- 22 Temmuz 2017
- 44.555
- 132.131
- 598
Labne, Beyaz?Cumartesi yeni kategorimiz başlayacak beklerim
Hangisini alalım elticim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Labne, Beyaz?Cumartesi yeni kategorimiz başlayacak beklerim
Bu arada yaş kaçYeni çıtırlar arıyorum@Katipsondanbir beni buraya çok istediler sen benim kötülük ortağımsın. Ne yapsam ? Özlersin beni dimi
3. Bebe gelince bana bir haller oldu kaynana Olcam ya ondan herhalYakalarım diye korkuyorlar
3 bebe ile neler yapıyor maşaallah
Sonradan açılir tam acilirsinBoş tenekeden çok ses çıkar misal ben
Firsat bulamiyorum kiCumartesi yeni kategorimiz başlayacak beklerim
Pidemide kendim yaptım gel gelÇöp şiş kebaaap yemesi yedirmesi sevaaap
Kargolarını unutturabilirizKocam bana küstü kargolardan bıkmış. Ne içkim var ne kumarım . Tek kötü alışkanlığım kargo
Ama kuzuErişte de güzel ama tereyağlı miss
Hangi kategori acabaCumartesi yeni kategorimiz başlayacak beklerim
Ben karta kaçtım 31 nüfusta ama hissedilen 50+Bu arada yaş kaçYeni çıtırlar arıyorum
Labne canımLabne, Beyaz?
Hangisini alalım elticim?
Aman yasminsay karbonhidrat yaşam biçimimiz oldu, gündüz bazlama pişir, akşam kurabiye revani pişir, ertesi gün tekrar bazlama, un fabrikasına ortak gibi hissediyorum, hamur yemekten beynimiz mayalandıAbla, erişte hamuru yoğurdum. Yarım saate tabakta olur.
Gel karbonhidratta boğulalım, 1 saate varırsın bana
Hemen derhal ablamYoğurdu bol koy
Bende gittim odun fırının dan aldım. Buda bir iş gitmiyorum bananePidemide kendim yaptım gel gel
Copunude şisinide al git yolu kapatma canokoo
Ben M MissHayaLet oy verdim sana sürekli bunu hatırlatıcam sena ta ki bana o kavurmayı yapana kadarGelip oy verdigim kazaniyormu diye listeyi yan yan kesenler tek yüregiz
Pınar labne sponsorumuzEkim ayında 4 hafta pınar labneli tarifler yapacağız.Her hafta farklı kategori olacak.Hangi kategori acaba
O zaman ben sana geleyimAman yasminsay karbonhidrat yaşam biçimimiz oldu, gündüz bazlama pişir, akşam kurabiye revani pişir, ertesi gün tekrar bazlama, un fabrikasına ortak gibi hissediyorum, hamur yemekten beynimiz mayalandı
Ama kuzu
Cosssss, tereyağı unutmaHemen derhal ablam
Anladim canim takipteyim ozamanPınar labne sponsorumuzEkim ayında 4 hafta pınar labneli tarifler yapacağız.Her hafta farklı kategori olacak.
Bölümü takibe alırsanız. Açılan yeni konuları görebilirsiniz.