- 24 Eylül 2018
- 98.396
- 294.807
- 698
Sefan olsun cancağızımCancağzım
Sabah beri sokaklardayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sefan olsun cancağızımCancağzım
Sabah beri sokaklardayım
Peki pekiSöz konusu bensem o çikolu bi şeydir jennoş
HemşomHemsosu
Olur elbet canımBizim sanki çok güzel arabamız varBende 24 yasimda aldım nevoş keşke arabamda olsaydi
Amin inşaallahInş nevoşum yaaa çok hakediyorlar kesinlikle
Günaydın canım Dün itibariyle ders başı yaptık. Meslek lisesinde görev yapıyorum. Sanayi sitesindeyim eyvallah, hallederiz moduna girmeme az kaldı. ev yerleştirme işleri bitti. Antalya hâlâ çok sıcak geceleri biraz serinliyor. Çocukların için başarılar dilerim. Bahtlari açık olsun.Nasılsın,neler yapıyorsun
Yeni yerinde işe başladın mı
Hayırlı olsunHer şey istediğinden daha güzel olsunSen her yere uyarsınGünaydın canım Dün itibariyle ders başı yaptık. Meslek lisesinde görev yapıyorum. Sanayi sitesindeyim eyvallah, hallederiz moduna girmeme az kaldı. ev yerleştirme işleri bitti. Antalya hâlâ çok sıcak geceleri biraz serinliyor. Çocukların için başarılar dilerim. Bahtlari açık olsun.
İnşallah nasip olur canım Gemlik'teki 11 kişilik 12/C sinifimdan 6' sı üniversiteye yerlesti. Bu da çok mutlu etti. Senin çocukların da güzel yerlere gelir inşallah.Hayırlı olsunHer şey istediğinden daha güzel olsunSen her yere uyarsın
Burası serinlediSen bu yıl hiç üşümezsin
Allah razı olsun ablacım
Hayatta en çok istediğim şeylerden biri çocuklarımın iyi bir eğitim alıp bir yerlere gelmesiNasip olur inşaallah
Maşaallah ablacım darısı benim kızlara inşaallahİnşallah nasip olur canım Gemlik'teki 11 kişilik 12/C sinifimdan 6' sı üniversiteye yerlesti. Bu da çok mutlu etti. Senin çocukların da güzel yerlere gelir inşallah.
Aşkom günaydın nasılsın
Günaydın aşkom,iyiyim,sen nasılsın?Aşkom günaydın nasılsın
Hayırlı olsun ablacımGünaydın canım Dün itibariyle ders başı yaptık. Meslek lisesinde görev yapıyorum. Sanayi sitesindeyim eyvallah, hallederiz moduna girmeme az kaldı. ev yerleştirme işleri bitti. Antalya hâlâ çok sıcak geceleri biraz serinliyor. Çocukların için başarılar dilerim. Bahtlari açık olsun.
GünaydınGünaydın