- 29 Nisan 2015
- 31.413
- 105.635
- 598
Abla ne dicem bazı tarifleri yasaklasan ya hep onlar 1. Oluyor genelde. Örn tatlılarda cheskekBakmadım henüz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abla ne dicem bazı tarifleri yasaklasan ya hep onlar 1. Oluyor genelde. Örn tatlılarda cheskekBakmadım henüz![]()
Valla nevoş marketten vermeyi düşünürlerse, özellikle belirt bence hiç güzel olmuyo ,sorun cikiyoKazansak bile hediye yok
Koli canım![]()
Biraz maddiNeden noldu![]()
Cizkek yasaklandı perişim yoksa yapardımAbla ne dicem bazı tarifleri yasaklasan ya hep onlar 1. Oluyor genelde. Örn tatlılarda cheskek![]()
O yasakAbla ne dicem bazı tarifleri yasaklasan ya hep onlar 1. Oluyor genelde. Örn tatlılarda cheskek![]()
Sizin bursa sıkıntı biz çok rahat alıyoruzValla nevoş marketten vermeyi düşünürlerse, özellikle belirt bence hiç güzel olmuyo ,sorun cikiyo![]()
Off nevoşum yaa çok üzüldüm. Inş bir yolu bulunur allah büyükBiraz maddiOğlumu okulda sınav yapmışlar.Bura kazanmış kurs için
Ama durum yok yazdıracak
Ona üzüldüm
![]()
Aileden destek falan olsalar abla eşinle ikinizin . masallah neguzel kazanmışBiraz maddiOğlumu okulda sınav yapmışlar.Burs kazanmış kurs için
Ama durum yok yazdıracak
Ona üzüldüm
![]()
Bursada zaten bir tane normal birşey yok kiSizin bursa sıkıntı biz çok rahat alıyoruz![]()
Açmadık canım. Eşim kendi profilinden mezattan paylaşım yapıyorİnstagram sayfası açtınız mı![]()
Kızlarında gitmesi lazım ondan yapamamOff nevoşum yaa çok üzüldüm. Inş bir yolu bulunur allah büyükgün doğmadan neler doğar. Belki bir kapı açılır nevoşum
![]()
Açın benceAçmadık canım. Eşim kendi profilinden mezattan paylaşım yapıyor![]()
Offff periş kimse yokAileden destek falan olsalar abla eşinle ikinizin . masallah neguzel kazanmış![]()
Nasılsa fasillesin yapCizkek yasaklandı perişim yoksa yapardım![]()
Abla her hafta farklı kategoriyse yasaklilari listelesen olmazmiO yasak![]()
Aynen canımBursada zaten bir tane normal birşey yok ki![]()
Ah nevoşum rabbim yardımcınız olsun inş, rabbim feraha çıkarsın aileceKızlarında gitmesi lazım ondan yapamamOnların öncelik
Onuda yapamıyorum
Neyse bu sıra bu konuda keyfim yok.
Tamam yazarım ilk mesajaNasılsa fasillesin yap
Abla her hafta farklı kategoriyse yasaklilari listelesen olmazmineler yasaklı ona göre hazirlanalim
![]()
Amin inşaallah canımAh nevoşum rabbim yardımcınız olsun inş, rabbim feraha çıkarsın ailece![]()
Allahimmmmmm sende hemen fasulye ol insallaaahhhhNasılsa fasillesin yap
Abla her hafta farklı kategoriyse yasaklilari listelesen olmazmineler yasaklı ona göre hazirlanalim
![]()
Hemen tatlı gelsin katilayimTamam yazarım ilk mesaja![]()