Hadi inşaallah21 gün geçti mi bu iş tmm nevoş bir ayda konular bitse, sonrası full deneme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşaallah21 gün geçti mi bu iş tmm nevoş bir ayda konular bitse, sonrası full deneme
Herşeyi tek tek yazacağım, bir ayda biter mi dersin nevoşHadi inşaallah
Bitmezse 2 ay olur ne olacakYeter ki çalışHerşeyi tek tek yazacağım, bir ayda biter mi dersin nevoş
Bi anda geldiTürkçeye yeni bir kelime
Yani daha vakit var,aceleye gerek yok aslında en oyalayan tarih zaten, hellederiz ins nevoşumBitmezse 2 ay olur ne olacakYeter ki çalış
Söz konusu bensem o çikolu bi şeydir jennoşÇok elastik gibi bir şey zaar
Halledersin canımYani daha vakit var,aceleye gerek yok aslında en oyalayan tarih zaten, hellederiz ins nevoşum
Teşekkür ederim bitanem hoş buldum aynı şekilde seni yakından hissetmek de çok güzel.Ablam seni görmek ne güzelHoş geldin
Nasılsın,neler yapıyorsunTeşekkür ederim bitanem hoş buldum aynı şekilde seni yakından hissetmek de çok güzel.
Çalışıyormuydun sen ne işi kuzumIsten aradilar canimya
Benim şuan icin zor kuzum ilerde nasipte varsa inşallahHadi başla sende
Neden zorBenim şuan icin zor kuzum ilerde nasipte varsa inşallah
Bi anda geldi
Bana dua et nevoşumHalledersin canım
Daha küçücüksun olur perişkomBenim şuan icin zor kuzum ilerde nasipte varsa inşallah
Merhabaaa hoşgeldinSelam herkese bende katılıyorum
Hoşbulduk canımMerhabaaa hoşgeldin
Duamdasın canımBana dua et nevoşum
Şuan için hem Maddi olarakta devam edemem abla hemde baya bir zaman geçti şimdi çocukta basladi . Ama ehliyet isteğim çok var alabilsem ilk onu almak isterim tabi onuda hemen alamamda hevesim var.Neden zor
Allah gönlüne göre versinŞuan için hem Maddi olarakta devam edemem abla hemde baya bir zaman geçti şimdi çocukta basladi . Ama ehliyet isteğim çok var alabilsem ilk onu almak isterim tabi onuda hemen alamamda hevesim var.