- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.538
- 598
Oyy yasoom hayırli olsun kuzum bol kazançlarEvet ablacım, birazdan evden çıkıyorum bende. Sağolasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyy yasoom hayırli olsun kuzum bol kazançlarEvet ablacım, birazdan evden çıkıyorum bende. Sağolasın
6 yaş kendi ihtiyaçlarını halledecek yaş aslında,sorumluluk almayıda bilecek çünkü.
Ne zaman istersen konuşuruz pericim bizlerde yaşadık zamanında bunları.
Sağolun ablalarin canları desteğiniz iyi geldi inaninBana her zaman yazabilirsin canım
Çocuklar en sevdiğim konu
Rica ederizDaraldıkça yaz
Sende sağol yasom benim bol kazançlarınız olsunSağolasın ablam
İş kadını olsu yasocanda ne güzxelArtık seninde bir işin var
Her zaman pericim yanındayız
Tamam ablacımRica ederizDaraldıkça yaz
Çok şükür canom
Çok şükür canım benim
Çok SağolunFlzcan geçmiş olsun ne oldu öyle temiz çıkar sonuçlar mutlaka
Gözün aydın olsun mavişim çok sevindim negatif çıktığına çok geçmişler olsun
İyi olsunda mavişimÇok Sağolun
E Elif_Eylul ne yaptınız canım?
Bende onu soracaktımYoksa pozitif mi sesi çıkmadıE Elif_Eylul test sonucu belli oldumu.
Bende merak ettim numarası da yok
Öyle ablacımİyi olsunda mavişim
İnstagramdan yazdım belki oradan görürBende merak ettim numarası da yok
O belki biliyordur
Sen okula gönderdin miDurumu nasılÖyle ablacım
Bugün göndermedim. Öğretmenine de söyledim akşam, tamam dedi. Dün iğne yapmış doktor, o fayda etti. Gece ateşi yükselmedi şükür, şuanda iyi. Yarın gönderirim iyi olursa :)Sen okula gönderdin miDurumu nasıl
DinlensinÇocuklar okula gidince hasta oluyorlar.2.sınıftan sonra bayağı azalıyorBugün göndermedim. Öğretmenine de söyledim akşam, tamam dedi. Dün iğne yapmış doktor, o fayda etti. Gece ateşi yükselmedi şükür, şuanda iyi. Yarın gönderirim iyi olursa :)
İstemem 13 birde o uğursuzluk getirmesin
Büyüğü 22 bin... Uğursuz değilİstemem 13 birde o uğursuzluk getirmesin