• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
benim kirpiklerimde uzun ama rimel sürdükten sonra yıkarken dökülüyor azalıyor canlarım ya okudum bütün yorumları ama kesin olarak şu işe yarıyor denilen birşey yokmu... badem yağını duydum bende ama işe yaramadığı ortadaaaaaa:sm_confused:

benim ve arkadaslarımın hem sac hem de kirpiklerimiz için tek çözümümüz hint yağı olmuştur hep.ama bu tur yağları gece yataga girmeden iki dakika once sureceksin ki gözüne kacmasın.hafıf yanma ve bulanıklık yapar bunun dışında da bi rahatsızlık vermez.ama dediğim gibi gece yatarken surersen bunlar olmaz. umarım işine yara canım kaydirigubbakcemile3

ya arkadaşlar aklıma bişey takıldı bu yağları kullandığınız süre boyunca hiç makyaj yapmıyomusunuz işe giderken falan

Yav badem yağı ne kadder iğrenç kokuyor. İğğğğğğğğ.Banyodan sonra tüm vücuda sürdüm 1-2 kere ama kokusuna dayanamadım yav. Midem kalkıyor resmen.

canım badem yağıyı tüylenme yapıyor tüm vucudunu almak zorunda kalma snr zeytin yağını sürmelisin bence dün hint yağı almaya gittim o arada zeytinyağının faydalarını sordum ordaki bayan zeytinyağı sabunu kullanmamı tavsiye etti hem tüylenme olmuyormuş bilgin olsun

cok belirgin bi gelisme yok malesef:a015:ust kirpiklerimde hic yok desem yeridir.Yillar once alt kirpiklerimi gaza gelip kesmistimde sanki onlarda hafif biseyler oluyo gibi ama cok belirgin degil henuz:kızgın:

bu talikayı hangi kozmetikçiden aldın arkadaşım ben bulamıyorum isim verebilirmisina.s.a.s.

talika tavsiye etmem ...bende kullandim cok pahali ve hic bir ise yaramiyo sadece bakim yapiyo ne gürlesme uzatma filan gercekten yapmiyo belki kirpikleri besliyo diye rimel sürürken size öyle gelebilir ama oda anca 1 ay kullandiktan sonra,1 ay sonrada bitiyo zaten...tavsiye etmem sahsen,ama hint yagi kat ve kat daha ise yariyo gercekten,sürekli kullanman gerek hergün nasil rimel uyguluyorsan ayni sekilde hint yagi kullan sonuc alirsin...;)

talika tavsiye etmem ...bende kullandim cok pahali ve hic bir ise yaramiyo sadece bakim yapiyo ne gürlesme uzatma filan gercekten yapmiyo belki kirpikleri besliyo diye rimel sürürken size öyle gelebilir ama oda anca 1 ay kullandiktan sonra,1 ay sonrada bitiyo zaten...tavsiye etmem sahsen,ama hint yagi kat ve kat daha ise yariyo gercekten,sürekli kullanman gerek hergün nasil rimel uyguluyorsan ayni sekilde hint yagi kullan sonuc alirsin...;)

yaa bana işe yaradığını söylediler öyleyse hint yağını deniyeyim teşekkürler

Arkadaşlar ne dicem..bende bu tür yağlardan kullanıyordum..2 hafta önce gözümde kuruluk vardı göz doktoruna gittiğimde göz yaşı salgılayan gözeneklerimin tıkandığını söyledi. Ben daha önce böyle bir problem yaşamadığımı söyledim.Makyajdan olabilir mi dedim. Hayır sanmıyorum dedi. Sonra kirpiklerim için kullandığım yağlardan olabilir mi dedim. Kesinlikle nedeni buymuş. İlerde kronik hale gelebiliyormuş...Buhara tutmam gerektiğini söledi gözlerimi...Şimdi çok şükür kuruluk, yanma vs.. kalmadı...Dikkatli olun bu yağları kullanırken..Ben rimelimin içine bir kaç damla badem, hint yağı damlatıp öyle kullanıyorum...

