• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
ya kıslar benım rımelım bıttıı ıcıne badem ve hınt yagı koymak ıstıyorum ama nasıl temızlıyosunuzz rımel kutusunu cok merak ettımm yaa

Arkadaşlar benimde kirpiklerim kısa uzatmak için kesin tarifini söylermisiniz?Badem yağı ve hint yağını karıştırıp mı kullanıcam anlamadım.Ne zaman sürücem?Kesin uzatıyomu?Bide bu yağların fiyatları ne kadar?Biri cevaplarsa çok sevinicem...

Kizlar söylemeden duramiyacam ama gözü hassas olanlar sakin bu badem yağini ve hint yağini kullanmasin çünkü benim göz kapağimda iki tane yağ bezesi oluşturdu 2 sene önce ..bunun sebebi ise göz kapağinin kanallarinin tikanmasiymiş ve yağ bezeleri geçmiyor yani hiç bir göz damlasi ve merhem geçirmiyor tek çare ameliyat bilginiz olsun aman dikkat...........doğrudan uygulamayin!!!!!!!!!!!!!!!

ya ben rımel kutumu temızleyyemıyorum hemde nıveanın cıft taraflı kutusu yanı boyutu cok kcuk ıkı gunudr yıkıyorum ama hala sıyah akıyoo cok sınır oldum gecektenn ıcıne neler koydum göz makyajı temızleyıcısı bıle koydum hala cıkmıyo cok kısla yardım lutfen

Kizlar söylemeden duramiyacam ama gözü hassas olanlar sakin bu badem yağini ve hint yağini kullanmasin çünkü benim göz kapağimda iki tane yağ bezesi oluşturdu 2 sene önce ..bunun sebebi ise göz kapağinin kanallarinin tikanmasiymiş ve yağ bezeleri geçmiyor yani hiç bir göz damlasi ve merhem geçirmiyor tek çare ameliyat bilginiz olsun aman dikkat...........doğrudan uygulamayin!!!!!!!!!!!!!!!

cnm saolll ya bende 3 gecedir kullanıyorum ama kullanmicam artıkk sol gözümde böle bi ağrı hissi oldu sürmicem kirpiğim kısa kalsınn yaa

Arkadaşlar benimde kirpiklerim kısa uzatmak için kesin tarifini söylermisiniz?Badem yağı ve hint yağını karıştırıp mı kullanıcam anlamadım.Ne zaman sürücem?Kesin uzatıyomu?Bide bu yağların fiyatları ne kadar?Biri cevaplarsa çok sevinicem...

cnm uzatıo diolar ama...ben badem yagının 20 ml sini 1,75 aldım cnmmmirmirmirmir

kizlar yilan yagini sacina kullananlar var cabuk uzatiyomus gürlestiriyomus peki kirpige kasa deneyebilirmiyiz??? olurmu acaba?

arkadaslar hınt yagı,susam ,badem yagını 2 ay duzenlı yatmadan once goz kararı karıstırıp surdum,ama hınt yagının bol olmasına dıkkat ettım.ayrıca mavalanın kırpık uzatan urununu aldım.kırpıklerın belırgın uzadı.ama hangısı ıyı geldı bılmıyorum ,

bn de denedim ama olan gözüme oldu içine falan kaçtı gözümün bn tavsiye etmiorum.uzadı biraz ama kirpik yapiyim derken gözden olmaın.

ya biri Allah rızası için kirpik ve kaşlarıın renginin koyulaşması için bi şey söylesin bana..badem hint yağını uzun zamandır kullanıyorum..uzattı ve dolgunlaştırdı ama neye yarar benim kiler sarı .. gözükmüyolar bile o kadar uzun olmalarına rağmen...
bişey bilen duyan varsa bu konuda yardımcı olun lütfen...

1 bardak suyu kaynatın. 1 çay kaşığı hint yağı ve 12 gr kakao yağı ekleyip karıştırın. Kabı sıcak su dolu bir başka kabın içine yerleştirip krem kıvamına gelene kadar ısıtın. Karışımı soğutup 15 gün boyunca yatmadan önce gözlerinize kaçırmamaya dikkat ederek kirpiklerinize sürün. Sürme işlemini kirpik kökünden uca doğru uygulayın.

Kızlar saçlarım çok kuru ve yıpranmıştı. Bir yumurtanın sarısı, badem yağı ve 1 bepanten ampulü kırıp karıştırın haftada bir saçınıza sürün. Bir bone takıp bir saat bekletin sonra yıkayın. Son durulama suyuna da biraz sirke ekleyin saçlarınızdaki değişikliği farkedeceksiniz

Back