Bende seni etiketleyip soracaktımMemnun musun diye70 olmusumya ben
Mutlu oldum vallahi
Belki öne bile geçersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende seni etiketleyip soracaktımMemnun musun diye70 olmusumya ben
Mutlu oldum vallahi
Teşekkür ederimEllerinize sağlık kızlar hepsi harika görünüyor. Bu saatte canımız çekti. Özellikle tantuni ve çökertme kebabı.. Yapanların ellerine sağlık
Evet kesinlikle Sende sağolTarzım sana hitap ediyor demek
Çok sağ ol
Ay yok abla önde gözüm yok İnankı şuan mutluyum ondeymisim gibi gerçekten motive etti beni oylarimBende seni etiketleyip soracaktımMemnun musun diye
Belki öne bile geçersin
Ne demek rica ederim. Şimdiye kadar gördüğüm en doyurucu ve en kebap kebap duran çökertme kebabı ( betimlemem biraz enteresan olmuş olabilir) ama görür görmez işte bu dedim.Teşekkür ederim
Böyle düşünmene çok sevindimAy yok abla önde gözüm yok İnankı şuan mutluyum ondeymisim gibi gerçekten motive etti beni oylarim
Ben seni ve canoyu önde görüyordum oylama açılmadan daha çünkü çok iyi hatta baya iyisiniz kendim için beklentimin üzerinde oldu oyum
Yo güzel bir benzetme oldu . Tam yemelik. Teşekkür ederimNe demek rica ederim. Şimdiye kadar gördüğüm en doyurucu ve en kebap kebap duran çökertme kebabı ( betimlemem biraz enteresan olmuş olabilir) ama görür görmez işte bu dedim.
İnşallah ablacım birkez daha sayende kocaman sariliciiiiim gel cabiiiikBöyle düşünmene çok sevindim
Daha iyi olacak inşaallah
İnşallah ablacım birkez daha sayende kocaman sariliciiiiim gel cabiiiik
Eşim seninkini canonunkini çökertmeyi pek beğendi abla akşam gostermistim
Mutlu olmana sevindim
Günaydın hemsomGünaydın
Günaydın hemşomGünaydın hemsom
Nasilsin canimGünaydın hemşom
İyiyim canım,sen nasılsın?Nasilsin canim
Bende iyiyim yagmur var gitmicez sanirim tarlaya cocuklari yolladim simdi yatcamİyiyim canım,sen nasılsın?