- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Yani yok diye biliyorum o sınavlara girmiş rütbesi yukselince ataması olmuş en son burayaDayısı olan geliyor bizim dayımız yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani yok diye biliyorum o sınavlara girmiş rütbesi yukselince ataması olmuş en son burayaDayısı olan geliyor bizim dayımız yok
Eskiden belki kolaydır şimdi dayısız cidden zor canım:)Süremiz dolalı 3 yıl oldu hala gidemiyoruz daha ne olsun:)Yani yok diye biliyorum o sınavlara girmiş rütbesi yukselince ataması olmuş en son buraya
Olabilir abla staj yaptığım yerdeki kimyager dedeleri zamanında yoldan çevirip laboratuara sokmuslar şimdi uni okuyan is bulamıyo eskiden daha kolaymisEskiden belki kolaydır şimdi dayısız cidden zor canım:)Süremiz dolalı 3 yıl oldu hala gidemiyoruz daha ne olsun:)
Hayırlı geceler canım bende çıkacağımİyi geceler hepinize ben kacayim
Sabah oğlanın futbolu var sekizde kalkacagim
Iyi geceler canımİyi geceler hepinize ben kacayim
Öyle canım ya:)Çocuklarımızın zamanında ne olur bilmiyoruz:)Olabilir abla staj yaptığım yerdeki kimyager dedeleri zamanında yoldan çevirip laboratuara sokmuslar şimdi uni okuyan is bulamıyo eskiden daha kolaymis
Allah hayırlı kapılar açsın onlara hadi zengin kalkışı yapalımÖyle canım ya:)Çocuklarımızın zamanında ne olur bilmiyoruz:)
Rahmetli babamın bir sözü geldi aklıma yıl 2012 te 7 sene öncesi doğuya gitme meselesinde "göndermem oralara unuturlar oralarda " demişti de ne gülmüştük ama haklıymış babamEskiden belki kolaydır şimdi dayısız cidden zor canım:)Süremiz dolalı 3 yıl oldu hala gidemiyoruz daha ne olsun:)
Öyle yapalım:)Allah hayırlı kapılar açsın onlara hadi zengin kalkışı yapalım
Bizi burada unuttularRahmetli babamın bir sözü geldi aklıma yıl 2012 te 7 sene öncesi doğuya gitme meselesinde "göndermem oralara unuturlar oralarda " demişti de ne gülmüştük ama haklıymış babam
Hayırlı geceler ablaÖyle yapalım:)
Hayırlı geceler canım
İyi geceler hepinize ben kacayim
Hayırlı geceler abla
öylemi kim o ecabaAynı zamanlarda yazdılar ama önce pinkpantera oldu:)
Gördüm, o kadar da istemiştim oysaki. Kısmet böyleymişAynen kaptın tairifi:)
pinkpantera oda öyle yaptı kaptı tarifi:) C A N O senin tarifi kim kapmış gördün mü:)
Benimmmm. Evet, o benimöylemi kim o ecaba
canim ne yapalim işete oyun buGördüm, o kadar da istemiştim oysaki. Kısmet böyleymiş
kovama beniBenimmmm. Evet, o benim