Küçükler miBenimde ikizlerim varFirsat bulamiyorum ki
Ikizler hic durmuyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Küçükler miBenimde ikizlerim varFirsat bulamiyorum ki
Ikizler hic durmuyo
Arada bir de bu zavallı bubendegilim banla çok maharetlisiniz sayı zalım adminAman yasminsay karbonhidrat yaşam biçimimiz oldu, gündüz bazlama pişir, akşam kurabiye revani pişir, ertesi gün tekrar bazlama, un fabrikasına ortak gibi hissediyorum, hamur yemekten beynimiz mayalandı
Mutlaka beklerimAnladim canim takipteyim ozaman
Labne canım
Burada ki kadınlar ikizlerle yağlama falan yapıyorlarFirsat bulamiyorum ki
Ikizler hic durmuyo
Benim ellerim yoruldu o narin ellerim biliyonmu sengitmiş almismis hhadi ordan hazirci seniBende gittim odun fırının dan aldım. Buda bir iş gitmiyorum banane
Küçükler miBenimde ikizlerim var
Her şeyi yaparızBurada ki kadınlar ikizlerle yağlama falan yapıyorlar
Unuturmuyum yasom aşk olsunCosssss, tereyağı unutma
Enişteye aldırtmıştırBenim ellerim yoruldu o narin ellerim biliyonmu sengitmiş almismis hhadi ordan hazirci seni
Tabi ki çok özeldirMaşallah canim ikiz annesi olmak baska bi duygu Şuan 1 yaş 1 ayliklar tam yaramaz olduklari zamanindalar
küsüzzzzzzzBenim ellerim yoruldu o narin ellerim biliyonmu sengitmiş almismis hhadi ordan hazirci seni
Hele sen bi elinle yağlama diğeri ile de şöbiyet falan açacak potansiyelin var allah bilir ya çöp şiş gibi kadınsındırHer şeyi yaparız
Hahahahah aynennnBurada ki kadınlar ikizlerle yağlama falan yapıyorlar
Çok zayıf değilim ama orta halliyimHele sen bi elinle yağlama diğeri ile de şöbiyet falan açacak potansiyelin var allah bilir ya çöp şiş gibi kadınsındır
Ahahahha olur bana her oy verdiğinde hatırlat senBen M MissHayaLet oy verdim sana sürekli bunu hatırlatıcam sena ta ki bana o kavurmayı yapana kadar
Saol canmTabi ki çok özeldir
Maşaallah Allah kolaylık versinBenimkiler büyüdü çok şükür
Nevreste elticim, seni bir bakışta tanıdı arkadaşHele sen bi elinle yağlama diğeri ile de şöbiyet falan açacak potansiyelin var allah bilir ya çöp şiş gibi kadınsındır
Bende çok zayıf değilim şükür var ki yedikÇok zayıf değilim ama orta halliyim