- 28 Haziran 2011
- 61.237
- 154.043
- 898
Cansın nevoşDuamdasın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cansın nevoşDuamdasın canım
Evet onuda mutlaka al perişimŞuan için hem Maddi olarakta devam edemem abla hemde baya bir zaman geçti şimdi çocukta basladi . Ama ehliyet isteğim çok var alabilsem ilk onu almak isterim tabi onuda hemen alamamda hevesim var.
Sende canCansın nevoş
İnşallah kuzucum başarılar dilerim sana inşallah istediğin gibi olur herseyyDaha küçücüksun olur perişkom
Kızlar napiyo nevoşSende can
Yaş geçmeden bazı şeyleri yapmak lazımEvet onuda mutlaka al perişim
Oyy bitanem, ınş Allah razı olsun perişkomİnşallah kuzucum başarılar dilerim sana inşallah istediğin gibi olur herseyy
Amin ablacım inşallahAllah gönlüne göre versin
Okul başladı canımKeyifleri yerindeSabah 7 de kalkıyoruz.Yeni yattılar.Kızlar napiyo nevoş
Evet nevoş ehliyette lazımli bişey içindeki istek bitmedikten sonra o ateş hep yaniyo nevoşumYaş geçmeden bazı şeyleri yapmak lazım
Okulu dersi seven çocuklara bayiliyorum ınş herşey güzel olsun,emeklerinin karsiligini alsinlar fistiklarOkul başladı canımKeyifleri yerindeSabah 7 de kalkıyoruz.Yeni yattılar.
Öyle tabiAma yaş gençken daha iyiEvet nevoş ehliyette lazımli bişey içindeki istek bitmedikten sonra o ateş hep yaniyo nevoşum
Seviyorlar canım çok şükürOkulu dersi seven çocuklara bayiliyorum ınş herşey güzel olsun,emeklerinin karsiligini alsinlar fistiklar
Bende 24 yasimda aldım nevoş keşke arabamda olsaydiÖyle tabiAma yaş gençken daha iyi
28 de ehliyet aldım keşke daha önce alsaydım
Inş nevoşum yaaa çok hakediyorlar kesinlikleSeviyorlar canım çok şükür
Emeklerinin karşılığını alırlar inşaallah
İnşaallah, göreceğizBelki kulağına küpe olur
Aynen böyleCano senin ifadeni görmek lazımdı