• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz ''Kırmızı Et Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Nasılsın,neler yapıyorsun🤩🥰
Yeni yerinde işe başladın mı🤗🤩❤️
Günaydın canım ❤️ Dün itibariyle ders başı yaptık. Meslek lisesinde görev yapıyorum. Sanayi sitesindeyim eyvallah, hallederiz moduna girmeme az kaldı. :KK48: ev yerleştirme işleri bitti. Antalya hâlâ çok sıcak geceleri biraz serinliyor. Çocukların için başarılar dilerim. Bahtlari açık olsun.

Günaydın canım ❤️ Dün itibariyle ders başı yaptık. Meslek lisesinde görev yapıyorum. Sanayi sitesindeyim eyvallah, hallederiz moduna girmeme az kaldı. :KK48: ev yerleştirme işleri bitti. Antalya hâlâ çok sıcak geceleri biraz serinliyor. Çocukların için başarılar dilerim. Bahtlari açık olsun.
Hayırlı olsun🥰🤩Her şey istediğinden daha güzel olsun🥰Sen her yere uyarsın🤗
Burası serinledi😄Sen bu yıl hiç üşümezsin🥰
Allah razı olsun ablacım🤗🤩
Hayatta en çok istediğim şeylerden biri çocuklarımın iyi bir eğitim alıp bir yerlere gelmesi🥰Nasip olur inşaallah ❤️

Hayırlı olsun🥰🤩Her şey istediğinden daha güzel olsun🥰Sen her yere uyarsın🤗
Burası serinledi😄Sen bu yıl hiç üşümezsin🥰
Allah razı olsun ablacım🤗🤩
Hayatta en çok istediğim şeylerden biri çocuklarımın iyi bir eğitim alıp bir yerlere gelmesi🥰Nasip olur inşaallah ❤️
İnşallah nasip olur canım ❤️ Gemlik'teki 11 kişilik 12/C sinifimdan 6' sı üniversiteye yerlesti. Bu da çok mutlu etti. Senin çocukların da güzel yerlere gelir inşallah. :dua: :dua: :dua:

İnşallah nasip olur canım ❤️ Gemlik'teki 11 kişilik 12/C sinifimdan 6' sı üniversiteye yerlesti. Bu da çok mutlu etti. Senin çocukların da güzel yerlere gelir inşallah. :dua: :dua: :dua:
Maşaallah ablacım darısı benim kızlara inşaallah🤩

Hayırlı olsun ablacım😍

Back