- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.764
- 263
Kızım öyle çılgın bir gününde ki su içsem ağlıyor tam tersi olup su içsem yaraması lazımdıValla ya. Ben de gideyim de ekmeğe salça süreyim napayım artık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızım öyle çılgın bir gününde ki su içsem ağlıyor tam tersi olup su içsem yaraması lazımdıValla ya. Ben de gideyim de ekmeğe salça süreyim napayım artık.
Bende anayim 3bebem varBen anayım ama ( ne alakaysa, bu kozu kullanayım dedim : D )
elimizden geldiğince yaparız şimdi pide yapmayı öğrendimSeni çok sevdim hayalimde ki kankasın.
eee bir kırmızı pro üyelikte olsun bariYok artık
Bir oy verdiniz diye isterseniz siteyi üzerinize yapsınlar
Yok be abla sanmam ama geçersem nasıl şaşırim anlatamam benden daha iyisiniz çünkü sunumlarınızBelki sen geçersin
Tamam sensin bende bi tane var, 3 bebeli anneye siteden hisse verin lütfennBende anayim 3bebem var
Pamuklarda mı büyütmüşler gelin kızı?Bizim bir komşu gelin aldı. Gelin kaz tüyü yorgan yastık flan istemiş. Ben şok
Allah sabır versin sana ana olmak zor amacım zor. Boşver kilo alsan da böyle çocuk varken verilir zaten.Kızım öyle çılgın bir gününde ki su içsem ağlıyor tam tersi olup su içsem yaraması lazımdı
Banlanmıyorsak öyle olunca bende isteremm sürekli banlanıyorum. Oysa ki sadece tecrübelerimi , hiciv sanatı ile anlatıyorumeee bir kırmızı pro üyelikte olsun bari
Okullu annesi
Bende anayımBen anayım ama ( ne alakaysa, bu kozu kullanayım dedim : D )
Çocuk kendi de zayıf beni de şişman görmek istemiyor demek ki oyy anasının kuzusuAllah sabır versin sana ana olmak zor amacım zor. Boşver kilo olsan da böyle çocuk varken verilir zaten.
Sende çok iyisin bak ilk 4 tesin ve çok iyi oy aldınYok be abla sanmam ama geçersem nasıl şaşırim anlatamam benden daha iyisiniz çünkü sunumlarınız
Bak bunu sevdimHadi asılın tantuniciler
Sen baş anasın sanırım baksana ben yarışmaya girmedim ama bana da bi pro yazsana be ablaaaa zalım site adminleri beni banlıyor himayen altına alllBende anayım
Yarışmaya katılmak ister misinÇocuk kendi de zayıf beni de şişman görmek istemiyor demek ki oyy anasının kuzusu
Baya iyi bu yalnız. Beni zayıf görmek isteyen yok o yüzden devammmm.Çocuk kendi de zayıf beni de şişman görmek istemiyor demek ki oyy anasının kuzusu