• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Kozmetikçim sağolsun kaç ve kiprik içinde tek bir ürünle kurtardı beni.hint yağıni görüp bana fayda edermi diye sordum. Daha keskin bir şey vereceğim dedi. İçinde hint yağı badem yağı gibi çeşitli yağlar var. Kaş için ve kiprik için ayrı fırçası var. 2 gündür kullanıyorum gece yatarken sürüyorum. İster istemez gözüme kaçıyor. Ve sabah balon gibi oluyorlar. Bu tür yağları kullanmak isteyen arkadaşlara tavsiyem gündüz kullanmasınlar ve üzerine makyaj yapmasınlar.

bacım
ıcındekılerı yagları sorarısın kozmetıkcıne:(
ben hıntyagına devam edıyorum saclarım zaten uzun
ama kırpıklerım uzasın ıstıyorum malesef kısaldı kırpkılerım kazayla:(cok sey degıl ıstedıgım eskısı gıbı olsalar yeter

merhaba arkadaslar ben almanyada yasiyorum burda eczanelere sordum hintyagini bilmiyorlar acaba
yardimci olabilirmisiniz yurt disinda kalan arkadaslar tam olarak burda hintyagi ne olarak gecior???

selam kızlar
badem yağından çok bahsediliyo faydalı diye ben de dün kaşlarıma badem yağı sürüp yattım sabah kalktığımda 5-6 kaş elime düştü neden böyle olmuştur acaba? çok uzun süre durduğu için olabilir mi? şimdiden teşekkürler.

bu arada benim de kirpiklerin uzaması için bildiğim bişey var.
kuzenim kullanıyodu çok memmun kaldı ben sadece 1 hafta denedim kirpiklerim ucundan sarı sarı uzadı.hastanelerde kullanılan saf vazelinler var halam hemşire olduğu için getiriyo başka nerde bulunur bilmiyorum ama kirpikleri uzattığı bir gerçek ayrıca göze hiçbir zararı da yok kirpikler şeffaf rimel sürülmüş gibi duruyor deneyebilirsiniz.

kuzenim kullanıyodu çok memmun kaldı ben sadece 1 hafta denedim kirpiklerim ucundan sarı sarı uzadı.hastanelerde kullanılan saf vazelinler var halam hemşire olduğu için getiriyo başka nerde bulunur bilmiyorum ama kirpikleri uzattığı bir gerçek ayrıca göze hiçbir zararı da yok kirpikler şeffaf rimel sürülmüş gibi duruyor deneyebilirsiniz.
ya denemek ıstıyorum ben de canım ne kadar zaman kullandın bu vazelını:(
lutfen cevap verır mısın hınt yagını kullnaıyorum 9,10 gundur rımel surmuyorum aslında pek bır farkını goremedım ,cok heveslıyım kırpıklerımı uzatmaya.

yaa sivi vaselinmi kulaniorsun yada krem halinde olan vaselinmi??
CADIARZU

bu gun aktara gidip aldım badem yagı hint yagı hatta yılan yagıda aldım karıstırdım bakalım nolacak bu akşam başladım artık yaglı yaglı bi tuhaf oluyo gözler ama.......yazarım uzarlarsa ya uzasınlar nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım saçımıza ve kirpiklerimize uygulayalım ama ne şekilde uygulamamız gerekio.bende saçım ve kirpiklerim uzasın istiorum
BEN HINT YAGI BADEM YAGI VE SUSAM YAGINI KUCUK BIR KUTUDA KARISTIRDIM,GECELERI YATMADAN GOZLERIME YANI KIRPIK DIPLERIME KULAK PAMUGU YARDIMIYLA SURUYORUM,YAN ETKISI OLDUGU ICIN GOZLERIME KACIRMAMAYA DIKKAT EDIYORUM.UMARIM YARDIMCI OLABILMISIMDIR:):teytey:

Bende yeni üye oldum kızlar ve bi ay önce bi tv programında bi karışım izledim badem yağı hint yağı ve kakao yağı bunların üçünü bitmiş rimel kabıma doldurdum ve bi ay boyunca geceleri üşenmeden sürdüm ve yattım.Deneyin sonucu sizde göreceksiniz uzadı ve gürleşti kirpimlerim.halada devam ediyorum bakalım nereye kadar uzayabiliyo :dance:

Bende yeni üye oldum kızlar ve bi ay önce bi tv programında bi karışım izledim badem yağı hint yağı ve kakao yağı bunların üçünü bitmiş rimel kabıma doldurdum ve bi ay boyunca geceleri üşenmeden sürdüm ve yattım.Deneyin sonucu sizde göreceksiniz uzadı ve gürleşti kirpimlerim.halada devam ediyorum bakalım nereye kadar uzayabiliyo :dance:

canım bu 3 yağı karıştırmışsında kaç damla olarak koydun hepsinden eğer faydası varsa bende denemk istiorum.bitmiş bi rimelin içine koyayımda nasıl oranlıcaz o 3 şişedeki yağı:çok üzgünüm:

slm arkadaşlar bu yağların markaları ne bu ayrıntı çok önemli tavsiyelerinizi en kısa sürede beliyorum arkadaşlar

Back