• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
yaa bana işe yaradığını söylediler öyleyse hint yağını deniyeyim teşekkürler

bende cok duymustum ise yaradigini ama hic bir ise yaramadi...belki sende baska etki yapar istersen dene icinde kalmasin yerimseniben
talikadan sonra hint yagini denedim daha cok etki yapti sonra pisman oldum talika adligim icin düsün YTL yle 60 milyon civari ufacik bir sise:kızgın: ise yarasaydi kosa kosa gene kiyip alirdim vallah ama nerdeee...ama hint yagi veya badem yagi kullanin sürekli ise yariyo en azindan rimel kullaninca cok güzel duruyo...

enteLe zararLı diye de duymuştum bi araLarr.. o yuzden kuLLanmadım acıkcası hınt yagı gercekten guzeL aktarcıLarda buLunuyor canım bazı ezcaneLerdede olablır.. ama dediğim gibi süpergro yu kesin denemeLisin cnmm

fuLaydacım bioxinin şampuanını dewamLı kuLLan benim annemLer fiLan kullanıyor gercekten çok güzel saçlrım çok dökülmüştü bi aralar ama şimdi görmen lazım acayip gürleştii ==)) yeni şaç olusuyor ve dokulmeyı onluyor

entelenın bende zararlarını bı sıte de gordum ve acıkcası bıraz dusundurdu ama cok ıhtıyacım var.....bahsettıgın super gro daxi yı galiba eczanelerden bulabılırım snırım?ama dedıgım gıbı saclarım bıraz uzuyo galıba ama ucları galıba kırılıyo sence bu benım ısımı gorur mu canım?

gul77 evett canım kesınlıkle bende cok ıse yaradı asLa vazgecmem ondan bıdaha süper iyiki almısım dıorum ben ck dırendım saclarımı kestırmıorum uzun daha cok sewıorum bıde kendınden su dalgalı gıbı uzun daha cokk güzel diyee =) kırıkLarm gerçektenn azaLdı hatta hiç göremiyorm dene canım ben kuaforumden aldım ezcanade varmı bılmıyorum ama sor canım olmazsa netden fılan sıparıs edebılırsın.:CüvCüv:

cok saol canım yardımın ıcın.cıkıp bı ara bakım barı ınsallah olur yaa....kesın dıyosundur taktın sende entele otuna ama napim herkes oyle bı ovmus ınanmamak elde degıl ..mucizeler yaratıyo dıyolar bırde onu denım ıcım rahat etmez yoksa:)))aktarda gıdıp sordum bana ıcınde entele ıle bırlıkte 20 cesıt yag karısımını onerdi acaba bunu kullananlar oldu mu?bana bılgı verırsenız co sevınırım....

bu badem yağının acısı tatlısı var hangsyle karıştrmak lazm acaba hint yağını??ben 4gündr tatlı badem yağı ile hint yağını karıştırarak kullanıorm,bu doğru değil mi?

bu badem yağının acısı tatlısı var hangsyle karıştrmak lazm acaba hint yağını??ben 4gündr tatlı badem yağı ile hint yağını karıştırarak kullanıorm,bu doğru değil mi?

tatlı bagdemle cnm acısı yakıomus gözleri bu arada yaglar işe yarıo ben düzenli kullanmadım ama uzadı sıklastı ama önce kesmiştim ben belki ondandır nadir olarak rimel sürerim sürdügümde kipriklerimdeki degişiklik tam anlamıylı belli artı toplam 10 kere sürmemişimdir benim küpricikler tedaviye erten tepki verdiŞenizkaydirigubbakcemile2

