Teşekkür ederizAblalarım sadece 2sine oy verebiliyoruz ama hepsi çok güzel valla ellerinize sağlık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederizAblalarım sadece 2sine oy verebiliyoruz ama hepsi çok güzel valla ellerinize sağlık.
Düğün yapmak masraflı iş yine satacak arsanız varmışBenim koca tam boku yedi ozaman mecbur satcak desene
Yok artıkMerhaba arkadaşlar, İlk defa böyle bir yarışmada oy kullandım ama yarışmanın işleyişini bilmiyorum beni biraz aydınlatır mısınız. İki oyumdan biri önde biri geride şimdi oylama bittiğinde nasıl olacak? Her iki oyunda kazanmasımı gerekiyor? Sonuçta kazanırsam bana extrası ne oluyor üyeliğime ne katkı oluyor?
Kardesim gel sana oy geldi M MissHayaLetSaç kavurma efsane gözüküyor valla. Yapanın ellerine sağlık
Bende kanka olayın kendisiyle bi gün davett filannn edebilir beniKardesim gel sana oy geldi M MissHayaLet
Merhaba yarışmayı 1.olan arkadaş kazanıyor.Sadece oy verenler arasından 3 kişiye pro üyelik veriliyor.Merhaba arkadaşlar, İlk defa böyle bir yarışmada oy kullandım ama yarışmanın işleyişini bilmiyorum beni biraz aydınlatır mısınız. İki oyumdan biri önde biri geride şimdi oylama bittiğinde nasıl olacak? Her iki oyunda kazanmasımı gerekiyor? Sonuçta kazanırsam bana extrası ne oluyor üyeliğime ne katkı oluyor?
Valla ya. Ben de gideyim de ekmeğe salça süreyim napayım artık.Saç kavurma efsane gözüküyor valla. Yapanın ellerine sağlık
Olmuyor canım@nevereste ben iki oy hakkımı da saç kavurmaya vermek istedim başkasını seçmedim , olmuş mudur ?
İkinci oyum boşa gitti tühh siz buranın gurmesi mi oluyorsunuz öyleyse yardımcı lazım mı ?Olmuyor canım
Ay teşekkür ederim canım benim ben yaptımSaç kavurma efsane gözüküyor valla. Yapanın ellerine sağlık
Kardesimdir kendisi güzel yapar hemen adres vereyim git yeBende kanka olayın kendisiyle bi gün davett filannn edebilir beni
Evet gurmesi benimSadece ben tadıyorum şimdilik yardıma gerek yokİkinci oyum boşa gitti tühh siz buranın gurmesi mi oluyorsunuz öyleyse yardımcı lazım mı ?
Seni çok sevdim hayalimde ki kankasın.Ay teşekkür ederim canım benim ben yaptım
Ben anayım ama ( ne alakaysa, bu kozu kullanayım dedim : D )Evet gurmesi benimSadece ben tadıyorum şimdilik yardıma gerek yok
Evet gurmesi benimSadece ben tadıyorum şimdilik yardıma gerek yok
Ektim onu bugünTazesi de başka oluyor ama kurusuna benzemiyor şehzade emmi nerde? Tükkan da mı