Ama iki küçük bebeşin var
Yaaaaaaaa çok duygulandımmm öyle diyincee inanki gözleriimm dolduu ne saman gideceksem doktora hep birşey cıktıNosking zor diyorsa haklı tek başına bakıyorAma Allah kuluna çekemeyeceği yükü yüklemiyor kuzum. Ben hamile kaldığımda bunu anladım. Kısmetinde varsa oluyor. Benim mesela tek hakkım varken yaştan dolayı 2.denememdi. Bir anda embriyolog ikiside iyi doktoruna söyleyeyim koyalım dedi. Benimde dilim filan bağlandı düşünmedim bile. Aslında içten içe istiyordum da yalan söylemiyim. Oda tuttu.
Sana tavsiyem akışına bırak. Herşey zaten olacağına varıyor.Seninde uğraştığını bilseydim doğum anında sanada dua ederdim. Sanada lohusa duası edeyim hala dilek kapım açıktır İnşallah bu transferinde hemileyim ben dediğini duyalım
Ayyy artık hemen etiketlicem seniYerimmmm sizi takip etmek için dediydimİştahımı açıyorsunuz
Yaaaaaaaa çok duygulandımmm öyle diyincee inanki gözleriimm dolduu ne saman gideceksem doktora hep birşey cıktınasip diyorum allahımm demekki uzatıyorsa vardır bibildiği diyorumm teşeekkür ederim bitanem içten dua etmen bile yeter bana
Inşaallahhh canımm benim allah razı olsuunnn sendenn sen de tekmi bakıyorsun mesela benimde olsa ikiz bende tek bakarım kesin çünkü oturduğun yer annemde aramızda 2bucuk saat o sık sık gelemezz ama tek bakıcam kendim buyütcem kaynanamada baktırmıcam diyolsr ya ben büyüttüm ben ettim bu zaman hep öyle olmuşOlduktan sonra gerçekten zamanının o zaman olduğunu anlayacaksın. Herkes derken komik geliyordu. Bahane gibi geliyordu ama öyleİnan güzel zamanda sanada hayırlısıyla emanet edilecektir
Inşaallahhh canımm benim allah razı olsuunnn sendenn sen de tekmi bakıyorsun mesela benimde olsa ikiz bende tek bakarım kesin çünkü oturduğun yer annemde aramızda 2bucuk saat o sık sık gelemezz ama tek bakıcam kendim buyütcem kaynanamada baktırmıcam diyolsr ya ben büyüttüm ben ettim bu zaman hep öyle olmuş
Evett kuzumm senin içinde tayin tabii ama olsun sen çok güçlüsün onca iğneler herşey yaşadın bunuda yaparsınBenimkiler hep çok uzaktaBiz tayinciyiz ve hiç aynı şehirde olamayız gibi geliyor. Yani kayınvalidemle öyle. Annemlerin şehri belki oda bi 10 sene sonra filan Yaşadıkları şehirlerde hep çok uzak. O yüzden %90 tek bakıcam çocuklara hep.
Çocuk konusunda da kimseye güvenme kendine güven biz kadınların yapamayacağı şey yok bence. Tüp bebek sürecide bunun kanıtıİğneler, ilaçlar, narkoz, stres Hepsini yaşadık, yaşıyoruz çoğumuz o yüzden halledersin her türlü
Canım doğum yaptın mıAşk olsun size beni çağırmıyonuz artık
Oy vermeden öncede geliyordum oysaki
Nevreste abla, Minnosprenses Jou @ASSOSyal
Hayırlı olsun canımNosking zor diyorsa haklı tek başına bakıyorAma Allah kuluna çekemeyeceği yükü yüklemiyor kuzum. Ben hamile kaldığımda bunu anladım. Kısmetinde varsa oluyor. Benim mesela tek hakkım varken yaştan dolayı 2.denememdi. Bir anda embriyolog ikiside iyi doktoruna söyleyeyim koyalım dedi. Benimde dilim filan bağlandı düşünmedim bile. Aslında içten içe istiyordum da yalan söylemiyim. Oda tuttu.
Sana tavsiyem akışına bırak. Herşey zaten olacağına varıyor.Seninde uğraştığını bilseydim doğum anında sanada dua ederdim. Sanada lohusa duası edeyim hala dilek kapım açıktır İnşallah bu transferinde hemileyim ben dediğini duyalım
Hayırlı olsun. Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsünNosking zor diyorsa haklı tek başına bakıyorAma Allah kuluna çekemeyeceği yükü yüklemiyor kuzum. Ben hamile kaldığımda bunu anladım. Kısmetinde varsa oluyor. Benim mesela tek hakkım varken yaştan dolayı 2.denememdi. Bir anda embriyolog ikiside iyi doktoruna söyleyeyim koyalım dedi. Benimde dilim filan bağlandı düşünmedim bile. Aslında içten içe istiyordum da yalan söylemiyim. Oda tuttu.
Evet anneanneyim 4 torun varyorgun anneanne merhabaa yaa nickin e bakınca hep anneannesin diye anlıyorum acaba varmı öyle birşey
Gerçektenmii kaçyaşındasınızkiiEvet anneanneyim 4 torun var
56 yaşındayımGerçektenmii kaçyaşındasınızkii
Yaaaa çok güzelll maşaallahhh taş gibii hatunsunuzz o kesin56 yaşındayım
Yok yaşlandık artıkYaaaa çok güzelll maşaallahhh taş gibii hatunsunuzz o kesin
Ikinizde aynı yaşlardasınızz aboovvv vallaha taşsınızzz yavv hayran kaldımm
Hayırrrr çok gencsinizz daha durun hele bismillahhhYok yaşlandık artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?