Yavaş yavaş alışacak kuzu,evden,senden ilk kez ayrı kalıyor,alışması zaman alacak ,bütün bebeler ayniYa okula bıraktım kızı iyi hevesli gidiyor tek sorunumuz ayakkabıyı zor giyiniyor nasıl giycem nasıl etcem sende gel sınıfa sen giydir bir vakit dil döktüm kapıda girmeye yanaşmadı sen giydir sınıfa gel diye.baska bir ogretmen elinden tuttu götürdü sınıfa giyemezsen öğretmenin yardım eder diyerek.aklim ondaya.
Hastalığından dolayı gondermemistimya 3. gidişi bu .Tek sorun ayakkabı
Sıkıntısindan ayakkabısını bile çıkartmadı ben çıkarttım .
Gayet normal pericim biraz zaman ver alışması için daha çok yeni zaten..Ya okula bıraktım kızı iyi hevesli gidiyor tek sorunumuz ayakkabıyı zor giyiniyor nasıl giycem nasıl etcem sende gel sınıfa sen giydir bir vakit dil döktüm kapıda girmeye yanaşmadı sen giydir sınıfa gel diye.baska bir ogretmen elinden tuttu götürdü sınıfa giyemezsen öğretmenin yardım eder diyerek.aklim ondaya.
Hastalığından dolayı gondermemistimya 3. gidişi bu .Tek sorun ayakkabı
Sıkıntısindan ayakkabısını bile çıkartmadı ben çıkarttım .
GünaydınGünaydınlar güzeller
İlk 2 yorumuna katılıyorum, ama 3. satırdakine katılmıyorumEmeklilik bu kadar yitirrrrrr
Hazıra dağ dayanmaz
Evdeki kocayada kafa dauyanmaz dedi ve balıkçı oldu
Allah hayırlısını versn abla.. Bol kazançlar olsun
İyiyim şekercim sağol,kahvaltı yapacağım birazdanNasılsın şekerciğim?
Günaydın
Günaydın
Günaydın
Hayırlı sabahlar
Günaydın canlarGünaydınlar güzeller
Günaydın cancağızımGünaydın canlar
Afiyet olsun sekerciğimİyiyim şekercim sağol,kahvaltı yapacağım birazdan
Flzcan geçmiş olsun ne oldu öyle temiz çıkar sonuçlar mutlakaHayir canim
Gözün aydın olsun mavişim çok sevindim negatif çıktığına çok geçmişler olsunŞükür negatif çıktı
Yasom balıkçı dükkanımı açıyorsunuz yoksa hayırlı uğurlu olsun şimdiden bol kazançlarınız olsun canım benmİlk 2 yorumuna katılıyorum, ama 3. satırdakine katılmıyorumcukum
Amin canım benim, sağolasın
Günaydınar yasomGünaydın canlar
Günaydınlar yasocanGünaydınlar herkese
Sağol şekercimAfiyet olsun sekerciğim
Yasom balıkçı dükkanımı açıyorsunuz yoksa hayırlı uğurlu olsun şimdiden bol kazançlarınız olsun canım benm
Günaydınar yasom
Günaydınlar yasocan
Sağol şekercim
Allah iş rastligi,bol kazanç versin cancağızım, hayırlı olsunİlk 2 yorumuna katılıyorum, ama 3. satırdakine katılmıyorumcukum
Amin canım benim, sağolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?