• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz ''Kırmızı Et Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Amin perim amin konyanın kışı bilirsin ağır geçer

Ben daha yün dövücem haftasonu iyi olucakmış hava
Aynen canım biliyorum 🥶 .
Öylemi Kolay gelsin şimdiden değerlendir son iyi havalar bunlar artık hemşom. ben daha halıları vercem yıkamaya ya baya geciktim bu sene havalar soğumaya başladı tamda.

Aynen canım biliyorum 🥶 .
Öylemi Kolay gelsin şimdiden değerlendir son iyi havalar bunlar artık hemşom. ben daha halıları vercem yıkamaya ya baya geciktim bu sene havalar soğumaya başladı tamda.
Ben biraz bekledim yazın bitmesini yastıklar yazın teri sıcağı bitsin diye sanada kolay gelsin pericim🥰

Hayırlı olsun oylama kızlar 🥰🤗
Ben de C A N O C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. in çöpşişine ve firdefs firdefs in çökertme kebabına verdim oylarımı, tarifler paylaşıldığından beri aklımda onlar vardı, sunumlarını ve tariflerini çok beğendim ikisinin de 🤗💕

Hayırlı olsun oylama kızlar 🥰🤗
Ben de C A N O C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. in çöpşişine ve firdefs firdefs in çökertme kebabına verdim oylarımı, tarifler paylaşıldığından beri aklımda onlar vardı, sunumlarını ve tariflerini çok beğendim ikisinin de 🤗💕
Çok teşekkür ederim canım 😍 🌹
Teşekkür ederim canım 😍

Tas kebabı, alinazik ve hünkarbeğendiden özür dilerim ama napayım sadece iki oy hakkı var. Çöpşiş ve tantuniye verdim. İkisinin de görselliği 💯
Çok teşekkür ederim canım🤩💗❤️

Back