- 24 Haziran 2015
- 39.887
- 154.575
- 598
Ürkütüyorsun beni gazozsuz çekilmiyorsunDur kız kaçmaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ürkütüyorsun beni gazozsuz çekilmiyorsunDur kız kaçmaaaaa
TOST YEDİM AZ ÖNCeYemek sepeti
GörürsünSilemezsin gönlünden ne numaramı ne beniiii
Bende seni sildim ayşooooHepinizi sildim defterden. böyle hainlik yapılmaz
Gazoz alırmısın yavrum evin nerde bırakabilirşm seniÜrkütüyorsun beni gazozsuz çekilmiyorsun
Reklam yasak değil miYemek sepeti
Kız balon, midem ile cebelleşiyorum. İş yeri de çok yoğun, özelde de biraz problemlerim var. Hele bu aralar kv kp aile durumumuz çok kötü. Çok arada giriyorum forumA.Görürsün
Bende seni sildim ayşoooo
Unuttn bizi gariiiii
O dediklerini ben yapmadım yapanlara kızTOST YEDİM AZ ÖNCe
Arabam yok Pazartesi çıkmaz dahaGörürsün
Bende seni sildim ayşoooo
Unuttn bizi gariiiii
YARIN YERSİNTOST YEDİM AZ ÖNCe
Felaket de yağmur başladı bineyim bariGazoz alırmısın yavrum evin nerde bırakabilirşm seni
Arada verelimReklam yasak değil mi
Masterchef de altta çıkyor ya, ona benzedik
Hepsinden tatmak istiyorum, hepiniz suçlusunuz. Oy verdiM, sakın bana 2. Bildirm atmayınO dediklerini ben yapmadım yapanlara kız
Bizdede yagıyor kenara mı çeksek arabayıFelaket de yağmur başladı bineyim bari
Uyku tutmaz bu gece beniYARIN YERSİN
Kc demeeee kv demeeeeeeeeKız balon, midem ile cebelleşiyorum. İş yeri de çok yoğun, özelde de biraz problemlerim var. Hele bu aralar kv kp aile durumumuz çok kötü. Çok arada giriyorum forumA.
Ona söz verememHepsinden tatmak istiyorum, hepiniz suçlusunuz. Oy verdiM, sakın bana 2. Bildirm atmayın
Kayınbaba da demeyin lütfen pleaseKc demeeee kv demeeeeeeee
Enişteye söyle. Sipariş verin canım canın çekti madem. İçin rahat etsinUyku tutmaz bu gece beni
Artık çözdük birbirimiziBu arada kimin yaptığına bakmadan oy verdim ama az çok tanımışım sofraları cantanemi, Filiz’i, nevresteyi, Firdevs’i, pearlshineyi, wunderi tanıdım