- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.764
- 263
Şimdi seni daha çok sevdim nerede oturuyorsun kapı komşusu olalımSac kavurma 3 bebe ile yapıldı pleaseee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi seni daha çok sevdim nerede oturuyorsun kapı komşusu olalımSac kavurma 3 bebe ile yapıldı pleaseee
Kıyma yemekleri dahil değil biz o kategoriyi ayrı yapıyoruz.2 hafta sonra yapacağız.HIC BIRINI SECMIYORUM BEYTI SARMA NERDE
Mıçtırtma hesabınaBende hesabimi kapatcam
Tamam inşaallah sohbete dahil olursunCuma günleri işlerim olmaz ise katılacağım
Ama karakış gelene kadar
Ben ve olay ? Sence bi baksana mümkün mü ? Hanım hanımcık durucam şuradaOlay çıkartırsan var
Ama her türlü sohbet serbest
MıçMıçtırtma hesabına
Boş kaldıkça geliyorum elticimTamam inşaallah sohbete dahil olursun
Belli oluyorBen ve olay ? Sence bi baksana mümkün mü ? Hanım hanımcık durucam şurada
Hiiiiiiiiii hemen şikayet Az ısırmışım demek kiSen baş anasın sanırım baksana ben yarışmaya girmedim ama bana da bi pro yazsana be ablaaaa zalım site adminleri beni banlıyor himayen altına alll
HIMM TMM O ZAMANKıyma yemekleri dahil değil biz o kategoriyi ayrı yapıyoruz.2 hafta sonra yapacağız.
Abla ben himayeme alayım sende kurtulHiiiiiiiiii hemen şikayet Az ısırmışım demek ki
Yarışmaya katılan herkese başarılar, yine döktürmüşsünüz, açken hepsine bakıp oy vermek ne kadar fena bilemezsiniz
İpucu verdim detaya dikkatKıyma yemekleri dahil değil biz o kategoriyi ayrı yapıyoruz.2 hafta sonra yapacağız.
Mune sana yemek ısmarlasam bi kaç gün banlamaz mısın valla bebek doğurdum , tek eğlencem burası rica ediyorum beni mazur gör. Deli diye düşün :SHiiiiiiiiii hemen şikayet Az ısırmışım demek ki
Yarışmaya katılan herkese başarılar, yine döktürmüşsünüz, açken hepsine bakıp oy vermek ne kadar fena bilemezsiniz
Beytiyi saramamislarHIC BIRINI SECMIYORUM BEYTI SARMA NERDE
İyi yapmışsınEktim onu bugün
Öğlen vaktinde eve geldim
Pamuk değil elyaf değil yün hiç değil bildiğin kaz tüyü istemiş. AlmışlarPamuklarda mı büyütmüşler gelin kızı?
Hişşşşt sana diyorumBende hesabimi kapatcam
Al ablacım yoksa bdvde ısırılmadık yeri kalmayacak hahahahahaaAbla ben himayeme alayım sende kurtul
Belki uslanır
Abla, erişte hamuru yoğurdum. Yarım saate tabakta olur.Hiiiiiiiiii hemen şikayet Az ısırmışım demek ki