Et Yemekleri Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz ''Kırmızı Et Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Yaaaaaaaa çok duygulandımmm öyle diyincee inanki gözleriimm dolduu ne saman gideceksem doktora hep birşey cıktı nasip diyorum allahımm demekki uzatıyorsa vardır bibildiği diyorumm teşeekkür ederim bitanem içten dua etmen bile yeter bana

Olduktan sonra gerçekten zamanının o zaman olduğunu anlayacaksın. Herkes derken komik geliyordu. Bahane gibi geliyordu ama öyle İnan güzel zamanda sanada hayırlısıyla emanet edilecektir

Reactions: Jou
Olduktan sonra gerçekten zamanının o zaman olduğunu anlayacaksın. Herkes derken komik geliyordu. Bahane gibi geliyordu ama öyle İnan güzel zamanda sanada hayırlısıyla emanet edilecektir
Inşaallahhh canımm benim allah razı olsuunnn sendenn sen de tekmi bakıyorsun mesela benimde olsa ikiz bende tek bakarım kesin çünkü oturduğun yer annemde aramızda 2bucuk saat o sık sık gelemezz ama tek bakıcam kendim buyütcem kaynanamada baktırmıcam diyolsr ya ben büyüttüm ben ettim bu zaman hep öyle olmuş

Benimkiler hep çok uzakta Biz tayinciyiz ve hiç aynı şehirde olamayız gibi geliyor. Yani kayınvalidemle öyle. Annemlerin şehri belki oda bi 10 sene sonra filan Yaşadıkları şehirlerde hep çok uzak. O yüzden %90 tek bakıcam çocuklara hep.
Çocuk konusunda da kimseye güvenme kendine güven biz kadınların yapamayacağı şey yok bence. Tüp bebek sürecide bunun kanıtı İğneler, ilaçlar, narkoz, stres Hepsini yaşadık, yaşıyoruz çoğumuz o yüzden halledersin her türlü

Reactions: Jou
Evett kuzumm senin içinde tayin tabii ama olsun sen çok güçlüsün onca iğneler herşey yaşadın bunuda yaparsın

Hayırlı olsun canımAllah kolaylık versin

Hayırlı olsun. Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…