- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
Üzüldüm ablaya inşallah beklenmedik bir anda bir yol bulunurOffff periş kimse yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzüldüm ablaya inşallah beklenmedik bir anda bir yol bulunurOffff periş kimse yok
Çok kocaman amiiiin bende fasille fasille dolaşayim ortalikta hava atayım ya bilmem kaç oldu 20 filan oldu baya katıldığım teeee önceki zamanlardada gelen bütün sponsorlarda yüzüm gülmediAllahimmmmmm sende hemen fasulye ol insallaaahhhh
Tamam yazarım ilk mesaja
Canim perişim ins ilk yarismada kazanırsın bitanecimÇok kocaman amiiiin bende fasille fasille dolaşayim ortalikta hava atayım ya bilmem kaç oldu 20 filan oldu baya katıldığım teeee önceki zamanlardada gelen bütün sponsorlarda yüzüm gülmedi
Lımmm nasip artık ya öyle düşünüyorum kuzu olmadımi olmaz yine hayırlısı kimin nasibinde varsa artık tabi inşallah vardır buseferCanim perişim ins ilk yarismada kazanırsın bitanecim
Kankirella fasulye listesini yazmış nevoş dur sakin ol bizi gözden çıkartamaz
Nevoşşş bizi gözden çıkartamazsın demi
Yok canım çıkartmamKankirella fasulye listesini yazmış nevoş dur sakin ol bizi gözden çıkartamaz
Nevoşşş bizi gözden çıkartamazsın demi
İnşaallah canım sağ olÜzüldüm ablaya inşallah beklenmedik bir anda bir yol bulunur
Çıkartırsa başının etini yirimYok canım çıkartmam
Bana ver tamam mı kankirellamBen oy kullanmamışım ya dur bi kullanıyım
Bana vermişBana ver tamam mı kankirellam
Burasıda öyleDün yağmur,bugun güneş,Bursa olmuş Londra
Hepimiz Londra'da yaşıyoruz aşkoBurasıda öyle
Tüü kankirella dedik bideBana vermiş