- 25 Ağustos 2019
- 61.134
- 114.182
- 698
- 30
Huhuvvvvvv o kesin bakkk et niyeti ne bebeleri paylaş kesinlikle kupa alırsın aşkooo nasılar bebelerr iyimiYemek serbest
Et yemekleri niyetiyle paylaşsam en birinci olabilirim sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Huhuvvvvvv o kesin bakkk et niyeti ne bebeleri paylaş kesinlikle kupa alırsın aşkooo nasılar bebelerr iyimiYemek serbest
Et yemekleri niyetiyle paylaşsam en birinci olabilirim sanırım
Melek kokusuHele o koku ,bayilicam
Oyy kuzuum benim cok sevindim,rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin inşallah hayırlı evlât olsunlar ınş canımsın, rabbim kabul etsin adımı bilmeyen kalmadı sen nasıl bilmezsin kız ,elif ya ben yirim seni yaw
Iyiyim hemsom sen nasilsinNasılsın hemsom
Bende atcam haftaya kuzummm benimkinide görrr sunumlarımı
Allah analı-babali büyütsün,ailece sağlıklı,huzurlu yillariniz olsun
TamammmGörmem miiii senide göreyim
Huhuvvvvvv o kesin bakkk et niyeti ne bebeleri paylaş kesinlikle kupa alırsın aşkooo nasılar bebelerr iyimi
Aaa vallahamıı maşaallahh maşaallahhhh yeni dünyaya tanıstılar artık bakmak nasil pekiii nosking cok zor dedi bana sen tercih edermisin ikiz embriyo banaBebeler çok şükür iyiler 2021 ikiz rekoru bende 37+5 günlük doğurdum Herkes şimdi rekorumu kırmaya çalışıyor Sayfada kaos çıktı
Analı babalı büyüsünAmiiin Allah razı olsun Darısı isteyen herkese tez vakitte uğraşmadan, uğraştırmadan olsun inşallah Çoğul çoğul çifter çifter
Nasılsın filizIyiyim hemsom sen nasilsin
Iyiyim ablacim sen nasilsinNasılsın filiz
Ama iki küçük bebeşin varAşk olsun size beni çağırmıyonuz artık
Oy vermeden öncede geliyordum oysaki
Nevreste abla, Minnosprenses Jou @ASSOSyal
Ben de iyiyim hemsom,sağolIyiyim hemsom sen nasilsin
Cumlemizden inşallah Allah isteyen tüm arkadaşlara nasip etsinAmiiin Allah razı olsun Darısı isteyen herkese tez vakitte uğraşmadan, uğraştırmadan olsun inşallah Çoğul çoğul çifter çifter
Aaa vallahamıı maşaallahh maşaallahhhh yeni dünyaya tanıstılar artık bakmak nasil pekiii nosking cok zor dedi bana sen tercih edermisin ikiz embriyo bana
Aman iyi ol hemsomBen de iyiyim hemsom,sağol
Aman iyi ol hemsom
Analı babalı büyüsün