Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çamaşır suyuyla yıkanmış gibi jenna bembeyaz![]()
Babasını uyutuyorlarmis maalesef aşko,yoğun bakımda ve görüş yasaktı en son.Evva dan haber alan var mı
Uyumusum canim 1saat yemek yapmaya kalktim sen naptin
İyiyim ben de canım,hava güzeldi bugün. Dün nasıldı, bugun nasılUyumusum canim 1saat yemek yapmaya kalktim sen naptin
Hay Allah ya biran önce düzelir inşallah ,sağol aşkomBabasını uyutuyorlarmis maalesef aşko,yoğun bakımda ve görüş yasaktı en son.
Aynen canim guzel bugun ama evler soguk bizimİyiyim ben de canım,hava güzeldi bugün. Dün nasıldı, bugun nasıl![]()
Sen de sağol aşkom❤Amin,insallahHay Allah ya biran önce düzelir inşallah ,sağol aşkom![]()
Sizin çok yüksek, soğuk olması çok normal canim. Bir kaç güne isinacakmis bakalim.Aynen canim guzel bugun ama evler soguk bizim
Evet canım sobayi kurariz haftaya bizde artik eylülü yikayamiyorum yoksaSizin çok yüksek, soğuk olması çok normal canim. Bir kaç güne isinacakmis bakalim.
Üşür yoksa fındıkEvet canım sobayi kurariz haftaya bizde artik eylülü yikayamiyorum yoksa
İyiyim aretim okula git gel ,arada evi süpürdüm şimdi uzandım öyle kızın okul saatine kadar dinleneyim
Markete gittik bana diyoki anne bu havayu kim böyle soguk yapiyor bulursam döveyimmiÜşür yoksa fındıkyemelik
Ay şimdi olsa soba şöyle geçsem arkasına yatsamEvet canım sobayi kurariz haftaya bizde artik eylülü yikayamiyorum yoksa
Ben de iyiyim aretim,akşam kuzenler toplanacak ,oraya gideceğimİyiyim aretim okula git gel ,arada evi süpürdüm şimdi uzandım öyle kızın okul saatine kadar dinleneyim
Sen nasılsın![]()
Kedimisin senAy şimdi olsa soba şöyle geçsem arkasına yatsam
TabiisiHer şeyimiz ibizabir dünya markası
![]()