Et Yemekleri Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz ''Kırmızı Et Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Maşallah ona herşeyi kendi yapacak yaşa gelmiş zaten,zorlamadan çok üstüne gitmeden alıştır bence,döksün kirletsin hiçönemli değil.
Döksün abla onda bile takıntım yok İnankı öğrensin herşeyi benden beklemesin tek isteğim .
Sen artık tehlikeli durumlar hariç hiç yardım etme bence Koca kız olmuş
Nisan gelirse 6 olcak büyüdü ya ,kolay yoldan vazgeçiyor hep güveni yok kendine.
Öyle yapcam kuzu inşallah

İnan öyle öyle zaten başladım bu dediklerini uyguluyorum keşke kendi yapsın döksün sacsin önemli değil , yetersiz kalıyorum bu konuda demekki abla daha da dikkatli davranayim artık .
Yaparsın senArada yaz konuşalım
Mesela görevler ver.Tabakları masaya koy.Bundan sonra sofrayı sen kuracakdın diyebilirdin.İş yaprırmam kıyamam deme sakın.Bunların hepsi gelişimi için şart
Beraber çamaşır katlayın.Dolabını boşaltsın kendi düzenlesin.
Ona sorumluluk vermen lazım

Abla inan O tür şeylere heves eder pasta yaparken mesela ben dokeyim ben cirpayim ister ,getirir götürür dediklerimi koyar eder ,yaptırtirim yok daha çok alışsın modundayim o konularda.sadece bundaki kendi ihtiyaçlarıni gidermede benden beklentisi. Ama biseylerin dediğin gibi sorumluluğunu daha çok vermeliyim demekki.
Konuşmaya çok ihtiyacım var valla şimdiden meftah olacağım düşüne düşüne taka taka beni çekmeye hazır ol demeyecektin konuşalım diye

Döksün abla onda bile takıntım yok İnankı öğrensin herşeyi benden beklemesin tek isteğim .

Nisan gelirse 6 olcak büyüdü ya ,kolay yoldan vazgeçiyor hep güveni yok kendine.
Öyle yapcam kuzu inşallah
6 yaş kendi ihtiyaçlarını halledecek yaş aslında,sorumluluk almayıda bilecek çünkü.
Kendi dertlerimle doldurdum burayida
Ne zaman istersen konuşuruz pericim bizlerde yaşadık zamanında bunları.

Bana her zaman yazabilirsin canım
Çocuklar en sevdiğim konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…