Teşekkür ederimÇok zor oldu seçmem ama çöp şiş ve tantuni ye verdim oyumu. Hakkınızı helal edin hepinizin ellerine sağlık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimÇok zor oldu seçmem ama çöp şiş ve tantuni ye verdim oyumu. Hakkınızı helal edin hepinizin ellerine sağlık.
İskender sahibi olarak çok teşekkür ederim canımKızlar yeni yarışma hayırlı olsun ,herkesin eline emeğine sağlık
Oyum tantuni ve iskender kebaba gitti
Çok teşekkür ederim canımÇok zor oldu seçmem ama çöp şiş ve tantuni ye verdim oyumu. Hakkınızı helal edin hepinizin ellerine sağlık.
Canın sağ olsun
Merhaba canım bir et sever olarak resimlere dalmaktan hangi ürün kime ait bakmamıştım bileTeşekkür ederim
3 dediler fazla olur dedimaha seninmiydi hep diyorum 2 oy yetmiyor
Hayırlı olsun canım başarılar dilerimİskender sahibi olarak çok teşekkür ederim canım
Oyy Blue adaşım çok teşekkür ederimTantuni ve İskender kebap hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim canımMerhaba canım bir et sever olarak resimlere dalmaktan hangi ürün kime ait bakmamıştım bile
Tantuni ilk görüşte beni benden almıştı
Sana ait olmasına ayrı bi sevindim
Tekrar teşekkürler canımHayırlı olsun canım başarılar dilerim
3 dediler fazla olur dedim
Cook teşekkür ederim canimmİskender ve saç kavurma herkese bol şans dilerim
Olsun vermiş saydımBeğenin yeterkendim ettim kendim buldum şarkısını armağan ettim o vakit sana
Ucuyon abla az bekle benideOlsun vermiş saydımBeğenin yeter
Tutma tutma küçük enişteyi bırak uçsunUcuyon abla az bekle benide
Teşekkürler ablaYine zorlayıcı bir oylama. Geldim bakıp oyumu vereyim diye ama ne kadar güzel sunumlar var ki.Bir türlü karar veremedim. Biraz daha düşüneyim. Ellerinize ,emeklerinize sağlık
Tutamam çoktan uçtu enüşteeeTutma tutma küçük enişteyi bırak uçsun