- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Aaaa çok ayip 2tane 1.cilik almis filizi hafife aldin aşkolsunBüyük rakip kim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa çok ayip 2tane 1.cilik almis filizi hafife aldin aşkolsunBüyük rakip kim
Sen bizi ezikliyorsunNevreste neden güluyosun aşkolsun çok gücume gitti ezikledinmi simdi beni
Kendisi
Amaaa ben nerden bileyim başka biri sandım yeniyim ben affolaAaaa çok ayip 2tane 1.cilik almis filizi hafife aldin aşkolsun
Ben sana hic dedimmi 1.ci olamazsin ben senle yarismak istemiyorum diyeSen bizi ezikliyorsun
EstağfurullahAmaaa ben nerden bileyim başka biri sandım yeniyim ben affola
Nasıli nedeni bosver sonunda kirdinya benim bile içime dert olmuştun artık
Kırdık ama nasıl kırdık
Hee şöyle şatafatlı mum ışığında falan olabilirdi
Deli okadarda kucumseme kendini önce kendin kendine inanRakiplere bak benim ilk hedefim oy almak 1 tane falan çıkar inşallah
İstemiyor musunBen sana hic dedimmi 1.ci olamazsin ben senle yarismak istemiyorum diye
Allahim sen beni sinıyosunİstemiyor musun
Sunumları görünce biraz umudum kalmadı Yavaş yavaş öğrenicem bendeNasıli nedeni bosver sonunda kirdinya benim bile içime dert olmuştun artık
Deli okadarda kucumseme kendini önce kendin kendine inan
Not:bunu diyende bir zamanlar çok trip attı buralarda kk ya
Ama sonunda başardı
Oylamamız başlamıştır hayırlı olsun
Öğrenirsin canım sen benim teee ilk yarışmalarda İlk sunumlara git bir bak birde şimdiki sunumlara arada epey fark varSunumları görünce biraz umudum kalmadı Yavaş yavaş öğrenicem bende
Birbirimize hep bir şeyler öğretiyoruz canımNevreste nevosumun sayesinde ama bunu göz ardı edemem dombisim
Daha çok sen bana ablaBirbirimize hep bir şeyler öğretiyoruz canım