- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.147
- 598
Yarına artık aşko. hayvab Gibi su içtim. Kusucam.Enişteye söyle. Sipariş verin canım canın çekti madem. İçin rahat etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarına artık aşko. hayvab Gibi su içtim. Kusucam.Enişteye söyle. Sipariş verin canım canın çekti madem. İçin rahat etsin
Rica ederim kuzu. Nevo yine önden önden koşmuş. bilmem benim oy fark yaratır mıArtık çözdük birbirimizi
Teşekkür ediyorum
Bulantıların devam ediyor muYarına artık aşko. hayvab Gibi su içtim. Kusucam.
Nevoş iyi gidiyorRica ederim kuzu. Nevo yine önden önden koşmuş. bilmem benim oy fark yaratır mı
Progestanı cumartesiden beri içmiyorum çok şükür Ama geniz Akıntım çok var çok mide bulantısı yapıyor. boş boş öğürüyorum. Domates gibi kızarıyorum. burun spreyi kullanıyorum gel gelelim bana mısın demiyor.Bulantıların devam ediyor mu
Progestan içiyor musun hala
İlerleyen haftalarda azalır şikayetlerin merak etmeProgestanı cumartesiden beri içmiyorum çok şükür Ama geniz Akıntım çok var çok mide bulantısı yapıyor. boş boş öğürüyorum. Domates gibi kızarıyorum. burun spreyi kullanıyorum gel gelelim bana mısın demiyor.
Tarzımız belliBu arada kimin yaptığına bakmadan oy verdim ama az çok tanımışım sofraları cantanemi, Filiz’i, nevresteyi, Firdevs’i, pearlshineyi, wunderi tanıdım
İnşallah azalır. çekilecek dert değil...İlerleyen haftalarda azalır şikayetlerin merak etme
İkili test yaptırdın mı? Kaç haftalık oldunuz
Oy maşallahİnşallah azalır. çekilecek dert değil...
ikili test için kan verdim. cumartesi çıkacak. Ultrasonda sıkıntı çıkmadı çok şükür ama kanda net belli olurmuş. Valla sata göre 12+5 ama sıpa tam 1 hafta önden gidiyor. Ultrasona göre 13+5. İnşallah sorun çıkmaz.
Amin kuzum amiiinnnOy maşallah
Ölçmeden ölçmeye, cihazdan cihaza fark ediyor haftası. Ona hiç takılma. Yoksa yine haftasında doğuyor. Benim büyük oğlan da önfe gidiyordu. İçin rahat olsun
Testiniz de normal sınırda çıkar inşallah
İnşallah azalır. çekilecek dert değil...
ikili test için kan verdim. cumartesi çıkacak. Ultrasonda sıkıntı çıkmadı çok şükür ama kanda net belli olurmuş. Valla sata göre 12+5 ama sıpa tam 1 hafta önden gidiyor. Ultrasona göre 13+5. İnşallah sorun çıkmaz.
Teşekkür ederizOfff bu yemekler ne böyle ya acıktım bu saatte herkesin ellerine sağlık
Oyy masallahİnşallah azalır. çekilecek dert değil...
Çok teşekkür ederim canım tantuni benimEllerinize sağlık kızlar hepsi harika görünüyor. Bu saatte canımız çekti. Özellikle tantuni ve çökertme kebabı.. Yapanların ellerine sağlık
Ayy çok iyi..Tesadüfe bak kaç defadir senin tariflerine oy veriyorum Tekrar ellerinize sağlık çok lezzetli görünüyor. Ayrıca sunum da çok iyi
Tarzım sana hitap ediyor demekAyy çok iyi..Tesadüfe bak kaç defadir senin tariflerine oy veriyorum Tekrar ellerinize sağlık çok lezzetli görünüyor. Ayrıca sunum da çok iyi