- 8 Haziran 2013
- 57.468
- 152.579
- 898
Evet yükselmiş. Ölçülen yerlerde de farklı çıkabilir dedi doktor. Tekrar gelip burda yaptır dedi. İltihaplanmadan da olabilir dedi. Kardiyolojiye de muayene oldum, sıkıntı yokGittikçe yükseliyor yani![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yükselmiş. Ölçülen yerlerde de farklı çıkabilir dedi doktor. Tekrar gelip burda yaptır dedi. İltihaplanmadan da olabilir dedi. Kardiyolojiye de muayene oldum, sıkıntı yokGittikçe yükseliyor yani![]()
Yönlendirmedi. 15 gün sonunda yine yükselme olursa gönderecek galibaHematolojiye yönlendirmedi mi![]()
Ameliyat demek en az 2 hafta yük demekAmin nevoşum hepimize ınş
Üzüldüm nevoşum yaa![]()
Offff onlardaYönlendirmedi. 15 gün sonunda yine yükselme olursa gönderecek galiba![]()
Sebebini merak ettim, sıkıntı olmamasına sevindimEvet yükselmiş. Ölçülen yerlerde de farklı çıkabilir dedi doktor. Tekrar gelip burda yaptır dedi. İltihaplanmadan da olabilir dedi. Kardiyolojiye de muayene oldum, sıkıntı yok![]()
Başından savıyor gibilerOffff onlarda![]()
Bende merak ediyorum. Hgb 11. 97 çıktı ferritin neden yükseldi aklım almıyorSebebini merak ettim, sıkıntı olmamasına sevindim![]()
Hep öyle oluyorBaşından savıyor gibiler
Bende merak ediyorum. Hgb 11. 97 çıktı ferritin neden yükseldi aklım almıyor![]()
Sen nasılsın? Ağrıların devam ediyor mu?Hep öyle oluyor![]()
Biz ferritin için ilaç kullanalım, 1 kademe yükselmesin. Seninki sebepsiz yükseliyorBaşından savıyor gibiler
Bende merak ediyorum. Hgb 11. 97 çıktı ferritin neden yükseldi aklım almıyor![]()
Canım sağ tarafım hep ağrıyor.Gün içinde yaptığım harekete göre artıyor.Bugün hep ayaktaydım.Şimdi ağrım çok varSen nasılsın? Ağrıların devam ediyor mu?
Aynen yaBiz ferritin için ilaç kullanalım, 1 kademe yükselmesin. Seninki sebepsiz yükseliyor
Ne yiyip içiyorsun söyle bizede![]()
Kız benimde çok kötüydü. Normal besleniyorumBiz ferritin için ilaç kullanalım, 1 kademe yükselmesin. Seninki sebepsiz yükseliyor
Ne yiyip içiyorsun söyle bizede![]()
2 ay dolunca gideceksin inşallahCanım sağ tarafım hep ağrıyor.Gün içinde yaptığım harekete göre artıyor.Bugün hep ayaktaydım.Şimdi ağrım çok varÇok takmıyorum artık
Bakalım özel günümde nasıl olacak
![]()
Zor canım2 ay dolunca gideceksin inşallah![]()
İnşaallah sende biran önce sağlıkla kurtulursun şikayetlerinden. Devamlı bu ağrıyı sızıyı çekmen senin için ne kadar zordurCanım sağ tarafım hep ağrıyor.Gün içinde yaptığım harekete göre artıyor.Bugün hep ayaktaydım.Şimdi ağrım çok varÇok takmıyorum artık
Bakalım özel günümde nasıl olacak
![]()
Ne zaman kan tetkiki yaptırsam, yükleyip duruyorlar. Ama yükseltemiyorlar dediğin gibiAynen yaBenim ilaçla bile yükselmez
![]()
Yaşam kaliten düşüyor ama, aksatmaman lazımZor canımO ay çocukların ve benim sınavım var
♀
İçinden çıkamıyorum![]()
Galiba alıştımİnşaallah sende biran önce sağlıkla kurtulursun şikayetlerinden. Devamlı bu ağrıyı sızıyı çekmen senin için ne kadar zordur![]()
Talasemi testi yaptırdın mıNe zaman kan tetkiki yaptırsam, yükleyip duruyorlar. Ama yükseltemiyorlar dediğin gibi![]()