Hint yağı gercekten işe yarıyor eski bitmiş oLan rimeLimin içine doLdurdum yağı ordan sürüyorum rimeLmiş gibi zaten benim kirpikLerim hayLi uzun ama daha bir doLgunLaştıLar sanki gerçekten deneyin =))

avriLcimm saçLarın için süper gro daxı denemeLisin o hoşuna gitmezse Gliss serisinin üç yıLLık hasarı gideren bi maskesi var sarı renktee süper gro dax'dan daha uygun fiyatı ama dax'ı denemeLisin haftada iki kez dipLerine ve uçLarına düzenLi uyguLarsan sorun kaLmaz =)) gerçekten süper ben kuLLanıyorum sonuç süper =)

Bence bioxin kuLLan derim bi araLar saçLarım çok döküLüyordu ve azaLmıştı baya bir.. ama sonra bioxin kuLLandım normaL sampuan yerine gerçekten mükemmeL sonuç..hem döküLmeyi önLüyor hemde saç çıkartıyor yenii..onun yanında yıLan yağıda saç çıkartıyormuş öLe duymuştum canım ama bioxini denemeLisin fiyatıda uygun..bioxinin şampuanı çok güzeL serumLarının yerine şampuanını tercih ediyorum =):teselli:

kızlar kaşlarınız için kalıcı değil ama kolay bir yontem söyliyim. Sımdı sacınızın ucundan azcık kesiyorsunuz ve rimelinize koyuyorsunuz. Surerkende kestginiz sac teli geliyor ve rimelle birlikte yapısıyor kirpiğinize. ama sacınızı cok uzun kesmeyin cunku işe yaramaz. normal kirpik boyu kesin
hadi bakalm :)

Kirpikleri uzatmak için:

1 bardak suyu kaynatın. 1 çay kaşığı hint yağı ve 12 gr kakao yağı(1 yemek kaşığından biraz az) ekleyip karıştırın. Kabı sıcak su dolu bir başka kabın içine yerleştirip krem kıvamına gelene kadar ısıtın. Karışımı soğutup 15 gün boyunca yatmadan önce gözlerinize kaçırmamaya dikkat ederek kirpiklerinize sürün. Sürme işlemini kirpik kökünden uca doğru uygulayın.

Kirpikleri gürleştirmek için: Eşit ölçüde hint yağı ve badem yağını bir şişede karıştırıp 15 gün boyunca akşamları yatmadan önce gözlerinize kaçırmamaya dikkat ederek kirpiklerinize dipten uca doğru sürün.

SARIMSAK : Sarımsak kıl köklerini beslediği için dökülmüş kaşlarınızı sarımsak ile gürleştirebilir ve güzel bir şekil almasını sağlayabilirsiniz. Nasıl mı ? Sarımsak ile . Peki Sarımsak kaşlara nası sürülr ? Sarımsağı soyup bıçak değdirmeden elinizle ortadan ikiye bölün. Sarımsapın içinden çıkan suyu kaşlarınıza srün. Yalnız yapacağınız işlem kıl köklerini biraz yakacaktır. Bu durum bir süre sonra geçer.

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kızlar ben yenı katıldım,yanlız benim sorunum kirpiklerde degıl saclarımda.uzun saclara bayılıyorum ama benimkiler omuz hizasına geldıkten sonra bırdaha uzamıyo.seneler boyunca kesmesem bile aynı kalıyo,ama bırde su mesele var yaklasık 2,3ay once boya yaptırdım ve koklerıne bakınca uzamıs goruluyo ama dıplerınde bı degısıklık yok boyut aynı yanı su entele acaba benim ısımı gorur mu?cvp larınızı beklıyorum....

enteLe değiL ben super gro daxı cok şiddetLe öneriyorum canım ama bide hint yağıı gerçekktenn güzell süper hatta ben süper gro daxı kuLLandım kuaforum onermişti haLa düzenLi kuLLanıyorum iLkine göre süper parLak ve kırıkLarımı yok etti neredeyse.. saç yapısına göre değişir ama bunu kuLLanan herkes memnun KALdı ve ciddi anLamda saçında uzama görceksin ama düzenli kullan kendine göre program yap canım hatfada üç kere filan dört kere filan..diplerine ve uçlarına uygulıcaksın.

Back