- 8 Haziran 2013
- 57.120
- 151.671
- 898
Evet yükselmiş. Ölçülen yerlerde de farklı çıkabilir dedi doktor. Tekrar gelip burda yaptır dedi. İltihaplanmadan da olabilir dedi. Kardiyolojiye de muayene oldum, sıkıntı yokGittikçe yükseliyor yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yükselmiş. Ölçülen yerlerde de farklı çıkabilir dedi doktor. Tekrar gelip burda yaptır dedi. İltihaplanmadan da olabilir dedi. Kardiyolojiye de muayene oldum, sıkıntı yokGittikçe yükseliyor yani
Star tv açNey o be?
Yönlendirmedi. 15 gün sonunda yine yükselme olursa gönderecek galibaHematolojiye yönlendirmedi mi
Ameliyat demek en az 2 hafta yük demekAmin nevoşum hepimize ınş
Üzüldüm nevoşum yaa
Offff onlardaYönlendirmedi. 15 gün sonunda yine yükselme olursa gönderecek galiba
Sebebini merak ettim, sıkıntı olmamasına sevindimEvet yükselmiş. Ölçülen yerlerde de farklı çıkabilir dedi doktor. Tekrar gelip burda yaptır dedi. İltihaplanmadan da olabilir dedi. Kardiyolojiye de muayene oldum, sıkıntı yok
Başından savıyor gibilerOffff onlarda
Bende merak ediyorum. Hgb 11. 97 çıktı ferritin neden yükseldi aklım almıyorSebebini merak ettim, sıkıntı olmamasına sevindim
Hep öyle oluyorBaşından savıyor gibiler
Bende merak ediyorum. Hgb 11. 97 çıktı ferritin neden yükseldi aklım almıyor
Sen nasılsın? Ağrıların devam ediyor mu?Hep öyle oluyor
Biz ferritin için ilaç kullanalım, 1 kademe yükselmesin. Seninki sebepsiz yükseliyorBaşından savıyor gibiler
Bende merak ediyorum. Hgb 11. 97 çıktı ferritin neden yükseldi aklım almıyor
Canım sağ tarafım hep ağrıyor.Gün içinde yaptığım harekete göre artıyor.Bugün hep ayaktaydım.Şimdi ağrım çok varÇok takmıyorum artıkBakalım özel günümde nasıl olacakSen nasılsın? Ağrıların devam ediyor mu?
Aynen ya Benim ilaçla bile yükselmezBiz ferritin için ilaç kullanalım, 1 kademe yükselmesin. Seninki sebepsiz yükseliyor
Ne yiyip içiyorsun söyle bizede
Kız benimde çok kötüydü. Normal besleniyorum normal sınır 200 benim ki olmuş 700.Biz ferritin için ilaç kullanalım, 1 kademe yükselmesin. Seninki sebepsiz yükseliyor
Ne yiyip içiyorsun söyle bizede
2 ay dolunca gideceksin inşallahCanım sağ tarafım hep ağrıyor.Gün içinde yaptığım harekete göre artıyor.Bugün hep ayaktaydım.Şimdi ağrım çok varÇok takmıyorum artıkBakalım özel günümde nasıl olacak
Zor canımO ay çocukların ve benim sınavım var♀2 ay dolunca gideceksin inşallah
İnşaallah sende biran önce sağlıkla kurtulursun şikayetlerinden. Devamlı bu ağrıyı sızıyı çekmen senin için ne kadar zordurCanım sağ tarafım hep ağrıyor.Gün içinde yaptığım harekete göre artıyor.Bugün hep ayaktaydım.Şimdi ağrım çok varÇok takmıyorum artıkBakalım özel günümde nasıl olacak
Ne zaman kan tetkiki yaptırsam, yükleyip duruyorlar. Ama yükseltemiyorlar dediğin gibiAynen ya Benim ilaçla bile yükselmez
Yaşam kaliten düşüyor ama, aksatmaman lazımZor canımO ay çocukların ve benim sınavım var♀
İçinden çıkamıyorum
Galiba alıştımSanki hep böyleymişim gibi geliyor.İnşaallah sende biran önce sağlıkla kurtulursun şikayetlerinden. Devamlı bu ağrıyı sızıyı çekmen senin için ne kadar zordur
Talasemi testi yaptırdın mıNe zaman kan tetkiki yaptırsam, yükleyip duruyorlar. Ama yükseltemiyorlar dediğin gibi