- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
Abla ne dicem bazı tarifleri yasaklasan ya hep onlar 1. Oluyor genelde. Örn tatlılarda cheskekBakmadım henüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abla ne dicem bazı tarifleri yasaklasan ya hep onlar 1. Oluyor genelde. Örn tatlılarda cheskekBakmadım henüz
Valla nevoş marketten vermeyi düşünürlerse, özellikle belirt bence hiç güzel olmuyo ,sorun cikiyoKazansak bile hediye yok
Koli canım
Biraz maddiOğlumu okulda sınav yapmışlar.Burs kazanmış kurs içinAma durum yok yazdıracakOna üzüldümNeden noldu
Cizkek yasaklandı perişim yoksa yapardımAbla ne dicem bazı tarifleri yasaklasan ya hep onlar 1. Oluyor genelde. Örn tatlılarda cheskek
O yasakAbla ne dicem bazı tarifleri yasaklasan ya hep onlar 1. Oluyor genelde. Örn tatlılarda cheskek
Sizin bursa sıkıntı biz çok rahat alıyoruzValla nevoş marketten vermeyi düşünürlerse, özellikle belirt bence hiç güzel olmuyo ,sorun cikiyo
Off nevoşum yaa çok üzüldüm. Inş bir yolu bulunur allah büyük gün doğmadan neler doğar. Belki bir kapı açılır nevoşumBiraz maddiOğlumu okulda sınav yapmışlar.Bura kazanmış kurs içinAma durum yok yazdıracakOna üzüldüm
Aileden destek falan olsalar abla eşinle ikinizin . masallah neguzel kazanmışBiraz maddiOğlumu okulda sınav yapmışlar.Burs kazanmış kurs içinAma durum yok yazdıracakOna üzüldüm
Bursada zaten bir tane normal birşey yok kiSizin bursa sıkıntı biz çok rahat alıyoruz
Açmadık canım. Eşim kendi profilinden mezattan paylaşım yapıyorİnstagram sayfası açtınız mı
Kızlarında gitmesi lazım ondan yapamamOnların öncelikOnuda yapamıyorumNeyse bu sıra bu konuda keyfim yok.Off nevoşum yaa çok üzüldüm. Inş bir yolu bulunur allah büyük gün doğmadan neler doğar. Belki bir kapı açılır nevoşum
Açın benceKonumdan görünürAçmadık canım. Eşim kendi profilinden mezattan paylaşım yapıyor
Offff periş kimse yokAileden destek falan olsalar abla eşinle ikinizin . masallah neguzel kazanmış
Nasılsa fasillesin yapCizkek yasaklandı perişim yoksa yapardım
Abla her hafta farklı kategoriyse yasaklilari listelesen olmazmi neler yasaklı ona göre hazirlanalimO yasak
Aynen canımBursada zaten bir tane normal birşey yok ki
Ah nevoşum rabbim yardımcınız olsun inş, rabbim feraha çıkarsın aileceKızlarında gitmesi lazım ondan yapamamOnların öncelikOnuda yapamıyorumNeyse bu sıra bu konuda keyfim yok.
Tamam yazarım ilk mesajaNasılsa fasillesin yap
Abla her hafta farklı kategoriyse yasaklilari listelesen olmazmi neler yasaklı ona göre hazirlanalim
Amin inşaallah canımAh nevoşum rabbim yardımcınız olsun inş, rabbim feraha çıkarsın ailece
Allahimmmmmm sende hemen fasulye ol insallaaahhhhNasılsa fasillesin yap
Abla her hafta farklı kategoriyse yasaklilari listelesen olmazmi neler yasaklı ona göre hazirlanalim
Hemen tatlı gelsin katilayimTamam yazarım ilk mesaja