Oyy kuzuum benim cok sevindim,rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin inşallah hayırlı evlât olsunlar ınş canımsın, rabbim kabul etsin adımı bilmeyen kalmadı sen nasıl bilmezsin kız ,elif ya ben yirim seni yaw
Önemli olan niyetti bende ettim Allah biliyor diye Eminim kabul edecektir Rabbim çok içten istedim çünkü
Allah razı olsun canım benim inşallah vatana, milletede hayırları dokunur
Bu arada isminide çok severim Senide severim
Aaa vallahamıı maşaallahh maşaallahhhh yeni dünyaya tanıstılar artık bakmak nasil pekiii nosking cok zor dedi bana sen tercih edermisin ikiz embriyo bana
Aaa vallahamıı maşaallahh maşaallahhhh yeni dünyaya tanıstılar artık bakmak nasil pekiii nosking cok zor dedi bana sen tercih edermisin ikiz embriyo bana
Nosking zor diyorsa haklı tek başına bakıyor Ama Allah kuluna çekemeyeceği yükü yüklemiyor kuzum. Ben hamile kaldığımda bunu anladım. Kısmetinde varsa oluyor. Benim mesela tek hakkım varken yaştan dolayı 2.denememdi. Bir anda embriyolog ikiside iyi doktoruna söyleyeyim koyalım dedi. Benimde dilim filan bağlandı düşünmedim bile. Aslında içten içe istiyordum da yalan söylemiyim. Oda tuttu.
Sana tavsiyem akışına bırak. Herşey zaten olacağına varıyor. Seninde uğraştığını bilseydim doğum anında sanada dua ederdim. Sanada lohusa duası edeyim hala dilek kapım açıktır İnşallah bu transferinde hemileyim ben dediğini duyalım