- 24 Haziran 2015
- 39.889
- 154.579
- 598
Tutamam çoktan uçtu enüşteee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tutamam çoktan uçtu enüşteee
İnşallahÖğrenirsin canım sen benim teee ilk yarışmalarda İlk sunumlara git bir bak birde şimdiki sunumlara arada epey fark var
Aynısını yazacaktım hazır yazılmışı varmıșTas kebabı, alinazik ve hünkarbeğendiden özür dilerim ama napayım sadece iki oy hakkı var. Çöpşiş ve tantuniye verdim. İkisinin de görselliği
Biz kenardan seyredelim be kukrisimyak
Biz kenardan seyredelim be kukrisimyak
Vallahi habibteye kaldık be kuzu oda anca paklar bizi utansın bu kk yansın geceler habibte ebelerBlue_Peri habibte bizim derdimize derman olur bu gece anca
Yarın tantuni yaparsın Yemek fikri vermiş oldukNevreste gece gece bu yarışmadan bildirim almak hiç iyi olmadı ya
Zaten akşam yemeği de yememiştim
Sabaha kadar rüyamda tantuni ve ayran kola filan görürüm artık
Yarın oğlanın siparişi vardı nasipse hamburger yapacağımYarın tantuni yaparsın Yemek fikri vermiş olduk
Gazoz bitince neredelerVallahi habibteye kaldık be kuzu oda anca paklar bizi utansın bu kk yansın geceler habibte ebeler
Şimdiden afiyet olsunEllerine sağlıkYarın oğlanın siparişi vardı nasipse hamburger yapacağım
Ne olmuşTantunici ne oldu
Ne olmamışNe olmuş
Allah bilür garimmmGazoz bitince neredeler
Ne yapmışNe olmamış
Şimdiden afiyet olsunEllerine sağlık
Okul açıldı.Çocuklar 4 gibi gelip yemek yiyorlar.Hergün ne yapsam derdi bitmiyor
Uçtu uçtuTantunici ne oldu
Eee iste tantuniiiiiii gitti gitti gittiUçtu uçtu