkarıştı

çok iyisinn yaaaa öldümm gülmektenn bende de geçici körlük yapıyorduuuu

kaydirigubbakcemile3Badem yağı aldım az önce eczaneden, hint yağını da aktra yolum düşerse alacağım. Sürdüm de deneyip göreceğiz. Görüntü bulanık

Son düzenleme:
Hayırlı sabahlar kıslarrr :1hug:
Ben de hint yağını yaklaşık 20 gündür kullanıyorum. Her akşam düzenli olarak kirpik diplerine sürüyorum. Ama ne yazık ki bir gram değişiklik olmadı :çok üzgünüm: Çok umutluydum ama sonu hüsran oldu :bbo: Şimdi başka yöntemler arıyorum acil bulmam lasımm kirpiklerimi uzatmam lasımmm senağlama

canım bendede hiçbir değişiklik olmadı.Bende büyük hüsran ve üzüntü yaşadım.Çünkü çok umutlu başlamıştımbenneyaptımki

badem yagını duymustum kırpıkler ıcın gercı uygulamadım sonuclarını bılmıyorum
hınt yagını ılk defa duyuyorum.
kuzum badem yagını begenmedıysen eger susam yagını deneyebılırsın...gercı bu yaglar vucuda genelde masaj yapılırken surulur...

off geçici körlükte iyiymiş kaydirigubbakcemile3 çok geçmiş olsun canım yaa

sağol canım boş olan rimeli temizledim güzelce yarım saatimi aldı geceleri yatarken sürdüm sadece badem yağını ama sanki bi değişiklik olmadı
saçlarda belki etkili olabilir arkadaşım evde saçlarına bakım yapıyor çok boyuyor saçlarını yıpratıyor çok fazla o yüzden. yumurta badem yağı başka şeyler de karıştırıyor çay falan iyi geliyor demişti bana

Back