Et Yemekleri Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz ''Kırmızı Et Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Hiç sıkıntı yapmaZorluğuda görüp öğrenmeliHayat toz pembe değil
Bırak ayakkabı derdi olsun.Sen halledersin deyip ver gazı
Bundan sonra pek düşme üstüneHer zorlukta biz destek olursak ileride çok sorun yaşarlarHayat çok acımasız

İnşallah o stres olunca bende oluyorum valla
Birazda herşeyini alıştı bizim yapmamıza hep suç bizde valla
Onların stresleri bize yansıyor işte,birazda dediğin gibi suçu kendimizde aramamız lazım.
Bizimkide kreşte yemek yemiyırmuş hep annesi yedirdi şimdi hatasını kabul ediyor.

Ablacım vallahi çok el bebek gül bebek derlerya öyle yetişti ya okadar hataliyizki inan ilerisi beni düşündürüyor dediğin şeylerden dolayı . En ufak şeyde yapamam moduna geçiyor vs . Çok düştük üzerine ,birde okadar çok hircinlasti iyi bişey desende ters bişey diyormuşum gibi algılayıp inatla tersini yapmaya başladı .
Ayriyeten Çokta duygusal bana bağlı hep herşeyini ben yapayım modunda.
Şu 1 aydır iyice tuhaflasti çocuk ,kızıyorum busefer kızma bana diye ağlamaya başlıyor ama okadar sabrım kalmıyor oluyorki ona laf anlatcam derken bazen patliyorum haliyle. Valla anlamadım abla ya nasıl bir dönemden geçiyor .

Onların stresleri bize yansıyor işte,birazda dediğin gibi suçu kendimizde aramamız lazım.
Bizimkide kreşte yemek yemiyırmuş hep annesi yedirdi şimdi hatasını kabul ediyor.
İşte bizden kaynaklı hep bunlar abla farkındayım bende. Buda aynı çorbasını benim icirmemi ister hala dedim okulda çorba verecekler bak artık düzgünce içmeyi öğren hala bebek gibi biz yedircez istiyorlar. Yedirmeyince icmicem yemicem demeye başlıyor busefer yedirmek istiyorsun .

Evet,o kadar el bebek gül bebek yapmamak lazım ama arada oluyor Sen rahat ol,o da seni görünce rahatlar
Ah kuzuyaaa su başımı nerelere vursam nevardi bukadr uzerine dusecek
Umarım kuzum şuan bı ev topladım bı iş yapmadım ciksada bir alsam

Benim ikizlerden biri öyle nazlıydı.Hatta okula gidemez diyordum.
Çok sorun yaşadık başlardaDers olarakta hep diğerinden gerideydi.Ama ben onu hep gazladım.Hep sen yaparsın,sen halledersin moduna soktum.
Şimdi ders olarak aynılar.Karakter olarak daha güçlüİnan bunu yapmazsan pasif bir birey olur
Ona kendine güvenmeyi.öğretmelisin.
Yapamazsa kızmaBırak sonra denesin ama mutlaka yapmalı .Bırak banyosunu kendi yapsın,tabağını kendi makinaya koysun,odasını kendi toplasın.Sen eminim üstünü bile giydiriyorsundurBu doğru değil.
Ödevlerini bile bırak kendi yapsın.Gerekirse kötü ve yanlış olsun

Ah kuzuyaaa su başımı nerelere vursam nevardi bukadr uzerine dusecek
Umarım kuzum şuan bı ev topladım bı iş yapmadım ciksada bir alsam
Olsun canım,zamanla sen de,o da alışacak Yeni olunca bu hisler normal .

Sen çok geç kalmışsın

Maşallah çok iyi yonetmissin durumu abla
Evet ben giydiriyorum gösteriyorum bak böyle giy diye bazen istekli giyiniyor bazen giyemiyorum diye sizlaniyor.
Dediğin gibi üzerinden biraz elimi çekmeye başlayayim ay buseferde bir inat tobe yapmaz yapacağı şeyi öylede değişti yani iyice tuhaflasti . Bu dediklerini hatirlicam hergun abla .evet pasif oluyor diğer çocuklara göre.
Ay vallahi ömrümden ömür gidiyor şimdiden daha bendede ilerisi için kaygı oluşuyor o böyle oldukça
İnşallah yıllar sonra bu yazdığımi bu endişelerimi gülerek okurum

Bırak giyemesin yanlış olsun
İleride sıkıntı yaşamamak için daha doğrusu onun iyiliği için yavaş yavaş elini çek
Çaktırmadan yap.İşim var sen giy ben geliyorum.Çorbamı içemiyor.Bırak döksün.Bir şey olmaz değiştirirsin .Yıkanınca geçiyor,aman geçmesin senden kıymetli miTatlı tatlı yavaş yavaş yapacaksın

Kaç yaşında pericim,kardeşimin oğluda öyle 6.sınıf filan herhalde istiyor k annesi edirsin ben böyle alıştım diyor bide.

İnan öyle öyle zaten başladım bu dediklerini uyguluyorum keşke kendi yapsın döksün sacsin önemli değil , yetersiz kalıyorum bu konuda demekki abla daha da dikkatli davranayim artık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…