arkadaslar ıkı yıldır bu konuyu arastırıyorum dün de tanıdığım güvendiğim bir plastik cerraha sordum. dediki bende yapıyorum fue yöntemıyle kirpik ekimi para için yapıyoruz tabi ama tavsiye etmiyorum ameliyat sonrasında ekilen kirpikler uzuyor sizin kendi kirpikleriniz sabit kalınca aradan kısa kısa sırıtıyorlar takma kirpik gibi olmuyor . olumsuz yanı yıllar sonra ortaya cıkıyor ekilen kirpikler sizin diğer kirpiklerinizi iltihaplandırıp dökebiliyor. her ne kadar dogru yönde ekim yapsakda göz meme gibi değil hareketli bir bölgedir kırpıdığı için. ters yöne dönebiliyor kirpikler ve gözüne kirpiği batan hastalarımızda oldu . alper tuncel olumsuz yanlarını söylemiyor belliki. hoş bizde söylemiyoruz ben seni tanıdığımdan söyledim sakın böyle bir hata yapma kendi kirpiklerini 30 tanecik ekilen kirpik için kaybetmeye değmez genelde ben hiç kirpiği olmayan hastalarıma tavsiye ediyorum dedi . zaten resim cekince ilk rimelsiz cekiyoruz sonra rimelli cekiyoruz ekimden sonra dedi zaten sizde bir önceki sayfalarda bunu görebilirsiniz kadının rimelli cekilmis son kirpikleri dikkat ederseniz ekilen 5-6 kirpik uzun diğerleri minnacık süpürge gibi duruyor tamam kirpikler eşit boyda olmaz ama bu kadar farklıda olmaz. tek olumsuz yanı boyu olsa neyse diğer kirpiklerde dökülecekse yıllar sonra ne işime yaradı 30 kirpikle dünyayımı kurtarcam=)
valla ben sizi bilinçlendirdim son kararı siz verin.
Sag ol.Bu yaptırmak isteyenler icin yardıcı olur inshallah..Ama ben artık yaptırdım.Ve sonucu da acıkladım.
Su iltihaplanma olayına pek bir anlam veremedim,oyle birsey den soz etmedi dr..
Bilyomusunuz sanırım Allah'ın vermedigi guzelligi hic bir dr yapamaz.. bisi yapsa dahi o okadar damemnun edemez sizi ne yazıkkı hep bi eksi cikacaktır!