Daha sonra resim de paylaşırsan seviniriz iklimseli,geçmiş olsun umarım her şey istediğin gibi olurilk 3 gün suya değdirme dedi bensadece narkoz alorken korktum ama sonra hemen uyanmşım kafaım arkasında 3 milim kesmişler saçımı 27 kök ektiler ama hepsi 2-3 tane =) ilk günler mor oldu gözümün üstü ama herkes far zanneti yani çoğu kişi =) şimdi yavaş yavaş dökülüyolar sonra yenileri çıkıcakmş sürekli irtibat halindeyim 1 ay sonra kontrolüm var bakalım ne dicekler? şuan pek bişye anlamıyrm çünki daha uzamadılar 5-6 ay geçmesi gerkiyomuş
ilk 3 gün suya değdirme dedi bensadece narkoz alorken korktum ama sonra hemen uyanmşım kafaım arkasında 3 milim kesmişler saçımı 27 kök ektiler ama hepsi 2-3 tane =) ilk günler mor oldu gözümün üstü ama herkes far zanneti yani çoğu kişi =) şimdi yavaş yavaş dökülüyolar sonra yenileri çıkıcakmş sürekli irtibat halindeyim 1 ay sonra kontrolüm var bakalım ne dicekler? şuan pek bişye anlamıyrm çünki daha uzamadılar 5-6 ay geçmesi gerkiyomuş
ilk 3 gün suya değdirme dedi bensadece narkoz alorken korktum ama sonra hemen uyanmşım kafaım arkasında 3 milim kesmişler saçımı 27 kök ektiler ama hepsi 2-3 tane =) ilk günler mor oldu gözümün üstü ama herkes far zanneti yani çoğu kişi =) şimdi yavaş yavaş dökülüyolar sonra yenileri çıkıcakmş sürekli irtibat halindeyim 1 ay sonra kontrolüm var bakalım ne dicekler? şuan pek bişye anlamıyrm çünki daha uzamadılar 5-6 ay geçmesi gerkiyomuş
geçmiş olsun çok cesaretlisiniz ben sizin anlattığınızı okuyunca bile korktum göz çok hassas çünkü :18: merak ettim bende saçınızdan aldığı yerde iz kaldımı orda boşluk olmadımı
kızlar teşkkr ederim öyle korkulcak bişey yok no problem tabi ben bu konularda biraz cearetliyimdir ama kirpiklerim çok kısaydı çok istedigim içinde bi cesaretle yaptırdım bakalım sonuç nasl olucak :) kafamın arkasında iz kalmadı yani önce o kısımda saç yoktu 2 güne uzadı ama tabi o kısım kısa arka tarfta oldugu için gözükmüyo ve uzuyo normal saç kesimi gibi bişey :) resimlerimi zaten doktora çekti uzayıncada çekicek alınca resimleri burayada yüklerim merak etmeyin =))
bende istiorum ya ipek kirpik yaptrdım 1 ay süper sorasnde hep kendi krpklermide döktü
kızlar teşkkr ederim öyle korkulcak bişey yok no problem tabi ben bu konularda biraz cearetliyimdir ama kirpiklerim çok kısaydı çok istedigim içinde bi cesaretle yaptırdım bakalım sonuç nasl olucak :) kafamın arkasında iz kalmadı yani önce o kısımda saç yoktu 2 güne uzadı ama tabi o kısım kısa arka tarfta oldugu için gözükmüyo ve uzuyo normal saç kesimi gibi bişey :) resimlerimi zaten doktora çekti uzayıncada çekicek alınca resimleri burayada yüklerim merak etmeyin =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?