- 24 Haziran 2015
- 40.038
- 154.989
- 598
Ürkütüyorsun beni gazozsuz çekilmiyorsunDur kız kaçmaaaaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ürkütüyorsun beni gazozsuz çekilmiyorsunDur kız kaçmaaaaa![]()
TOST YEDİM AZ ÖNCeYemek sepeti![]()
GörürsünSilemezsin gönlünden ne numaramı ne beniiii![]()
Bende seni sildim ayşooooHepinizi sildim defterden. böyle hainlik yapılmaz![]()
Gazoz alırmısın yavrum evin nerde bırakabilirşm seniÜrkütüyorsun beni gazozsuz çekilmiyorsun![]()
Reklam yasak değil miYemek sepeti![]()
Kız balon, midem ile cebelleşiyorum. İş yeri de çok yoğun, özelde de biraz problemlerim var. Hele bu aralar kv kp aile durumumuz çok kötü. Çok arada giriyorum forumA.Görürsün
Bende seni sildim ayşoooo
Unuttn bizi gariiiii![]()
O dediklerini ben yapmadım yapanlara kızTOST YEDİM AZ ÖNCe![]()
Görürsün
Bende seni sildim ayşoooo
Unuttn bizi gariiiii![]()
YARIN YERSİNTOST YEDİM AZ ÖNCe![]()
Felaket de yağmur başladı bineyim bariGazoz alırmısın yavrum evin nerde bırakabilirşm seni![]()
Arada verelimReklam yasak değil mi
Masterchef de altta çıkyor ya, ona benzedik![]()
Hepsinden tatmak istiyorum, hepiniz suçlusunuz. Oy verdiM, sakın bana 2. Bildirm atmayınO dediklerini ben yapmadım yapanlara kız![]()
Bizdede yagıyor kenara mı çeksek arabayıFelaket de yağmur başladı bineyim bari![]()
Uyku tutmaz bu gece beniYARIN YERSİN![]()
Kc demeeee kv demeeeeeeeeKız balon, midem ile cebelleşiyorum. İş yeri de çok yoğun, özelde de biraz problemlerim var. Hele bu aralar kv kp aile durumumuz çok kötü. Çok arada giriyorum forumA.
Ona söz verememHepsinden tatmak istiyorum, hepiniz suçlusunuz. Oy verdiM, sakın bana 2. Bildirm atmayın![]()
Kayınbaba da demeyin lütfen pleaseKc demeeee kv demeeeeeeee![]()
Enişteye söyle. Sipariş verin canımUyku tutmaz bu gece beni![]()
Artık çözdük birbirimiziBu arada kimin yaptığına bakmadan oy verdim ama az çok tanımışım sofralarıcantanemi, Filiz’i, nevresteyi, Firdevs’i, pearlshineyi, wunderi tanıdım
![]()