Kızlarr benimde kipriklerim seyrek ve kısa..Sürekli dolgun ve uzatıcı rimel kullanıyorum..bugün ilk işim hint ve badem yağı alarak kullanmaya başlamak olcak.. inş.faydasını görürümm :dance: aranızda benim gibi kipriklere sahip olupda yağları kullandıktan sonra memnun kalan varmı?? anladığım kadarıyla 15 gün süre ile yatmadan önce sürmeliyim..gözlerimde çok hassastır ertesi gün çok şişkinlik yaparmı acaba?? Son olarak nasıl kullanmalıyım kulak pamukçuğuyla uctan dibe doğrumuu??? :1hug:

tşklerrr kaydirigubbakcemile3

tatlı bagdemle cnm acısı yakıomus gözleri bu arada yaglar işe yarıo ben düzenli kullanmadım ama uzadı sıklastı ama önce kesmiştim ben belki ondandır nadir olarak rimel sürerim sürdügümde kipriklerimdeki degişiklik tam anlamıylı belli artı toplam 10 kere sürmemişimdir benim küpricikler tedaviye erten tepki verdiŞenizkaydirigubbakcemile2
kullanalı 6gün oldu pek değişiklk olmadı gbi,bde az önce deli bi anıma geldi azcık kestim kirpikleri kesin uzar dimi:)

arkadaşlar...o yağların hepsinin tek tek bulup karıştırması sorun olmuyor mu..
elidorun sıvı yağ şeklindeki besleyici bakım kürleri aynı işi görmezmi..
ondada 7 adet özün karışımı var...zeytinyağı, bademyağı, jojoba,hintyağı,suteresi, susam ve hindistan cevizi var

ne dersiniz ?

elidorun o bakım kürlerinden kullandım yağı kaç gün saçımdan arındıramadım herkes saçların yağlanmış diyordu sinir oluyordum artık sakın denemeyin derim ben hiç memnun kalmadım kızlar

bende sürüodum bi ara ama bıraktım tekrar başlıcamm :)1 ay sonra okul acılcak o zmna kadr uzar belkiiii:)
bi de kıslarr kirpikleri kesmek uzatmıo die biliorum bi ark ım kesmişş ama uzamamışş:(

kullanalı 6gün oldu pek değişiklk olmadı gbi,bde az önce deli bi anıma geldi azcık kestim kirpikleri kesin uzar dimi:)

canım benimki uzadı yağlarıda kullandım düzenli kullanmadım ama kullandım yani uzadı eskisinden daha belli ve güzel bence ya nasıl yara olunca vücut kendini yenilio yara kapanıo öle düşün kestin kestiginyer yenilenecek ve daha güzel gözüküceksin yeterki inanclı ol ben azıcık kestim belli olmucak sekilde o bile daha güzelleştirdi:lepi:

bende sürüodum bi ara ama bıraktım tekrar başlıcamm :)1 ay sonra okul acılcak o zmna kadr uzar belkiiii:)
bi de kıslarr kirpikleri kesmek uzatmıo die biliorum bi ark ım kesmişş ama uzamamışş:(

canım bende uzadı valla teyzemin gelinide kipriklerini yakmıstı yanlışlıkla onun da kiprikleri uzadı vücut yara ve bu gibi konularda kendini yeniler zaman içinde allah öyle bir yaradılış vermiş emin ol arkadasınında zaman içinde uzamıstır:enbuyukkk:

dudi, birde Talika Lipocils dene istersen, ben kullaniyorum, gercekten cok faydasini gördüm, kirpikleri hem besliyor hemde uzamasini sagliyor, rimel sürünce takma kirpik taktim zannediyorlar, hem yaglarin yan etkileri oldugunu görme bozuklugu yapabilecegini duymustum ve hicte denemedim.Talikayi gercekten tavsiye ederim, hem yan etkiside yok.bye
selam gizemnur.
bu yazdigin nerde satılıyor acaba? rimel gibi birşey mi yoksa bakım yagı mı? Teşekkürler.

slm kizlar,
alakasız birşey olacak ama kayısı yagı ciltteki kırışıklıklara cok iyi geliyor ve cok da güzel bir kokusu var. Ben kısa bir süredir kullanıyorum. Tavsiye ederim. Aktarlarda satılıyor. Bir arkadaşımın ameliyat izini bile geçirdi.

Back