- 24 Eylül 2018
- 99.010
- 295.989
- 698
Ahahahah cadı yaaMarkete gittik bana diyoki anne bu havayu kim böyle soguk yapiyor bulursam döveyimmi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahahah cadı yaaMarkete gittik bana diyoki anne bu havayu kim böyle soguk yapiyor bulursam döveyimmi![]()
Bizim sobanın arkasında bir minder vardı oh ben hep orda yatardımKedimisin sen![]()
Kar yağarsa havaya ateş etmesinMarkete gittik bana diyoki anne bu havayu kim böyle soguk yapiyor bulursam döveyimmi![]()
En güzel yerBizim sobanın arkasında bir minder vardı oh ben hep orda yatardım![]()
Seni pisicik seni bende sobayi cok seviyorum kukrim alismisim heraldeBizim sobanın arkasında bir minder vardı oh ben hep orda yatardım![]()
Yapicak sanirimKar yağarsa havaya ateş etmesin![]()
Dudu Peri gelsinZaman geriye aksa keşke bir kerelik tekrar o günlerden başlasak![]()
Bugunlerde öyle sorular soruyor bana Allahı nasil anlatcagimi şasiriyorumHiç şaşmam![]()
Bende çok severim onun yeri ayrıSeni pisicik seni bende sobayi cok seviyorum kukrim alismisim heralde![]()
Keşke aşko yaDudu Peri gelsin![]()
Elele tutusup selenayida cagralim 3kisiyizKeşke aşko ya![]()
Her şeyden önce merhameti öğrenince çok güzel oluyor,hayvana,insana,kendinden güçsüz olana. Merhametli olan insandan asla kimseye zarar gelmiyorBugunlerde öyle sorular soruyor bana Allahı nasil anlatcagimi şasiriyorum![]()
Ahahahha aynj andaElele tutusup selenayida cagralim 3kisiyiz![]()
EvetAhahahha aynj anda![]()
Anası gibi olursa herkese merhamet ederHer şeyden önce merhameti öğrenince çok güzel oluyor,hayvana,insana,kendinden güçsüz olana. Merhametli olan insandan asla kimseye zarar gelmiyor![]()