- Konu Sahibi kardelenes
- #1.041
bende bazen hint yagi kullaniyorum ama nedense gözlerimi cok yakiyor :-((((
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa bana işe yaradığını söylediler öyleyse hint yağını deniyeyim teşekkürler
bu badem yağının acısı tatlısı var hangsyle karıştrmak lazm acaba hint yağını??ben 4gündr tatlı badem yağı ile hint yağını karıştırarak kullanıorm,bu doğru değil mi?
kullanalı 6gün oldu pek değişiklk olmadı gbi,bde az önce deli bi anıma geldi azcık kestim kirpikleri kesin uzar dimi:)tatlı bagdemle cnm acısı yakıomus gözleri bu arada yaglar işe yarıo ben düzenli kullanmadım ama uzadı sıklastı ama önce kesmiştim ben belki ondandır nadir olarak rimel sürerim sürdügümde kipriklerimdeki degişiklik tam anlamıylı belli artı toplam 10 kere sürmemişimdir benim küpricikler tedaviye erten tepki verdiŞenizkaydirigubbakcemile2
arkadaşlar...o yağların hepsinin tek tek bulup karıştırması sorun olmuyor mu..
elidorun sıvı yağ şeklindeki besleyici bakım kürleri aynı işi görmezmi..
ondada 7 adet özün karışımı var...zeytinyağı, bademyağı, jojoba,hintyağı,suteresi, susam ve hindistan cevizi var
ne dersiniz ?
kullanalı 6gün oldu pek değişiklk olmadı gbi,bde az önce deli bi anıma geldi azcık kestim kirpikleri kesin uzar dimi:)
bende sürüodum bi ara ama bıraktım tekrar başlıcamm :)1 ay sonra okul acılcak o zmna kadr uzar belkiiii:)
bi de kıslarr kirpikleri kesmek uzatmıo die biliorum bi ark ım kesmişş ama uzamamışş
selam gizemnur.dudi, birde Talika Lipocils dene istersen, ben kullaniyorum, gercekten cok faydasini gördüm, kirpikleri hem besliyor hemde uzamasini sagliyor, rimel sürünce takma kirpik taktim zannediyorlar, hem yaglarin yan etkileri oldugunu görme bozuklugu yapabilecegini duymustum ve hicte denemedim.Talikayi gercekten tavsiye ederim, hem yan etkiside yok.bye