- 24 Eylül 2018
- 98.535
- 295.004
- 698
Ahahahah cadı yaaMarkete gittik bana diyoki anne bu havayu kim böyle soguk yapiyor bulursam döveyimmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahahah cadı yaaMarkete gittik bana diyoki anne bu havayu kim böyle soguk yapiyor bulursam döveyimmi
Bizim sobanın arkasında bir minder vardı oh ben hep orda yatardımKedimisin sen
Valla nasil cevap vereceğimi şasirdimAhahahah cadı yaa
Kar yağarsa havaya ateş etmesinMarkete gittik bana diyoki anne bu havayu kim böyle soguk yapiyor bulursam döveyimmi
En güzel yerBizim sobanın arkasında bir minder vardı oh ben hep orda yatardım
Seni pisicik seni bende sobayi cok seviyorum kukrim alismisim heraldeBizim sobanın arkasında bir minder vardı oh ben hep orda yatardım
Yeni nesil fenaValla nasil cevap vereceğimi şasirdim
Yapicak sanirimKar yağarsa havaya ateş etmesin
Dudu Peri gelsinZaman geriye aksa keşke bir kerelik tekrar o günlerden başlasak
Hiç şaşmamYapicak sanirim
Bugunlerde öyle sorular soruyor bana Allahı nasil anlatcagimi şasiriyorumHiç şaşmam
Bende çok severim onun yeri ayrıSeni pisicik seni bende sobayi cok seviyorum kukrim alismisim heralde
Keşke aşko yaDudu Peri gelsin
Elele tutusup selenayida cagralim 3kisiyizKeşke aşko ya
Her şeyden önce merhameti öğrenince çok güzel oluyor,hayvana,insana,kendinden güçsüz olana. Merhametli olan insandan asla kimseye zarar gelmiyorBugunlerde öyle sorular soruyor bana Allahı nasil anlatcagimi şasiriyorum
Selena da uyar aşkoKeşke aşko ya
Ahahahha aynj andaElele tutusup selenayida cagralim 3kisiyiz
EvetAhahahha aynj anda
Anası gibi olursa herkese merhamet ederHer şeyden önce merhameti öğrenince çok güzel oluyor,hayvana,insana,kendinden güçsüz olana. Merhametli olan insandan asla kimseye zarar gelmiyor