- 24 Haziran 2015
- 39.885
- 154.568
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ibiza markaÇamaşır suyuyla yıkanmış gibi jenna bembeyaz
Babasını uyutuyorlarmis maalesef aşko,yoğun bakımda ve görüş yasaktı en son.Evva dan haber alan var mı
Uyumusum canim 1saat yemek yapmaya kalktim sen naptin
İyiyim ben de canım,hava güzeldi bugün. Dün nasıldı, bugun nasılUyumusum canim 1saat yemek yapmaya kalktim sen naptin
Hay Allah ya biran önce düzelir inşallah ,sağol aşkomBabasını uyutuyorlarmis maalesef aşko,yoğun bakımda ve görüş yasaktı en son.
Aynen canim guzel bugun ama evler soguk bizimİyiyim ben de canım,hava güzeldi bugün. Dün nasıldı, bugun nasıl
Sen de sağol aşkom❤Amin,insallahHay Allah ya biran önce düzelir inşallah ,sağol aşkom
Sizin çok yüksek, soğuk olması çok normal canim. Bir kaç güne isinacakmis bakalim.Aynen canim guzel bugun ama evler soguk bizim
Evet canım sobayi kurariz haftaya bizde artik eylülü yikayamiyorum yoksaSizin çok yüksek, soğuk olması çok normal canim. Bir kaç güne isinacakmis bakalim.
Üşür yoksa fındık yemelikEvet canım sobayi kurariz haftaya bizde artik eylülü yikayamiyorum yoksa
İyiyim aretim okula git gel ,arada evi süpürdüm şimdi uzandım öyle kızın okul saatine kadar dinleneyimSen nasılsın güzel aretim ? Kukrim
Markete gittik bana diyoki anne bu havayu kim böyle soguk yapiyor bulursam döveyimmiÜşür yoksa fındık yemelik
Ay şimdi olsa soba şöyle geçsem arkasına yatsamEvet canım sobayi kurariz haftaya bizde artik eylülü yikayamiyorum yoksa
Her şeyimiz ibiza bir dünya markasıibiza marka
Ben de iyiyim aretim,akşam kuzenler toplanacak ,oraya gideceğimİyiyim aretim okula git gel ,arada evi süpürdüm şimdi uzandım öyle kızın okul saatine kadar dinleneyim
Sen nasılsın
Kedimisin senAy şimdi olsa soba şöyle geçsem arkasına yatsam
TabiisiHer şeyimiz ibiza bir dünya markası