• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz ''Kırmızı Et Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Evet yükselmiş. Ölçülen yerlerde de farklı çıkabilir dedi doktor. Tekrar gelip burda yaptır dedi. İltihaplanmadan da olabilir dedi. Kardiyolojiye de muayene oldum, sıkıntı yok 🤔
Sebebini merak ettim, sıkıntı olmamasına sevindim🎈😍😘🤗

Başından savıyor gibiler 🥴

Bende merak ediyorum. Hgb 11. 97 çıktı ferritin neden yükseldi aklım almıyor 🤔
Biz ferritin için ilaç kullanalım, 1 kademe yükselmesin. Seninki sebepsiz yükseliyor👀
Ne yiyip içiyorsun söyle bizede 🤣🤣

Sen nasılsın? Ağrıların devam ediyor mu?
Canım sağ tarafım hep ağrıyor.Gün içinde yaptığım harekete göre artıyor.Bugün hep ayaktaydım.Şimdi ağrım çok var😏Çok takmıyorum artık😁Bakalım özel günümde nasıl olacak🤷🏻‍♀️

Biz ferritin için ilaç kullanalım, 1 kademe yükselmesin. Seninki sebepsiz yükseliyor👀
Ne yiyip içiyorsun söyle bizede 🤣🤣
Kız benimde çok kötüydü. Normal besleniyorum :KK45: normal sınır 200 benim ki olmuş 700.
Karaciğer siroz yapıyormuş, böbreklere zarar veriyormuş,kansere kadar ucu dayanıyor. 15 gün sonrasını bekliyorum. Sevk isteyeceğim hematolojiye direk randevu alınmıyor

Canım sağ tarafım hep ağrıyor.Gün içinde yaptığım harekete göre artıyor.Bugün hep ayaktaydım.Şimdi ağrım çok var😏Çok takmıyorum artık😁Bakalım özel günümde nasıl olacak🤷🏻‍♀️
İnşaallah sende biran önce sağlıkla kurtulursun şikayetlerinden. Devamlı bu ağrıyı sızıyı çekmen senin için ne kadar zordur 😕

İnşaallah sende biran önce sağlıkla kurtulursun şikayetlerinden. Devamlı bu ağrıyı sızıyı çekmen senin için ne kadar zordur 😕
Galiba alıştım🤷🏻‍♀️Sanki hep böyleymişim gibi geliyor.
Bak mesela şimdi telefonu karnımın üstüne koyup yazamıyorum🤣Kolum hep havada😁

Back