- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Ayyy sorma basim ondan agriyor benimBedava isteyen kendi toplasın. İnsanın boynu kopuyor incir ararken![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy sorma basim ondan agriyor benimBedava isteyen kendi toplasın. İnsanın boynu kopuyor incir ararken![]()
Nasılsın canım ders çalışmaya başladın mı?
AçtııııımTamam canımDün aynı sıkıntıyı ben yaşadım
![]()
Iyiyim şükür nevoş, şu hastalık mevzusu bitsin de kafam boşalsınNasılsın canım ders çalışmaya başladın mı?
Allah iyilik versin canımIyiyim şükür nevoş, şu hastalık mevzusu bitsin de kafam boşalsınsen iyimisin nevoş, doktora ne zaman gideceksin
![]()
Diğer rahatsızlığın İçin doktora gittin mi cano?Sanada baby
Gribim tam gaz devam ediyor![]()
Evet gittim. 709 çıktı bu seferde. 15 gün sonra testi tekrarlayacağız bakalımDiğer rahatsızlığın İçin doktora gittin mi cano?![]()
Gittikçe yükseliyor yaniEvet gittim. 709 çıktı bu seferde. 15 gün sonra testi tekrarlayacağız bakalım![]()
Amin nevoşum hepimize ınşAllah iyilik versin canım
Canım bundan sonra hastane benim için sıkıntıOkul açıldı,çocuklara koşturuyorum.Onlar her şeyden önemli
Benim iş uzar
![]()
Hematolojiye yönlendirmedi miEvet gittim. 709 çıktı bu seferde. 15 gün sonra testi tekrarlayacağız bakalım![]()
Ney o be?