• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Kırmızı lekeler!!!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Meliiis

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
3
0
6
Eskişehir
Bacaklarımda ve kollarımda ne olduğunu bi türlü anlamadığım kırmızı noktalar var yıllardır. Batık desem değil, alerji desem değil. Cilt tipimin böyle olduğunu kabullenmek istemiyorum, rahat rahat şortumu askılımı giymek istiyorum artık. Bi çözüm bilen, aynı sorunu yaşayan varsa görüşlerinizi bekliyorum:(

Bacaklarımda ve kollarımda ne olduğunu bi türlü anlamadığım kırmızı noktalar var yıllardır. Batık desem değil, alerji desem değil. Cilt tipimin böyle olduğunu kabullenmek istemiyorum, rahat rahat şortumu askılımı giymek istiyorum artık. Bi çözüm bilen, aynı sorunu yaşayan varsa görüşlerinizi bekliyorum:(

Beyaz tenli misiniz? Kırmızılıklar küçük ben gibi mi?

Bende de o şekilde benler var. Sanki iğne batmış da oradan kan gelmiş gibi. Cildiye doktoruna gitmiştim, kılcal damarlarımın yüzeye çok yakın olmasından kaynaklı olabileceğini söylemişti. Ve ultraviyole ışınlarının çok beyaz tenlilerde daha fazla hassasiyet yaratabileceğini bu sebeple 50 faktör güneş koruma kremini yaz-kış kullanmamı söylemişti. Benzer durum yaşamışız. En doğru bilgiyi elbette ki cildiye uzmanı verecektir; ama korkulacak bir şey yoktur. Ben kanser oldum galiba diye korkup gitmiştim, çok şükür öyle bir şeyin belirtisi değilmiş:)

Back
X