• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
açıkcası badem yağının gürleştirici etkisini bikaç ay kullanmama rağmen bende göremedim diyebilirim...ama hint yağı kesinlikle uzatma etkisini gösterdi benim kirpiklerimde...eğer bu 2 yağ tek başına yaramıyorsa başka yağlar da katıp deneyebilirsin...mesela ben kaşlarım için hint, badem, kakao ve saf zeytin yağını karıştırıp sürüyorum...biraz farketmeye başladı... yerimseniben

Arkadaslar merhaba ben 5 gundur kullaniyorum hint ve badem yagi karisimini kas,kipriklerime ben baslamadan evvel kesmistim kipriklerimi tabiki sebebi var kiprik kivirma makinasini kullanirken yarisi kirilmisti bende hepsini ayni boy yapmistim neyse inanin 5 gun oldu cok faydasini gordum.siyahlastilar uzadilarda.bes gundur hic mascara surmemistim dun bir surdum wow dedim demekki ise yariyormus ben cok memnun kaldim kullanicam uzun sura insaallah:dance:Boyle giderse 1 kac aya kipriklerim yerlere iner heralde:roflol::sm_cool::dance:

Son düzenleme:
Ben zeytin badem ve hint yagini karistirdim ama:1no2:

dediğim gibi badem yağı bende de pek bi etki göstermedi...o yüzden ben de işe yarayabilcek diğer yağlarla karışım hazırlamaya, bana etki edecek yağı bulmaya karar verdim...eğer vaktin ve paran varsa susam yağını, kakao yağını, yılan yağını da deneyebilirsin... a.s.

Arkadaslar demekki bu yaglarda gozden,goze fark ediyor etkisi mesela bende cok cabuk etkisini gostermeye basladi,ama bazi arkadaslar aylardir kullaniyoruz hic fayda etmedi diyorlar cok ilginc bir durum...:sm_confused:

dediğim gibi badem yağı bende de pek bi etki göstermedi...o yüzden ben de işe yarayabilcek diğer yağlarla karışım hazırlamaya, bana etki edecek yağı bulmaya karar verdim...eğer vaktin ve paran varsa susam yağını, kakao yağını, yılan yağını da deneyebilirsin... a.s.

canim arkadasim cevabin icin sagol ama ben almanya´da yasiyorum hint yagini bile cok zor buldum,bugday yagininda fayda ettigini duymustum bi kac eczaneye sordum ama yoktu neyse bi kac ay sonra tr,ye gelicem artik ordan alirim.Ama herseye ragmen sagol formulünü deniycem.a.s.

arkadaslar pekı kırpıklerı uzatmada bugday yagının etkısı varmı?? gecen annem aktardan almıs cıld lekelerı ıcın yuz ıcın ıyı gelıomus ama kırpıklere kullananlar varmı acaba!! :uhm:

bende de bi işe yaramadı bu hint ve badem yağı karışımı..o kadar özenli özenli sürdüm ama sonuç sıfır :(

bence ınanarak surmek lazım ,ben 1 aydan fazla suredır suruyorum,kırpıklerım maskara surunce daha belırgın duruyor ve uzadıgını hıssedıyorum cok dıkkatle ınceleyınce tabıkı:)mavala alıcam ben
bulan bana nerden buldugunu soylesın ,onlıne alısverıs yapmak ıstemıyorum sadece.

ben de gür kirpikli olmak istiyorum...ama olamadım gitti... :çok üzgünüm:

mavalanın kirpikleri uzatıcı etkısı varmis,ama kullandın mı dıye sor ,bulamıyorumkı hıcbır yerde ben de buradakı degerlı arkadaslarımdan ogrendım.

Her zaman sorulan sorulardan birtanesi.Müşterilerim badem yağını hep denemiştir ama çözüm bulamadık hala. En büyük nedeni stresten en iyisi uzak duralım. Badem,fındık yağı boş ama başka önerileriniz varsa paylaşalım arkadaşlar.

Back