- 15 Ekim 2016
- 22.627
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.841
- 598
Alışkanlık yaptın, paylaşmadan duramıyorum Herkese yapmam ama bak,beni küstürme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alışkanlık yaptın, paylaşmadan duramıyorum Herkese yapmam ama bak,beni küstürme
Sözde her tetkik yapılıyor, ama sonuçları yorumlattığımda kan hastalığı çıkmadı hiçTalasemi testi yaptırdın mı
Allah kolaylık versin canım. Çeken bilir yinede. Başa geldi mi nelere alışıyor insanGaliba alıştımSanki hep böyleymişim gibi geliyor.
Bak mesela şimdi telefonu karnımın üstüne koyup yazamıyorumKolum hep havada
Sen ne zaman yarışmaya katılacaksınSahalara dönmeyecek misin
Aman çıkmasınSözde her tetkik yapılıyor, ama sonuçları yorumlattığımda kan hastalığı çıkmadı hiç
Amin canım sağ olAllah kolaylık versin canım. Çeken bilir yinede. Başa geldi mi nelere alışıyor insan
Çok şanslıyım gelip bulur beniYaşam kaliten düşüyor ama, aksatmaman lazım
Ya yine covid olursan
Allah esirgesinÇok şanslıyım gelip bulur beni
Sağ ol elticimAllah esirgesin
Sen de bana alıştın, bak
Valla bu kategoride niyetim vardı nevoşum ama iş güç bitmediSen ne zaman yarışmaya katılacaksınSahalara dönmeyecek misin
EvetSen de bana alıştın, bak
O zaman birara gelirsinValla bu kategoride niyetim vardı nevoşum ama iş güç bitmedi
Amaaaannnn o rezalet şey Mi? Sadece 3 dk filan katlanabildim.Star tv aç
GelicemmmO zaman birara gelirsin
Önerebileceğin bir dizi var mı?Amaaaannnn o rezalet şey Mi? Sadece 3 dk filan katlanabildim.
Allah yardımcın olsun nevoşum ınşAmeliyat demek en az 2 hafta yük demek
İşleri kim halledecekÇocuklar zaten zorlanıyor
Covid işleri karıştırdı
Sağ ol canımAllah yardımcın olsun nevoşum ınş
Yargı için çok iyi başladı yazmışlar Twitter’da. kaçırdım bu akşam ben. Ona başlarım Diye düşünüyorum. Pınar deniz ve Kaan urgancıoğlu Oynuyormuş. Avukat savcı falan filan.Önerebileceğin bir dizi var mı?
N için önerebileceğin yok mu bacım, tv’de reklam manyağı olmak istemiyorumYargı için çok iyi başladı yazmışlar Twitter’da. kaçırdım bu akşam ben. Ona başlarım Diye düşünüyorum. Pınar deniz ve Kaan urgancıoğlu Oynuyormuş. Avukat savcı falan filan.
bir de uzak şehrin masalı mıydı öyküsü müydü neydi. Geçen ilk bölümün tekrar şeysine denk geldim. Konu klasik doğulu kadın erkek, ezilen kuma getirilen ve kaçan kadın ama bi değişik geldi. 2. Bölümü de izlemedim Henüz. Başka da diziye başlamadım
çarşamba kısmetse Asya hanımlarda olacağım.